Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Zasadniczo nie rozumiem o co chodzi. Może mi ktoś wyjaśnić, bo ostatnio ma mózg przyćmiony?  😜
Arroch masakra jakaś jest z tymi ludźmi.

to internet, każdy myśli, że jest anonimowy i może siebie wykreować jak mu się tylko podoba, a szkoda, bo uważam, że "my" w sensie posiadacze/lub nie posiadacze konia z bajki wcale nie jesteśmy mniej wartościowymi osobami od takie aracasa... i na pewno jakby był sobą traktowalibyśmy go tak samo miło itd. jak każdego* w tym wątku  :kwiatek:

*pomijając skrajne przypadki...
xxflygirlxx w sumie to ja też nie do końca, ale truudno.
To ja też się dołączam do grona niewiedzących
O, a myślałam, że to tylko ja taka nieogarnięta.  😁
Powiem krótko - kolejny fałszywy użytkownik volty. 😉
Domyśliłam się. A dokładniej?
Sama nie wiem. Chyba po prostu ktoś założył sobie konto i wykreował sam siebie na jakiegoś super człowieka. Arroch kliknęła na jedno "jego zdjęcie" i po adresie i stronie wszyscy się skapnęli, że to ściema.
Chodzi o tą stronę internetową, są tam wszystkie zdjęcia domniemanego konia aracasa.

http://www.black-stallion.co.uk/gallery.htm
No dobra, a czemu to wyklucza posiadanie go przez aracasa?
I właśnie tego nie rozumiem  🤔
jedyny argument przez który go podejrzewam to to, że zamilkł.
Pojechał do stajni  🏇
Doczytałam, że ten koń jest pierwszym ogierem w tej stadninie i został importowany do UK. No i ma na imię Gran Culom i ma 10 lat.
A koń nazywa się Gran Culom i ma 10 lat :]
Jakby zapisał zdjęcie u siebie na kompie i przepuścił przez iimageshack'a to ja też bym go nie podejrzewała ;]
Tylko po co udawać kogoś innego ?
Niespełnione marzenia ❓
Albo kompleksy w realnym życiu, albo jedno i drugie...

Arroch masakra jakaś jest z tymi ludźmi. Btw moderatorzy mogą usunąć konto z volty nie?

a dlaczego o to pytasz? dlatego, ze chwileczke wczesniej wyslalas do caroline pw z tamtego konta z prosba o usuniecie? i nadal jestem ciekawa jakie masz wyjasnienie tego, ze konto aracas, ma takie samo ip i nazwe hosta, bynajmniej nie ze stanow, a z olsztyna.
Przygnębiające to a wydawał się taki szczery... To tak jak okłamanie nas...
katija napisałam ci na PW. To naprawdę nie ja! Pytałam z ciekawości, bo jakoś nigdy nie widziałam takiej funkcji u siebie na profilu. Mówię, ze to nie ja! Nie mam powodu, żeby tworzyć sobie dodatkowe konta i jakieś postacie sobie kreować, bo mam kompleksy czy coś. Kiedy mam jakiś problem, piszę tutaj, a dziewczyny mnie pocieszają, więc nie mam powodów, żeby tworzyć sobie wyimaginowany świat. To naprawdę nie ja! Już tłumaczyłam tobie na PW... 🙁
Jakby człowiek nie miał w życiu dość problemów... 🙁
mils, to odpowiedz na pytanie, czemu interesowalo cie czy modzi moga usunac konto, zaraz po tym jak aracas wyslal taka prosbe do caroline?
katija 1. Zawsze interesowało mnie co to są ci "Goście" w starszych wątkach. 2. Nie widziałam nigdy u siebie takiej opcji. 3. Spytałam tak a propos banowania. 4. Bo uważam, że lepsze jest usuwanie konta niż banowanie. 5. Zanim wysłałam mojego posta z tym pytaniem byłam w salonie i brałam od mamy materiały na jutrzejsze zajęcia.
mils, bana dostaje twoj rzekomy brat na razie.
katija dziękuję bardzo...
To co by za dużo kłamstw nie było wrzucam link

Corvatsch (zwany również po ojcu Carabasem) po Carabas
Następca Engadina w Gestut Lilienhof 😜
Jeszcze rok temu to taka nieudolna sierota była 😁 Próbował ogierzyć to się przewracał, potykał, jednym słowem nie udawało mu się za bardzo 😁 Dla porównania wrzucam fotę z kwietnia ubiegłego roku 🙂
przecież można sprawdzić po IP czy to mils, a ja w to raczej wątpie. Już bardziej pasuje mi kolejne wcielenie  goldenhorse'a ...
Mysza koń z waszej stajni<-?
daram nic nie sugeruję, nic nie mówię, mi samej nie chce się w to wierzyć, ale katija właśnie napisała, że mają to samo IP.

Aaa... Masakra, niby tak nie wierzyłam temu arcasowi, ale jednak nutka przekonania co do niego we mnie była.
Mika a to może nie doczytałam.
ale to dziwne ... aracas wzbudził moje na samym początku, jak mówiła, że ze Stanów jest no i teraz, pokazując nam "swojego" konika ...
a czy np. 2 różne osoby mogą mieć takie samo IP??
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się