Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

mils taka osoba najzwyczajniej w świecie nie jest warta Twojego humoru w tej chwili, daj sobie spokój i na przyszłość - naucz się podchodzić do ludzi z większym dystansem i duuużo więcej czasu niech zajmuje Ci przywiązywanie się do kogoś, bo inaczej jest bez sensu, to takie moje bardzo subiektywne odczucie 😉
Vana zapamiętam sobie dystans... Zmieńmy temat co?
No to ja zmienię:
Kto się cieszy, że jutro do szkoły?  😜
xxflygirlxx musiałaś przypominać...? Mam jutro spr. z angielskiego. :/
Ja się nie ciesze  🙄 po tygodniu choroby się rozleniwiłam.

Eeej, małolaty - widać postęp ?

nightmare ja już ci na fbl napisałam, że dobra robotę zrobiłaś.
Ja mam 2 kartkówki juro : z WOS-u i z historii.

nightmare przytył chłopak <?>
mils ja mam z Pana Tadka, ale to nic. I tak się cieszę, że idę do szkoły.
nightmare pewnie, że widać. 😉
Tak tak chłopak  😀 , w sumie o to chodziło.
Rekreacyjny -> wykupiony z rekre.
Fajny się zrobił. 🙂
Rany, co się tutaj działo? 😲 W takich momentach, wstydzę się, że jestem facetem....
mils trzymaj się, wszystko się ułoży. 😉
nightmare fajnie go rozbudowałaś. 🙂
aracas też bym się wstydziła, ale to chyba bez sensu, żebyś ty się wstydził. To on powinien się wstydzić. 😉

Ej, serio tylko ja jestem taka dziwna, że cieszę się, że jutro do szkoły?  😁
xxflygirlxx -taak  😜 
xxflygirlxx przeraża mnie to, jak faceci potrafią być egoistyczni i okrutni w stosunku do kobiet... Tak, trochę dziwna jesteś. 😀
No, dajcie spokój, w szkole jest fajnie, zwłaszcza ostatnio. Poza tym w tym domu, zwłaszcza jak są oboje rodzice, wytrzymać nie idzie. Na całe szczęście tata już wyjeżdża.  😉
xxflygirlxx niestety, w mojej szkole jest za bardzo monotonnie... Przez cały ork, codziennie jest w kółko to samo. 🙄 Ty się ciesz, że w ogóle masz obojga rodziców. 😉
Ja się cieszę jeśli tylko nie stoją mi nad głową i nie pieprzą w kółko o ocenach.  🤔
xxflygirlxx cóż, każdy się cieszy z czego innego. 😉 Lecę do Algara. Dobranoc (?)
a ja się kompletnie nie dziwie xxflygirlxx , sama siedzę od środy w domu, zamartwiam się o konia (który stoi a brzuch rośnie..), rozleniwiłam  się totalnie, no po prostu gniję

naciol
podziwiam Cię, ja jakoś do Pana Te się zabrac nie mogę no..
ja tam też się ciesze że do szkoły 😁 przynajmniej śmiesznie jest 🙂 Ale jeśli chodzi o wstawanie rano ... 😵
Edit: Literówka
No wstawanie rano jest najgorsze. Ale ja już od piątku czekałam na poniedziałek.  😀
xxflygirlxx ja od poniedziałku będę czekać na piątek. 😀
Przesadzacie.  😎
xxflygirlxx mi się wtedy ferie zaczynają, więc... 😜 Rozpoczną się 2 tyg. cudownego luzakowania hallie! 😅
Mi dopiero w lutym. Ale co ja wtedy zrobię? Oj biedna będę jeśli czegoś nie zdziałam.  😜
Ja jutro spr z chemii, ale banalny. 😁 Z alkoholi. Z polskiego też mam Pana Tadeusza, po dwie osoby czytały jedną księge i jutro chyba będę ja odpowiadać (chyba, że będziemy przerabiać drugą księge całą godzinę 😁 ). Ogólnie nie jest źle. Wreszcie położę sie wcześniej spać.
A ja już mam ferie  😅
Mika osz ty ! ja tez juz chce.. 😁
dziś ostatni raz jadę do lekarza (omija mnie kartkówka z francuskiego i fizyki i pytanie z geografii, jaka szkoda) i jutro wracam do szkoły po 2 tygodniach na 4 dni, żeby w niedzielę pojechać na obóz i odpuścić ostatni tydzień szkoły  😁
niemiłek,  😎
Ja siedzę na technologii informacyjnej i gdyby nie r-v wykończyłabym się psychicznie, bo nudno... 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się