Znaczy prośbę taką niby... bo mamy się spotkać o 13, a ja mam busy na stajnię ze 3 na dzień i akurat jeden leci spod mojej stajni do Lublina o 13 właśnie, więc gdybym mogła się spóźnić jakieś 40 minut, albo przełożyć całe spotkanie o ten czas, to mogłabym w środę zahaczyć o konie i wtedy bym was ozłociła! 💃
fin aktualnie zdjęć pod jeźdźcem nie mam, ale może kiedy wypadek pozwoli o sobie zapomnieć, uda mi się coś upolować. 😉 Ewentualnie, może uda mi się znaleźć coś starego... Przepraszam za pomyłkę, tamto zdjęcie jest z maja zeszłego roku. 😡 niemiłek kryzysy i "upadki" sa bardzo potrzebne w karierze każdego jeźdźca. Gdyby ich nie było nie moglibyśmy poznać słabości swoich i konia. Takie kryzysy są jednymi z najlepszych nauczycieli. Uczą nas wytrwałości i cierpliwości oraz doskonale odkrywają wszystk oto, co kryje się pod kurtyną spraw dobrych - mam tutaj na myśli rzeczy, które należy dopracować. Chociaż teraz taki kryzys wydaje się zły i dołujący, za jakiś czas zobaczysz, że bardzo się przydał. 😉 Powodzenia.
nightmare możesz mi coś powiedzieć o atmosferze, trenerach i czy można zdawać odznakę? Na PW może, żeby nie zaśmiecać wątku. 😉 aracas to weź poszukaj! :kwiatek: Ile on ma lat?
Vana jeśli przełożymy, mi pasuje, a jeśli nie przełożymy i się spóźnisz też nie będę miała nic przeciwko.
Aaa... Byłam dziś w stajni i to na prawdę pechowy dzień. Dwie osoby spadły z Hasana, przy drugim upadku rozwaliło się siodło. Hipiska też wariowała i generalnie masakra jakoś 🙄
Prestige nie tyle, co mi to przeszkadza, co cały czas boli, że perfidnie mnie okłamywałeś, że chcesz tam ze mną jechać... To po prostu bardzo przykre...
[ZA PRZEPROSZENIEM] Żal Ci dupę ściska , dlatego , że nie chcę z tobą jechać do Żarnowa . Chciałem , ale zdecydowałem się na Gutów . Nie jestem twoją torebką podręczną , że mam wszędzie za tobą jeździć . Może lubisz Żarnowo , ale ja wolę Gutów . Bo tam masz znajomych , i konia którego lubisz , ale mi to [ZA PRZEPROSZENIEM] wisi . Mi Gutów bardziej się podoba , i już , nie ma żadnego ale . :/