taaaaak, ząb za ząb. najlepiej zniżyć się do ich poziomu 🙄. (a dobrze wiesz, że tam pobiją Cię doświadzczeniem xP) rób co chcesz. ja jednak na Twoim miejscu bym się zastanowiła, bo moja cnota i życie są dla mnie sprawami niezwykle ważnymi.
Hermes myślę, że dla każdego człowieka przewidziany jest w życiu jakiś porządny kop. Nawet dla tych wszystkich ludzi bogatych, którzy mają wszystko czego zapragną... Wiedziałam, że konie i jeździectwo zmieniają ludzi... 😎
Ja mam sprawdzian w poniedziałek a jestem na 2 księdze. Miałam ambitny plan przeczytać dzisiaj 4, jutro 4 i pojutrze, ale coś nie wyszło. Byłam tak ambitna, że nawet go na historii czytałam, ale potem dziewczyny mnie wciągnęły w grę i nie zdołałam się im oprzeć. 😀
swego czasu chodziłam z Panem Tadeuszem w plecaku, zafiszkowany i czytałam w wolnych chwilach żeby zagiąć nauczycielkę polskiego piękną polszczyzną o tej pory nie raczyła wziąć mnie do odpowiedzi
Ja mam tylko zdjęci gdzie widnieje na nim moja twarz i kawałek mojej ściany, mogę je wrzucić, a za kilka dni mogę zrobić całościowy, bo teraz mam nie sprzątnięty pokój 😁
Nie mam zielonego pojęcia. Tata gdzieś zakupił, na pewno nie w Polsce, ale dokładnie to nie wiem. Mój brat ma też taki, tylko z księżycami i gwiazdkami, które świecą w ciemności. 😉