haha to ja kiedyś wracam i byłam głodna, myślę sobie, zjem monte. Ale było zimne, z lodówki...mam kuchnię na prąd, a że ktoś coś wcześniej grzał coś tam, to palnik był gorący. Myślę sobie, postawię to na tej płycie, to się trochę ogrzeje. Niestety, okazało się, że kuchnia jest za gorąca... :zemdlal🤔ame się domyślcie końca :P
Hermes masz rację, życie jest bardzo skomplikowane... :/ madmaddie mogę zostać v-ce Królową? 😁 Ja sobie oglądnęłam jakąś komedię na TVP1. Tak, nie obchodziłam tradycji oglądania Kevina... Zła ja! 🤬
ja nie posiadam towarzystwa, z domu wychodzę na pocztę, do biblioteki i czasami z aparatem ale nic mi z tego nie wychodzi, więc odpuściłam. nie byłam na żadnej imprezie oprócz paru szkolnych w podstawówce. w kółko szkoła-dam
Hermes, serio komuś obijesz buźkę? jestem zniesmaczona 🙁. frajerów trzeba zostawić w spokoju, niech egzystują w swoim świecie. niestety oni też mają prawo do życia :/. poza tym, byle frajerem będziesz się przejmować? Ty? 😎
dla mnie sprawa jest prosta, frajera zwyczajnie się olewa. po co się zadawać z kimś takim? jeśli wypaplał, po trudno, nauczka na przyszłość jak sobie wybierać słuchaczy "w zaufaniu". albo szczera rozmowa z delikwentem. bicie jest takie... ogólnie przemoc to okazanie bezsilności.
ale produkujecie 🙂 daram z Lubina, mówi Ci to coś ? 😁 94 km od Wrocławia 😉 Edit: Hermes ja dzisiaj pobiłam dziewczyne na w-fie 😁 Szmata mi na plecy skoczyła i z pięści w bark przyje*** to rzuciałm piłkę koleżance a dziewczyna (pusta blondynka) dostała taki strzał w pysk że upadła i walnęła glową w parkiet 😁
Według mnie przemoc to taki objaw bezsilności. Człowiek nie wie jak ma to załatwić, jak ,,pozbyć się problemu'' to w ryj. Ewentualnie dużo osób robi to dla szpanu, pobiję kogoś, będę fajny/na, wszyscy będą czuli respekt itd. Generalnie wkurza mnie to bo w dzisiejszych czasach coraz więcej małolatów się bije, bo chce być fajna i o. Takie przynajmniej jest moje zdanie.
fin zdradzisz nam to miejsce spotkania? A no i o której godzinie?