Ale masakryczny dzień 😵 zamiast na matmie siedzieliśmy na jakimś debilnym konkursie kolend, gdzie ludzie poprzebierali się za drzewa, albo udawali Lady Gage i śpiewali kolendy 🤔 Ale za to, na najbliższe 2 tygodnie można zapomnieć o szkole 😍 albo przynajmniej o niektórych przedmiotach, bo do francuskiego i matmy zamierzam w miarę na bieżąco zaglądać ;]
Hermes dzięki! :kwiatek: niemiłek no wiesz? Jeszcze ty mi o chemii przypominasz? 😀 Ja miałam kiedyś włosy do ud. Było minęło, włosy ścięte i teraz są do pasa. 🙂 Nigdy nie byłam pulchniutka, nawet jako dziecko. Tak mi chyba zostanie. 😁 Yeah! Mam średnią 4.66! 😅
3. a) m[sub]s[/sub]=25g m[sub]r[/sub]=75g C[sub]p[/sub]=(ms/mr)*100% C[sub]p[/sub]=33,3% b) to samo co w a) c) m[sub]s[/sub]=30g m[sub]r[/sub]=80g C[sub]p[/sub]=37,5% d) m[sub]s[/sub]=25g m[sub]r[/sub]=100g C[sub]p[/sub]=25%
Niemiłek powodzenia. Mi się ferie zaczęły i przez najbliższe... no... 5 dni mam wychuchane na wszystko 😎
Dziewczęta, jam już w Lublinie 😅 Dajcie termin, ale może nie wtorek, bo we wtorek mam wizytę u soczewkologa 😉 A w poniedziałek u dermatologa, ale to chyba rano 😉 Aaaa i jeszcze muszę zrobic badania krwi i RTG klatki piersiowej, ale jeszcze nie wiem w jaki dzień 😁 A byłam sobie dzisiaj w Plazie, pogapiłam się na te wszystkie kawiarenki, zapachniało mi czekoladą i nie mogę się już doczekac spotkania 😎
Hihi ja też mam już ferie 🤣 mmm tydzień w stajni a potem z tatą i siostrą na narty.Też gdzieś wyjeżdżacie? xxflygirlxx ekhem czy ty przypadkiem nie obiecałaś rodzicom że jeśli poprawisz oceny to zatrzymasz konia a tutaj wyskakujesz im z 1??? 🤔
Dziewczęta, jam już w Lublinie 😅 Dajcie termin, ale może nie wtorek, bo we wtorek mam wizytę u soczewkologa 😉 A w poniedziałek u dermatologa, ale to chyba rano 😉 Aaaa i jeszcze muszę zrobic badania krwi i RTG klatki piersiowej, ale jeszcze nie wiem w jaki dzień 😁 A byłam sobie dzisiaj w Plazie, pogapiłam się na te wszystkie kawiarenki, zapachniało mi czekoladą i nie mogę się już doczekac spotkania 😎
o rany, czemu musisz zrobić tyle badań? 👀
To może środa? Bo obawiam się, że w piątek będę musiała się pakować, chociaż obiecałam sobie, że jutro zacznę 😁
Ja podpisałem ugodę z mamą , że jak będę miał wyższą średnią niż 4.73 to mi wydzierżawi konia . 😲 Udziela ktoś korepetycje z chemii przez gg dla I gim ? A i z matmy ... zakuwanie czeka . 😵
xxflygirlxx pomimo tego musisz się starać!! Dobre oceny 🤔trzałka: zadowoleni rodzice 🤔trzałka: koń. Nawet jeśli już nie masz konia staraj się, może w końcu uda ci się z powrotem odzyskać konia ❓
niemiłek chyba przyzwyczajenie. Mi też nauka coś nie wychodzi. Chociaż wczoraj, to akurat była wina tego, że nie miałam długopisu. 😁 ChingisChan skoro jesteś złym gliną, to ja będę dobrym... niemiłek zostań, zostań i poucz się potem! 😀