U mnie w klasie większość osób ma 2-3 kołki, także ciekawie... Ale moim zdaniem u mnie w gim za łatwo mimo wszystko przepuszczają. U nas raczej nauczyciele każą się starać na drugi semestr i załatwione, także dziko.
Mika o jak "słitaśnie"! Pokazuj! 😀 Fizyka... W sumie u mnie 5 stało się możliwe w tym roku? 😲 A rodzice zamiast się cieszyć, to dziwią się jakim kosztem. Niech poczekają na chemię i biologię, to się dowiedzą... 😁 Aczkolwiek u mnie z fizyki jest trochę ciężko. Już nawet nie o sam przedmiot chodzi, ale o nauczycielkę. Cała szkoła zgodnie twierdzi, że ma nieźle naplątane w główce. Ostatnio świdrowała moją koleżankę przez całe 10 minut, po tym jak dostała 6 ze sprawdzianu i wytłumaczyła się mniej więcej tak: "Wybacz kochana fizyczko, ale musiałam cię zapamiętać i zapisać w pamięci. I przepraszam, że wstawię tę ocenę tylko do komputera, ale nie mam dziennika... Bez dziennika czuje się jak nietoperz (pod nosem)..." Cała klasa się brechtała, a koleżanka stała ze sprawdzianem w ręku i nie wiedziała co zrobić. Nic dziwnego, że babka podobno dostała kiedyś doniczką w twarz... 🤔 xxflygirlxx mój tata tez ma takie momenty. Najpierw produkuje się po niemiecku, potem przechodzi na angielski, następnie na francuski i na końcu na rosyjski. 😂 Jak skończy monolog bierze swoją trąbkę i zaczyna trąbić. 😎
Z serii... anegdotki ze szkoły (bo tak mi się przypomniało) 😁
Nasza sorka rzekł... wrzasnęła dziś tak: "Przez 5 minut szukałam tego waszego zasranego dziennika, a wy się nawet zamknąć nie potraficie!" po czym dodała do kolegi "A Ty nic nie robisz tylko się przekręcasz z jednego półdupka na drugi!" 😂
Hum... Mi się przypomniał tekst pana od historii: -Monika, rozumiem, że nie masz czasu, dom, rodzina, praca ale od czasu do czasu do tej książki mogłabyś siąść kobieto.
Ostatnio ktoś otworzył dolne okno w sali, ja się potknęłam a kwiatek wylądował za oknem. Oczywiście musiałam panu kwiatka przynieść nowego 😉
Mika e tam, "słitaśny"... Ja tu już się nastawiłam na różowe tło, słit foteczki na qunisiu itp., a to to jest bardzo fajny filmik. 😀 No i poza tym, piękny ten twój chłopak. 🙂 Chciało by się takiego wierzchowca. 😀
Ech... Skąd ja to znam...? 🙄 To jest "słitaśny" filmik --> Niecały rok temu. I dlatego jestem wam wdzięczna, że zrobiłyście ze mnie kogoś normalnego i obdarłyście mnie ze skóry "słitaśnej quniareczki". 😉
Hermes to teraz tylko dobrze wykorzystaj swoje szczęście i nie zważaj na sytuacja złe, bo takie niestety w każdym życiowym wyzwaniu muszą się pojawić. Mam jednak nadzieję, że pojawią się one w ilości możliwie jak najmniejszej. Tego ci z całego serca życzę! :kwiatek: