U nas też za miesiąc ferie. Ale wolę mieć w lutym niż w styczniu. Jakoś tak głupio, przerwa świąteczna 2 tygodnie do szkoły i znowu ferie a potem taki dłuuugi czas w szkole. Lepiej jest tak jak jest. 😉
U mnie moja mama naszczęście nie chodzi na zebrania 😁 I to jest piękne, bo tydzień później dostaje pocztą kartke z ocenami i pilnym wezwaniem do szkoły na konsultacje z wychowawcą 😁
niemiłek, i słusznie! Ja się uczę i zdecydowanie nie polecam... 🤔
Ferie mamy teraz od weekendu i mnie to nie cieszy, bo wolałabym mieć później. A od dzisiaj już nie chodzę do szkoły, bo jutro mam zabieg wycięcia ósemki. Boję się... 🙁 🙄
ja też lubię języki, ale niemiecki... ja się dowiedziałam że mam się uczyć francuskiego, to sobie pomyślałam "ommmmmmmmmmmmmaaaaaaaatko', ale jest fajnie 😅
też lubię, ale oceny mi nie wychodzą, chodzę na hiszpański, i kurde, umiem: "hola, chica, Que tal' i 'A mi me gusta Finlandia', szał kompletny 😜 od października chodzę 😁
Wrrr! Mam zapalenie ścięgien. Mam zakaz wsiadania na konia, oczywiście tylko teoretycznie... 😁 Kocham hiszpański! 😍 Piękny język... Spadam oglądać film. 😉
espaniol! lajtowo rosyjskiego też bym się pouczyła. i fińskiego(oczywiste), szwedzkiego, i włoskiego do kolekcji. francuski dopiero od początku tego roku szkolnego 😁 też umiem 'J'adore Finlande' 😎