bumbum ej, jaki wstyd? Raz idzie lepiej, raz gorzej. 😉 Jeśli będzie tak źle jak mówisz, to przynajmniej będzie wiadomo na co uważać na głównych egzaminach. Ja sobie z kolei średnią totalnie rozwaliłam... Na pewno będzie bez paska. 😵
Arroch pijona ja też mam 4 z wosu....wrr nie znoszę tej baby, miałam oceny 5 za wiedzę ze sprawdzianu (max punktów) i 4 za prasówkę. Trzeba było opisać 1 wydarzenie z Polski i jedno ze świata. o Polsce bez problemu, akurat poprzedniego dnia słuchałam radia i wiedziałam co napisać. Ze światem było gorzej, napisałam coś o śnieżycy we Francji, że bezdomni przeżywają dramat itp. Na moje pytanie dlaczego 4 za prasówkę, odpowiedziała że prasówka ma być ze świata polityki albo społeczeństwa. Odpowiedziałam że przecież jest ze społeczeństwa. Ta na to że jednak polityka jest na pierwszym miejscu 👿 wrr zaniża mi to już i tak nie za wysoką średnią....
Wiwaro No wredna szmatt. 😤 A ja wściekłam sie dziś w szkole i dość obsesyjnego liczenia średni.. Jaka bedzie na ten semestr to będzie.. I nie chce wiedzieć nawet jaka haha. Ale powyzej 4 bedzie i no. W ogóle kto nie idzie w piątek do szkoły? 😎
Psycha no to świetnie! Nie mówiliśmy? 😉 Poluję sobie na fajny kask. Niestety fundusze mam tak ograniczone, że masakra, a zakochałam się w Tattini Pro Kolor! 😵
Dzisiaj jeździłam. W sumie cały czas stępem, Frania mnie męczyła, bo trochę się zapuściłam i nawet nie wiem co mam robić. Ale mamut pod koniec zaczął odpuszczać i był bardziej rozluźniony niż na początku. W piątek teren 🏇 Może wezmę jakiś podręczny aparat :>
Boziu...jakie wy macie dobre średnie...ja ledwo ponad 4.0 wyciągam na półrocze w tym roku..ale na koniec jest lepiej. 😵 W tym roku to totalna tragedia.