Prestige ooo! Jak jazda? Szczegóły proszę... I co Iszka powiedziała? Ja będę siedzieć z 1,2 albo Polsatem albo ewentualnie zapodam sobie jakiś filmik. Ja bez alkoholu - jestem grzecznym dzieckiem. 😁
mils - to fajne plany , lepsze od moich . 😉 PW poleciało . W ogóle jestem taki zakręcony , że Żelkowi założyłem ochraniacze tył na przód . 😜 Cool co nie ? Ale fajnie było . 😁
dlaczego ja zawsze wszystko zostawiam na ostatnią chwilę? były świetne plany na Sylwestra-domówkę z 2 przyjaciółkami u mnie, a będzie "impreza" z przyjaciółką i kumplem... ale i tak będzie zaje 😅
Arroch, dzisiaj nie zdążę 😁 ale kiedyś chętnie Was odwiedzę, chociaż żeby popatrzeć i poznać Bodzia 😉
tajfunowaa, nie zmieniłam, ale przez cały grudzień nie mogłam z róznych powodów jeździć. Jeśli właścicielka nie sprzedała jeszcze Rudej, to pewnie dalej na niej będę jeździć 😀
Ja się właśnie szykuję, za chwilę wpadają koleżanki na "before party", dlatego chciałam już teraz życzyć Wam wszystkim wspaniałej imprezy i dużo radości w nowym roku! Spełnienia marzeń! 🏇
fin jeśli chodzi o tą, Rudą, na której jeździłaś tego dnia ze mną ?; ] jeśli tak to chyba stoi na przeciw Tajfa; ]] a jeśli nawet nie to zapraszam na Tajfusza ; ] [quote author=niemiłek link=topic=30353.msg831981#msg831981 date=1293810807] więc wszystkim Małolatom udanego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku! 💃 [/quote] Również życzę WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE w nowym 2011 roku ! :kwiatek:
Arroch, dzisiaj nie zdążę 😁 ale kiedyś chętnie Was odwiedzę, chociaż żeby popatrzeć i poznać Bodzia 😉
Zapraszamy 😅 Badylek wcale nie jest taki straszny, zapytaj Vany i Jasnowatej, one na nim siedziały :] tylko jak ja wsiadam od razu motorek mu się odpala 🤔wirek:
no a ja nie w domu, a u chłopaka, miała być biba w chuuusteczkę, ale mój mądry chłopak zaprosił moich rodziców ;] 😵 Ani nie wypiję, ani nic, ojciec na krzywy ryj się wbije, zrobi mi siarę i jeszcze na koniec pewnie haja będzie bo mu się coś nie spodoba ! Jestem wściekła i już wcięta, z nerwów obaliłam 3 duuuże lechy 😁 Głowa mnie boli z tych nerwów, no poprostu boski sylwek !!! :/
No to... Ja wam wszystkim życzę szczęśliwego Nowego Roku i żeby wszystko co sobie pomyślicie na noworoczne postanowienie się spełniło. 😀 Ja zostaję z re-voltą... Byłam u Romka. Jest mały progress: trochę pogalopowaliśmy i pod koniec zaczął trochę odpuszczać w kłusie. 💃 Szkoda, że wsiadam na niego już tylko jutro i pojutrze. 🙁
Oj tam mils . Ja dzisiaj jeździłem tak świetnie że w niedzielę idę na lonżę 😜 Ja też spędzam sylwestra z re-voltą . Może pogadajmy o śmiesznych rzeczach jakie spotkały nas w tym roku ? 😁