Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Prestige ooo! Jak jazda? Szczegóły proszę... I co Iszka powiedziała?
Ja będę siedzieć z 1,2 albo Polsatem albo ewentualnie zapodam sobie jakiś filmik. Ja bez alkoholu - jestem grzecznym dzieckiem. 😁
mils - to fajne plany , lepsze od moich . 😉 PW poleciało . W ogóle jestem taki zakręcony , że Żelkowi założyłem ochraniacze tył na przód .  😜 Cool co nie ? Ale fajnie było . 😁
Małolaty, jeśli ktoś lubi to Zmierzch 2 leci na canal+film  🙂
Prestige ...  😵 no wiem ... to kto załozy ??? 🏇
pandora - ja nie .  🤔wirek: Cały czas mam ostrzeżenie . 😁
dlaczego ja zawsze wszystko zostawiam na ostatnią chwilę? były świetne plany na Sylwestra-domówkę z 2 przyjaciółkami u mnie, a będzie "impreza" z przyjaciółką i kumplem... ale i tak będzie zaje  😅
ja jutro też z kumpelami na sylwka  😅 będzie super  💃
My klasowo (no dobra, pół klasy) będziemy mieć świetną imprezę 💃

Brakuje mi jazd i koni...
U nas miało być klasowo i to u mnie w domu, ale z pewnych powodów nie wypaliło :/

fin wbijaj do Bon, wrzucę Cię na Badźka  😅
Ja idę na domówkę, jakieś 20 osób.

Zamówiłam termobutki, jutro impreza, w niedzielę do stajni gadać z właścicielem... Żyć nie umierać🙂
u nas jutro domówka 😁 (u mnie i u chłopaka)
Ledwo posprzątaliśmy po ostatniej a tu już następna  😜
Na szczęście będzie tylko kilka osób 😁
To u mnie jakiś szalony spęd będzie z tego co widzę... Ale to nic, i tak cieszę się jak głupia na tę imprezę! 😜
fin wbijaj do Bon, wrzucę Cię na Badźka  😅

Boję się go, jak tak opowiadasz co on wyprawia 😁 dziękuję za propozycję :kwiatek:
Brakuje mi jazd i koni...

Właśnie fin, co z Tobą  😀? mijamy się w arizonie czy zmieniłaś stajnię [ jeśli można wiedzieć ]  🙄?

ah, imprezka wieczorem, już za kilka godzin zacznę szykować rzeczy, ale jeszcze do sklepu trzeba pójść 🙄
finku, ale on ostatnio jest grzeczny ;] dzisiaj na pewno będzie, bo go wczoraj zmęczyłam  😂
Idę się zaraz szykować...haha.
Najgorsze jest to, że mam 2 zaproszenia..i nie wiem do końca gdzie pójdę. 🤔
Ale udanego Wam życzę.
Arroch, dzisiaj nie zdążę 😁 ale kiedyś chętnie Was odwiedzę, chociaż żeby popatrzeć i poznać Bodzia 😉

tajfunowaa, nie zmieniłam, ale przez cały grudzień nie mogłam z róznych powodów jeździć. Jeśli właścicielka nie sprzedała jeszcze Rudej, to pewnie dalej na niej będę jeździć 😀
Kto spędza sylwestra z re-voltą ?  😅  🥂
Ja się właśnie szykuję, za chwilę wpadają koleżanki na "before party", dlatego chciałam już teraz życzyć Wam wszystkim wspaniałej imprezy i dużo radości w nowym roku! Spełnienia marzeń! 🏇
lecę się ubrać, więc wszystkim Małolatom udanego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku!  💃
niemiłek, weszłam do kącika żeby napisać to samo... 😀
fin jeśli chodzi o tą, Rudą, na której jeździłaś tego dnia ze mną ?; ]
jeśli tak to chyba stoi na przeciw Tajfa; ]] a jeśli nawet nie to zapraszam na Tajfusza ; ]
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg831981#msg831981 date=1293810807]
więc wszystkim Małolatom udanego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku!  💃
[/quote]
Również życzę WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE w nowym 2011 roku ! :kwiatek:
Ja pierdziele no !! Zajebiście poprostu jest sylwester a ja w chacie. Nie ma co za rok wykradne się z chaty. A dziś pozostaje mi dwójka i re-volta  🤔
Mi plany sylwestrowe nie wypaliły i też jestem zmuszona zostać w chacie ;/
Arroch, dzisiaj nie zdążę 😁 ale kiedyś chętnie Was odwiedzę, chociaż żeby popatrzeć i poznać Bodzia 😉

Zapraszamy  😅 Badylek wcale nie jest taki straszny, zapytaj Vany i Jasnowatej, one na nim siedziały :] tylko jak ja wsiadam od razu motorek mu się odpala  🤔wirek:
jett, ale u cb nie leci przymulający jazz
Prestige ja bym chętnie spędziła...
no a ja nie w domu, a u chłopaka, miała być biba w chuuusteczkę, ale mój mądry chłopak zaprosił moich rodziców ;]  😵
Ani nie wypiję, ani nic, ojciec na krzywy ryj się wbije, zrobi mi siarę i jeszcze na koniec pewnie haja będzie bo mu się coś nie spodoba ! Jestem wściekła i już wcięta, z nerwów obaliłam 3 duuuże lechy 😁
Głowa mnie boli z tych nerwów, no poprostu boski sylwek !!! :/
No to... Ja wam wszystkim życzę szczęśliwego Nowego Roku i żeby wszystko co sobie pomyślicie na noworoczne postanowienie się spełniło. 😀
Ja zostaję z re-voltą...
Byłam u Romka. Jest mały progress: trochę pogalopowaliśmy i pod koniec zaczął trochę odpuszczać w kłusie. 💃 Szkoda, że wsiadam na niego już tylko jutro i pojutrze. 🙁
Oj tam mils . Ja dzisiaj jeździłem tak świetnie że w niedzielę idę na lonżę  😜 Ja też spędzam sylwestra z re-voltą . Może pogadajmy o śmiesznych rzeczach jakie spotkały nas w tym roku ?  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się