jade jutro do stajni ruszyć Ogra i Kastora mam dość miasta 😵 Mam nadzieje że ogrowi się w dupie nie poprzewracało bo nie chodził kilka dni a on to różne pomysły ma a jak tam wasze pociechy
ktoś moze ogarnia jakies sklepy internetowe gdzie sa produkty eskadrona??? :kwiatek: Wydaje mi sie ze kiedys tu był taki watek ale nie moge go znależc 🤔
Masakra? Dlaczego? Laptop mi sie sypie. Dotkniesz go po prawej to piszczy. Podniesiesz-piszczy. Wrr mam go dopiero od wigili, nie zdążyłam sie nacieszyć 😕
Ja do 8 na nogach, a od 9 poza domem - do teraz 🤔 No ale cóż, dziś ,,mój'' koń podlazł do mnie na wybiegu i tulił mordkę, pierwszy raz... Kurcze to takie świetne uczucie.
Mika nie mogę się doczekać, kiedy moja kobyłka tak zrobi. 🙂 Wiecie, co? Doszłam do bardzo dziwnego wniosku, że nie przepadam za klaczami, wolę wałachy. W sumie nie wiem dlaczego... Może dlatego, że nasza płeć zawsze wydawała mi się słaba i podświadomie myślę, że klacze nie nadają się do sportu? Ale przecież taka Larissa... Nie wiem, nie wiem, ale wolę wałachy. 😁 🤔wirek: Tak, wiem, jestem bardzo dziwna, też tak myślę.
niemiłek spoko, u mnie też podłoże masakryczne, podloża to właściwie nie ma 😵
a konia mam wybrzydalskiego, który na byle czym pracować nie będzie 😁 wczoraj zanim się porozluźniał minęło chyba 50 minut, wjechaliśmy na gorsze podłoże i koń znowu sztywna deska 🙄