Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

jejejej, mam wreszcie jakiś oficjalny plan na ferie poza koncertem  💃
infantil, uuu, a cóż takiego będziesz porabiać? 🙂
zatruwać życie takiemu jednemu lamusowi  😂
Matu kanar?
Uwielbiam mieć multum planów na całe ferie i tu dzień dobry, może choroba?  😵
Dama - taa.. Kanar. Mam jeszcze problem bo nie wiem ile mam zapłacić. Na przewoźnym (z prawej koło B) mam napisane 13.60 (i mam zapłacić tylko tyle za nieskasowany bilet czy doliczyć do tego muszę te 125 zł które [s]pisze[/s] jest napisane z lewej strony?)

Edit: błąd 😡
jest napisane
Ups. już poprawiłam. Dzięki infantil.
co tu tak cicho? 😲
wczoraj wróciłam z obozu, było megamegamega 😜 parę razy coś skoczyłam, ogólnie dużo się nauczyłam, super atmosfera (były szalone trzy osoby, łącznie ze mną), a w ostatni dzień przecudowny teren, ze ściganiem się, piękne tereny 🏇
a u was co tam słychać?
Przede mną jutro najważniejszy i najpiękniejszy dzień 2014 roku. Nie mogę usiedzieć, bo mnie roznosi  😅
infantil, kłamiesz, tak naprawdę czekasz na czwartek 😎

Ja korzystam z wiosny, jest taaak gorąco 😍 (znaczy jak na luty, wiadomo 😁 )
maiiaf, doskonale wiesz, że nie kłamię  😀iabeł: Czwartek to swoją drogą, ale no...no... jutro!  😍
Małolatki, mogę Was prosić o wypełnienie ankiety dotyczącej stosunku młodzieży szkolnej do osób niepełnosprawnych? Wyniki będą wykorzystane w referacie na ten temat.  :kwiatek:

http://www.interankiety.pl/interankieta/376f966f8087bd1f307e7bb8eb2a5666.xml
anioleczek - wypełnione 😉.
moje korzystanie z wiosny skończylo, się na leżakowaniu w łózku z temperatura 35 stopni. 😵
Przepraszam za braki w polskich znakach, telefon mi troche zamula 🙁
Dawno nic nie pisałam. Pełno pozytywnych zmian u mnie 🙂 Jeździecko marnie, od grudnia bieda i raczej nic się w tym kierunku nie zmieni, za to mega zaangażowałam się w narciarstwo, jest to mój najlepszy sezon. Wiąże się to głównie z poznaniem pewnego najcudowniejszego na świecie mężczyzny  😁 który umożliwił mi rozwijanie się pod okiem jego trenera (caaaały tydzień codziennych treningów za grosze 😍 ), starty w zawodach, robię do tego pomocnika instruktora i ogólnie szaleństwo 😀 ogólnie jest najlepiej na świecie! Są dwa kłopoty, wczoraj (w bardzo udany sposób) zakończyłam sezon (no może jakiś wypadzik na weekend/zawody) i kochanie mieszka ponad 300 km ode mnie, ale dajemy radę, jest super! 🙂 a co u Was Małolatki? 🙂
kilka narciarskich  😍 :
grudniowy trening slalomu:

zawody 2 tygodnie temu:

trening z czwartku:

i wczorajsze zawody:

kocham ten sport  😍
wilczyk, to za 4 lata widzimy Cię na IO 😁
wilczyk - popieram maiie 😀.
nikt się nie produkuje, co z Wami? Ja jestem szczęśliwa, przyjęli mnie na cavaliadę warszawska. Ktoś też? 🙂
Dama, ja mam karnet i będę codziennie, więc musimy się zgadać i spotkać 🙂

Wilczyk, powodzenia w dalszych startach 🙂
wilczyk woow, super! 😜
moja sierotka zaginęła w sobotę, no i oczywiście rozpacz, że tak na kota chuchałam i dmuchałam, a on nagle przepadł. jednak mój tato stwierdził, że po drugiej stronie domu (takie doły są - kilka metrów w dół i las) cały czas coś miauczy i faktycznie poszłam i kocina na drzewie siedziała tak wysoooko i jak podeszłam to mała zeszła 😵 ale i tak się cieszę, że wszystko się rozwiązało 😉 wczoraj u konia, ogłowie założone, kobył wyczyszczony, wymiziany, aż się zdziwiłam, że ona potrafi być taka grzeczna i cierpliwa 😍
wilczyk - wow, świetne zdjęcia. Zawsze chciałam jeździć na nartach, ale no.. wyszło jak wyszło 😉
wilczyk, ale super! Zazdroszczę!

A ja...  a ja miałam wczoraj dzień i koncert życia. Nie potrzebuję już w życiu niczego więcej, mogę umrzeć  😜

infantil, nieee, nie możesz, ja już pokój posprzątałam 😕

A ja dzisiaj zabłysnęłam na matmie, ach 😎 Jeszcze tylko 4 zadanka i następna szóstka będzie 😁
Nie mogę doczekać się Warszawskiej Cavaliady, ale się nakupuję  🏇
Co tam slychać? U mnie ferie nadal trwają 💘
Mania ok, to umrę po powrocie do wawki  😀iabeł:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=409820015822273&set=a.409820002488941.1073741831.173855172752093&type=3&theater
Dajcie lajka, biedni studenci ładnie proszą! Ostatnie 10 min głosowania :kwiatek:
drugi raz juz Cie prosze o skrocenie linkow, znowu rozjezdzasz forum.
Edit. Wybaczcie, na tablecie nie mam jak skrócić, ale obiecuje poprawę i przepraszam :kwiatek:
Jak tam życie dziewczyny? Dzisiejszy dzień był bardzo udany,zobaczymy jak się skończy  😁 ma zamiar któraś z was oglądać pierwszy odcinek nowego sezonu "surowych rodziców" ?
Ja nawet nie próbowałam-za sztuczne to jest jak dla mnie. Nie wierzę w magiczne przemiany w 7 dni.
U mnie po staremu, jakoś prę do przodu. Coraz bliżej testy, a ja się boję coraz bardziej. Szkoły wybrane-3 technika, każde inne i o czymś innym.
Jeździecko jest okej, cośtam szykujemy się do BOJ z Grubą. Jestem na etapie szukania rzeczy na zawody. Puszczę rodziców z torbami 🤣
Co u Was, Małolatki?
Windziakowa egzaminy, ja już się stresuję 🙄 a ze szkół wybrałam LO biol-chem i opcjonalnie mat-geo, jednakże stwierdzam, że u nas wszyscy się dostają, bo to jedyne liceum w okolice 😎
póki co pogoda dopisuje, cieplutko, słoneczko 😜 czekam do maja, jestem ciekawa czy serio dam radę dobrze konia przygotować, a konik się fajny zrobił, już się nie szarpie przy chodzeniu na uwiązie, grzecznie stoi w czasie czyszczenia, oby tak dalej 🏇
Jak tu sie cicho zrobilo ostatnio.

U mnie wspaniale, ferie udane, spedzone w baaardzo milym towarzystwie  😎
Jezdziecko.. Haha jakie jezdziecko. nie jezdzilam kilka tygodni.
No a jesli chodzi o szkole i egzaminy, ja o dziwo sie nie stresuje, do szkoly i tak mi sie chyba egzaminy nie licza. Mam nadzieje ze mnie przyjma w pierwszym naborze. A jak nie tooo sie postaram na drugi. Tak czy siak, nie moge sie doczekac sierpnia  😍
💃

Karino A co sie dzialo ze taki udany?  😀

Windziakowa Jakie technika?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się