Intryga - wątek mistrzunio! Karino ale ładneeeee 💘. masz jakieś od boku jeszcze? Siesiepy ostatnio byłam na początku stycznia, a mam humory jak jakaś rozpuszczona małolata 🤔wirek: Znowu mam ochotę wysadzić kilka osób w powietrze. 😵
Karino-piękne zdjęcia 🙂 Doszłam do takiego momentu, że sama nie wiem, co ze sobą zrobić. Na szczęście wracam do treningów 2 razy w tygodniu i mam szczerą nadzieję, że wyjdę na prostą.
Moje ferie są wreszcie takie jak powinny 😍 Wczoraj z opóźnieniem dojechałam do Warszawy, oczywiście śnieg sparaliżował tory tramwajowe i czekałam 20 minut na jakikolwiek tramwaj 😎 A dzisiaj widziałam się z Infantil 💃 później pojechałam pozarabiać na swoje życie tutaj, uśmiałam się nieźle a zaraz będę zajadać się moją "wypłatą" 😁
Karino1998, pogratulować krawieckiego talentu! super zdjęcia 😀
O, wspomniałaś o mnie :3 Ja już bardzo chcę ferie, a raczej nie całe ferie co jeden dzień z tychże ferii. Moi najcudowniejsi w Łodzi już za 23 dni 😍 Ogólnie planów na ferie poza tym nie mam i siedzę w warszawie (no.. chyba że wypali Elbląg :tanczacalinka🙂
A wczoraj byłam na imprezie, na totalnym zadupiu (znowu) i było tak jak byś nie powinno (znowu), co nie zmienia faktu, że kocham tych ludzi <3
karino łoooł, ja totalny antytalent, brawa, elegancko to wygląda 👍 maiia fajny budzik 😁 moje koty podwórkowe, w garażu śpią, chociaż czasami w nocy słyszę jak łażą, w ogóle sierotka taak wyrosła, aż się nie chce wierzyć 😁 ja dzisiaj posprzątałam, potem tato przywiózł drzewo i całą przyczepę zrzuciłam 😂 jeszcze piętnaście dni i wracamy do jeżdżenia 💃 😜
Skończyły mi się ferie 😕 Mam plan wziąć się ostro za dietę - minimalnie miesiąc ćwiczeń + wyeliminowania tuczącego. Potrzebuje mobilizacji chyba ... :P Dużo nauki - ciężkie dwa miesiące przede mną. Także trzymajcie się Małolatki bo pewnie będę tu rzadziej zaglądać 🙁 💘
Jest jest 😀 Zapraszam, wciąga niesamowicie! Ja też zamierzam, ale coś mi nie wychodzi.. w październiku udało mi się zrzucić 6 kg, a mobilizacją był.. facet 😁 Potem skończył się facet, ale dieta trwała.. do świąt. Na święta poległam i za nic nie mogę wrócić na dawne tory. Przytyłam jakieś 4 kg. Pojawił się "kolega" power wrócił, ale on.. mnie tuczy 🏇 No wyobraź to sobie, jesteś na diecie, ćwiczysz, liczysz kalorie, a tu nagle wyskakuje jak ten Filip z konopii i mówi, że idziemy na słodkości do Grycana, albo na gofry do kawiarenki, zwariować można 👀
Ola od środy, jutro jedziemy do kina i zapewne droga stanie się tak kręta, że znowu wylądujemy w Grycanie. A jeśli nie to po drodze usłysze ze 3 razy "OOO, TU JEST PYSZNA SZARLOTKA!" no jak tu sie nie zgodzić, jak po łapkach całuje i robi mine kota z Shreka? 😵
od czwartku 😂 Bo ja w środę idę z dawno nie widzianą koleżanką do kawiarni , a tak bym się dołączyła 😁
Oczywiście żartuje, sama muszę sobie motywacje znaleźć. Ale teraz Ewa Chodakowska udostępnie na fp jadłospis na tydzień i listę produktów, więc można skorzystać 😀iabeł:
[/quote]ja dzisiaj posprzątałam, potem tato przywiózł drzewo i całą przyczepę zrzuciłam 😂 jeszcze piętnaście dni i wracamy do jeżdżenia 💃 😜
Jaka jednomyślność 😁 Ogólnie stwierdzam że były ferie, super. A teraz trzeba mocno spiąć tyłek i do kwietnia przepracować ostro. To się tyczy nauki. Do tego wziąć się w garść urodowo. O tak 😀 I będę piękna,szczupła i znowu długowłosa 🤣 A potem się obudzę....
Ja ograniczam słodkie, od jutra ćwiczę ze względów zdrowotnych, bo jak się nie wezmę za to, skończę z cukrzycą... A teraz wracam do robienia próbnych... Kawa w łapce i lecimy...
A właśnie.. Nie oglądajcie filmu "Opętanie Annalise Michel - Emily Rose", tym bardziej w nocy. Nosz kurde nie zaśniesz, nie skupisz się na ważnej kartkówce z wosu ani na niczym innym tylko na tym filmie no 😁
ja od kilku dni sobie ćwiczę w domu, jakieś brzuski, skłony, inne pierdoły i moja mam mówi, że schudłam 😂 chociaż w sumie działa to motywująco na mnie 😀 ja mam znowu kryzys i nie wiem co ze średnią szkołą 🙄 aż płakać się chce, bo nie mam pojęcia jakiego dokonać wyboru...