Moje po rozczesaniu ich rano stwierdziły, że staną prawie w pion, albo przylepią mi się do twarzy 🤔wirek: . Maiia, a co się stało? Od 3 dni robię brzuszki, a dzisiaj szlag je trafił - taca muffinek czekoladowych, wiadro ciastek, majonezy i inne pierdoły tego typu. 😵
Ja robiłam brzuszki przez jakiś tydzień potem zapał mnie opuścił. A macie jakieś sposoby na zgubienie oponki z brzucha? Niby jest mała ale jest a słyszałam zw brzuszki tylko mięśnie wzmacniają a tłuszcz jest i tak.
Zumba jest świetna na zmęczenie - naprawdę. Chodziłam 2 lata temu, a po każdych zajęciach byłam jak nowo narodzona. Tłuszczu wtedy nie miałam, bo akurat poszło w rośnięcie, płasko 😀 . W zeszłym roku pomogło mi... wywalanie gnoju z 15 boksów - zalążek kaloryfera był 😍
Ja się w temacie ćwiczeń nie wypowiadam, boję się biegać teraz po takim śniegu/lodzie z moim biodrem, a na bieżni za nic nie wytrzymam, nic innego mi nie podchodzi 🤔 Zostaje siatka na zmianę z koszem po 3,5h w tygodniu...
A czy jazda raz w tygodniu po godzinie plus 15 min czyszczenia konia może być zaliczona do aerobow? 😁 TheWunia mam taka koleżankę w 2 gimnazjum waży 41 kg a ma jakoś tak powyżej 160 wzrostu. Nosi ciuchy w rozmiarze 34 jest taka chuda, a zre i zre końca nie widać. Ja jem tyle co ona i po mnie niestety trochę widać. Może i nie jestem gruba ale ja widzę ten mój nieszczęsny brzuch na którym jest ta mini ale jednak "oponka".
Ja po balu 😜 Bawiłam się jak nigdy, mimo podziału klasy ,wczoraj wszyscy się dogadywali. Przetańczyliśmy od 18 do 1 😍 Na stopach mam takie odciski że nie mogę chodzić ale było warto. Zatańczyłam z każdym chłopakiem z klasy i to nie raz , po prostu było cudownie 😜 Jedyny zgrzyt to to że masa jedzenia pozostała, rodzice kupili wszystkiego strasznie dużo, a mało kto jadł... Chyba do domów poroznosili. Ogółem- mega zabawa , w sumie żal że to ostatni raz z nimi...
wybaczcie że fotka w łazience ale jeszcze nie dostałam reszty 🤣
A czy jazda raz w tygodniu po godzinie plus 15 min czyszczenia konia może być zaliczona do aerobow? 😁 TheWunia mam taka koleżankę w 2 gimnazjum waży 41 kg a ma jakoś tak powyżej 160 wzrostu. Nosi ciuchy w rozmiarze 34 jest taka chuda, a zre i zre końca nie widać. Ja jem tyle co ona i po mnie niestety trochę widać. Może i nie jestem gruba ale ja widzę ten mój nieszczęsny brzuch na którym jest ta mini ale jednak "oponka".
TheWunia nie martw się,nie jesteś jakaś inna,ja też chciałabym przytyć,ale dziwnym trafem nie mogę. 😀 Haha! Mam 17 lat,koło 1,8m i ważę mniej więcej 50kg. 🤣
TheWunia, iwonka zazdroszczę wagi. Mam nadzieję, że anorektyczkami nie byłyście 😉. Mam 172, a ważę... 56 😵 . Karino ślicznie! Jak mi się podobają tego typu sukienki 😍. Jak wysoki miałaś obcas? Pytam z ciekawości, bo u nas dziewczyny przychodziły w 10, to mówili, że podłogę na hali zniszczą, a na próbach w butach wszystko było ok 👿 . Ile ja bym dała, żeby na siatkę wrócić. Treningi w klubie zamieniam na spotkania z przyjaciółmi w maku i innych tego typu. Zostały te w szkole, ale tam masówka - pół szkoły, więc nic nie zdziałam, ale to chyba jedyna opcja. infantil powiedz! 😀
Dama 10 czy 11 cm 🤣 Mi szczerze mówiąc sie takie kroje ( na mnie) nie podobają , ale ta jest wyjątkowa 😁 Jakby ktoś chciał zdj zobaczyć : https://www.facebook.com/ola.ochnik
dziewczyny trzymajcie kciuki, pilnie! :kwiatek: jak się uda to swoje ferie spędzę na obozie, ucząc się skakać 🏇 radość nie opisana, marzenia się spełniają 😀
Jak myślicie, czy na bal mogę iść w czarnej sukience? Pospinałam się z kolegą i idę sama, no cóż 🤣 Było nie lecieć na 2 fronty. Dzisiaj byłam u konia i jestem mega szczęśliwa, wymiziałam Grubą, wypsikałam, wygłaskałam i człowiek od razu lepiej się czuje... Od następnego tygodnia sekcja sportowa, ciekawe czy w miesiąc zdążę przygotować się do odznaki, hahaha 😀
Ja tak samo. Ewentualnie czerń - biel w jakimś eleganckim zestawieniu. Strasznie nie podobają mi się czerwone, ale co kto lubi 😉 borkowa. lecą palce ;D Windziakowa dziewczyny ode mnie w tydzień, albo dwa kuły wszystko na blachę. Dasz radę!
Windziakowa, Ty w miesiac bedziesz sie przygotowywac? Ja 9 jade srebro a nic zupelnir nie robie w tym kierunku 😁 ze 3 tygodnie nie skakalam, ale ostatnio jezdzi mi sie super po plaskim 🙂