Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

zaraz Ci wyśle pw.
Dziękuję, dziękuję, dziękuję!!!  💘
Jak tam życie dziewczyny ? 😀
Karino, miło, że pytasz ;3 U mnie spoko, w końcu się na amen odkochałam i jesteśmy przyjaciółmi. Niesamowicie się z tego cieszę 🙂 Teraz skupiam się na nauce, koniu i...kimś innym 🙂 Szybko mi przeszło, ale skoro ktoś się o mnie stara, a ja nie jestem obojętna na to, to czemu by nie skorzystać? Zaraz wyjdę na jakąś dziwną osobę, ale w sumie nic nowego.
A u Ciebie? 🙂😉
U mnie zadziwiająco pozytywnie , nie myśle w sumie "o nas" . Co ma być to będzie , w tym momencie jestem zadowolona , mimo wszystko.  😀 Jakoś taka dobra faza :P

Czy może dać mi ktoś porządnego kopa w cztery litery bym się wreszcie wzieła w garść?  🤬 Moja niekonsekwencja w stosunku do siebie samej mnie zabija , miałam tyle planów na każdy dzień , a siedzę i czytam  😵 I tak od 15 do 22-23 a godziny lecą ... Chciałam sobie paznokcie zrobić , pouczyć się w końcu , poćwiczyć i.. nic  😤

apropos jeśli ktoś lubi fanfiction ( tym razem z HP , wciągnełam się na maksa przez wakacje) tutaj świetny blog ->  http://dramione-story.blogspot.com/p/rozdziay.html pisane zawaliście , niestety nie można się oderwać  🙄
Karino, kopię 🙂

Ehh, dłuuugo się nie odzywałam bo miałam strasznie dużo na głowie, aczkolwiek regularnie czytałam 😉
Wika, znasz moje zdanie na ten temat, sama musisz zdecydować...
Gniadata, kiedy my się wreszcie na gadu spiszemy?  😵

Tymczasem dzisiaj się ostatecznie wyprowadziłam. Pierwsza nocka w nowym mieszkaniu i to samej, nie powiem, jest ciężka  😂 Tym bardziej że okolica i towarzystwo okrutnie nieciekawe, już kilka dni temu obkupiłam się w gaz pieprzowy do samoobrony i rozmyślam o jakimś kursie 😂 No, więc trzymajcie kciuki żeby mnie nikt nie zabił do rana. Jeśli przeżyję teraz, to będę żyć.
Karino kopię! ale w zamian oczekuje tego samego.

w sumie to u mnie w miare ok. szkola ujdzie, gorzej z tym, ze wole siedzieć na fb/czytac książki/obijac się, niż zrobić cos pozytycznego...
no i trochę cienko z kasą... 400 złotych / mc na treningi.. i chyba nie wyrobimy...
on mnie chyba lubi. ja... sama nie wiem. jest w porządku. bardziej jako kolega. jeju, nie wiem. A+C=? 

anioleczek boje się, bo się nie odzywasz... żyjesz?
swoją drogą podziwiam - sama w nieciekawej okolicy...
przeżyłam 😉 Wyobraźnia poplatała mi pare figli i wkręciłam sobie że jak spojrzę przez wizjer to zobaczę oko 😂 ale ostatecznie nikt mnie nie zasztyletował, rano jedynie koledzy-dresy zaczepili ale na szczescie sie spieszylam i autobus juz czekal 🙂
Hejka wszystkim! 😀
anioleczek o siemasz.
Karino też się dołączam 😉

Stwierdzam, że u mnie całkiem fajnie pod względem koni, z resztą już gorzej. Na szczęście ten tydzień szkoła dała mi wolne  😜 , ale zadała tyle, że o matko :/.

Jaka masakra... czuję się tak fatalnie od jakiegoś czasu, wysiadam totalnie, prześladują mnie same niepowodzenia.
Za to dziś, po beznadziejnym dniu w skrzynce czekał na mnie najcudowniejszy pokrowiec na telefon na świecie  😁 który wygrałam na początku września i właściwie spisałam go już na straty. Przynajmniej na chwilę się uśmiechnęłam 😉
A ja jestem singlem..
dzięki , wziełam się za siebie :x
infantil - jesteś piękna , zresztą wszystkie z Was wyobrażam sobie jako super laski  😍 a pokrowiec cudowny  😁
aniołeczek - a czemu mieszkasz sama? Tzn dlaczego sie wyprowadziłaś? ygh nie mogę sformułować pytania , mam nadzieje że wiesz o co chodzi  😁
Ola - motywuje Cię , czuj moją energię :>
vicke -  :przytul: jak chcesz , to pisz ...
Karino, nie mieszkam 🙂 znaczy, czasami mieszkam. Jak babcia gdzieś wyjdzie/wyjedzie to wtedy tak. Ale ogólnie to z nią. A wyprowadzka była do mniejszego mieszkania. Przeżyłam niezły szok jak z 65m2 przeniosłam się do 30  😂

wika, tulam cię <3 Będzie dobrze!

infantil, ten pokrowiec jest świeeeetny  😍
ja też nie pisałam nic, ale czytałam.
niezły mam zapierdziel w szkole, pogoda niesprzyjająca, na nic nie mam ostatnio ochoty i siły, w szkole dajmy na to, że ok. ponoć jutro mam zastępstwo i niby chemię mam, a pani nam powiedziała dziś, że na następnej lekcji kartkówka, jak jutro zrobi to będzie to ostatnia jej kartkówka 😁 nie no joke 😁
infantil - jesteś piękna , zresztą wszystkie z Was wyobrażam sobie jako super laski  😍

Ojć, bardzo miła jesteś, tylko to nieprawda niestety  😡 A małolatowe laski są super, to fakt  😉

Ojć, bardzo miła jesteś, tylko to nieprawda niestety  😡 A małolatowe laski są super, to fakt  😉

nie przesadzaj , 🤬 i te twoje włooosy  😍 Tak żałuje że swoje ściełam  🙁

tak btw ostatnio nawet zmontowałam taki "kolaż" od 2008 do teraz , zmieniam się na twarzy , ale wyszczupilć się nie mogę  🙄 Ale włosy na każdym inne - od czerwonych , rudych , brązowych , wygolonych do krótkich  🙁

Wrzucajcie jakieś fotki , zawsze miło sie patrzy  🤣
Karino czuje, czuję 🙂😉)
infantil włosy  😍 Ja nie mogę, ale jesteś piękna!!! Też bym chciała mieć normalną twarz!
Pokrowiec cudaśny. Skąd i na jaki telefon masz? 🙂
diventi24.pl na iphone4 😉
Dzięki dziewczyny... no włosy to jest jedna z nielicznych rzeczy ktore w sobie akceptuje 😉
infantil i jak się sprawuje iPhone? Bo ja noszę sie z zamiarem kupna i nie wiem ...

pozatym mam bezndziejne wyczuje rytmu -.- padebure jestem w stanie wykonać ale do tej muzyki co muszę - nie  😵
Mam go już prawie 2 lata i kocham miłoscia przeogromna  😜 Ah, no i jestem totalnie uzalezniona. Bierz bez zastanowienia 😉
[quote author=Karino1998 link=topic=30353.msg1924537#msg1924537 date=1384452030]
infantil - jesteś piękna , zresztą wszystkie z Was wyobrażam sobie jako super laski  😍

[/quote]

już nie przesadzaj ze skromnością, masz genialny typ urody (poza tym, moje ulubione forumowe włosy :emoty327🙂 plus fotogeniczna jesteś, że w morde strzelił. w ogóle, weź idź bo dostaję kompleksów ;_;

aniołku, aniołku, jak się cieszę, że przeżyłaś! a kiedy się zgadamy, to niestety nie wiem - na razie mój komputer chodzi mocno ledwo-ledwo, cały czas "działam" z procesorem zajętym w 100%, ładuje się jak czołg, i słychać go na całym pionie w bloku. jest pięknie!

a tak w ogóle, to w życiu mi tak beznadziejnie, że mam dosyć. potrzebuję weekendu, hubertusa, następnego weekendu, i osiemnastki kumpla, i chcę się wreszcie wytańczyć, i upić, i rzucić palenie. rzygam maturą, rzygam moim idiotą, rzygam szkołą, a zwłaszcza nauczycielami, rzygam połową mojego otoczenia, kiedy będę miała szansę wejść pod kołderkę i nie wyłazić przez kolejne dwa, trzy dni, no kiedy...
oglądając koniec "Zaklinacza Koni" wpadłam w jakiś obłęd , ponieważ zostawiła swoją prawdziwą miłość  🤔wirek:

O właśnie, jeśli chodzi o Zaklinacza Koni to zupełnie inne zakończenie sobie wyobrażałam. Jakiś wielki Happy End, zostawia męża, przeprowadza się z córką do tego Zaklinacza (jakkolwiek miał na imię), takie Love Story  🙄 A tu kicha. Odjechała, myślałam że zaraz się wróci albo jakoś tak. Zobaczyłam napisy końcowe, i do tej pory chodzi mi po głowie zakończenie tego filmu.  😵

Powiedzcie mi, że czy zawsze tak jest że gdy Ci bardzo na czymś zależy i się starasz to tego nie ma, a gdy zaczynasz odpuszczać i coraz mniej Ci zależy to nagle pojawia się nadzieja?  🤔
Vero- tak jest zawsze, wiem z własnego doświadczenia 🙂
Gniadata-będzie dobrze, uszy do góry
Infantil-jejuu, jaka Ty jesteś śliczna! I masz genialne włosy, zazdroszczę 😀
Gniadata musi być źle , żeby było dobrze 🙂
vero ja byłam pewna że zawróci  😤 a co do pytania to - tak

22:40 - idealna pora na przymierzenie wszystkich swoich sukienek i zrobienie w niech foci -__- nie wierzę w siebie xd  😵
I takie pytanko - Małolatki , na wielkie wyjścia popylacie w butach na obcasie?
zależy jak wielkie jest to wielkie wyjście  🤣
[quote author=infantil link=topic=30353.msg1924658#msg1924658 date=1384458114]

już nie przesadzaj ze skromnością, masz genialny typ urody (poza tym, moje ulubione forumowe włosy :emoty327🙂 plus fotogeniczna jesteś, że w morde strzelił. w ogóle, weź idź bo dostaję kompleksów ;_;

Wszystko w tym temacie  😉

A ja.. Stwierdziłam sobie, że jednak chcę iść do technikum (organizacja reklamy) ale coś czuję że się z tą szkołą pożegnam szybciej niż myślę. 4 z angielskiego w moim przypadku - niewykonalne. I ogólnie jakoś mam wrażenie, że zawalam swoje oceny. Matma, fizyka, chemia, biologia i geografia u mnie leżą. Rozleniwiłam się przez  ostatnie kilka lat to teraz cierpię katusze siedząc przy zeszytach i podręcznikach próbując się uczyć. Po chwili mam wrażenie że pęknie mi mózg i albo idę spać albo czytam książki  😵 Potrzebuję mocnego kopniaka w tyłek. Ktoś chętny?
Matuzaalem Co do angola służę pomocą , konfy przez skype czy coś.... I ja też potrzebuje motywacji do nauki xd ale biorę się , obiecuję .

Zresztą to się tyczy wszystkich ,jak potrzebują pomocy bo angola ogarniam na poziomie B2/C1.  😀

A co do butów na obcasie , polecicie jakieś wygodne ?
Karino dzięki jak tylko będę potrzebować jakieś pomocy będę pisać czy coś, jeszcze raz wielkie dzięki  🙇

No i przemyślałam sobie wszystko (o ile sobie to przemyślałam na spokojnie) daje sobie spokój z wszystkimi zajęciami dodatkowymi (nie licząc zajęć plastycznych i śpiewania bo to mus że tak powiem) i książkami - no i oczywiście biorę się do nauki. tak poważnie.
eee, tak, co do ostatniej nauki, jak miło było kiedy wpadła dwójeczka z matmy 😎 Pewnie zaraz jeszcze wpadnie z fizyki, bo patrzę w systemie, że pani nam wpisała sprawdzian (fajnie wiedzieć! 😁 ), do tego test z 2,5 działu z francuskiego. Za języki muszę się wziąć tak konkretnie, bo oprócz angielskiego muszę zdawać na maturze jeszcze jakiś na podstawie, tak się waham, czy pójść w 2 klasie na korki do mojej ukochanej pani od niemca i jakoś się go nauczyć przez te 1,5 roku, bo z francuskiego to ja daleko nie zajdę 😵
Miłości nie ma, ale jest Titanic  😍
słuchać Celine Dion.. to trzeba mieć doła ;d

Dzisiaj w szatni, w butach znalazłam karteczkę : " Ola, wiem, że i tak nie zauważysz, ale KOCHAM CIĘ".
Romantyczne? Albo tylko głupi żart?
Sama nie wiem.. Nie mam żadnych przypuszczeń nawet kto mógł to napisać :P
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się