Karino, miło, że pytasz ;3 U mnie spoko, w końcu się na amen odkochałam i jesteśmy przyjaciółmi. Niesamowicie się z tego cieszę 🙂 Teraz skupiam się na nauce, koniu i...kimś innym 🙂 Szybko mi przeszło, ale skoro ktoś się o mnie stara, a ja nie jestem obojętna na to, to czemu by nie skorzystać? Zaraz wyjdę na jakąś dziwną osobę, ale w sumie nic nowego. A u Ciebie? 🙂😉
U mnie zadziwiająco pozytywnie , nie myśle w sumie "o nas" . Co ma być to będzie , w tym momencie jestem zadowolona , mimo wszystko. 😀 Jakoś taka dobra faza :P
Czy może dać mi ktoś porządnego kopa w cztery litery bym się wreszcie wzieła w garść? 🤬 Moja niekonsekwencja w stosunku do siebie samej mnie zabija , miałam tyle planów na każdy dzień , a siedzę i czytam 😵 I tak od 15 do 22-23 a godziny lecą ... Chciałam sobie paznokcie zrobić , pouczyć się w końcu , poćwiczyć i.. nic 😤
apropos jeśli ktoś lubi fanfiction ( tym razem z HP , wciągnełam się na maksa przez wakacje) tutaj świetny blog -> http://dramione-story.blogspot.com/p/rozdziay.html pisane zawaliście , niestety nie można się oderwać 🙄
Ehh, dłuuugo się nie odzywałam bo miałam strasznie dużo na głowie, aczkolwiek regularnie czytałam 😉 Wika, znasz moje zdanie na ten temat, sama musisz zdecydować... Gniadata, kiedy my się wreszcie na gadu spiszemy? 😵
Tymczasem dzisiaj się ostatecznie wyprowadziłam. Pierwsza nocka w nowym mieszkaniu i to samej, nie powiem, jest ciężka 😂 Tym bardziej że okolica i towarzystwo okrutnie nieciekawe, już kilka dni temu obkupiłam się w gaz pieprzowy do samoobrony i rozmyślam o jakimś kursie 😂 No, więc trzymajcie kciuki żeby mnie nikt nie zabił do rana. Jeśli przeżyję teraz, to będę żyć.
w sumie to u mnie w miare ok. szkola ujdzie, gorzej z tym, ze wole siedzieć na fb/czytac książki/obijac się, niż zrobić cos pozytycznego... no i trochę cienko z kasą... 400 złotych / mc na treningi.. i chyba nie wyrobimy... on mnie chyba lubi. ja... sama nie wiem. jest w porządku. bardziej jako kolega. jeju, nie wiem. A+C=?
anioleczek boje się, bo się nie odzywasz... żyjesz? swoją drogą podziwiam - sama w nieciekawej okolicy...
przeżyłam 😉 Wyobraźnia poplatała mi pare figli i wkręciłam sobie że jak spojrzę przez wizjer to zobaczę oko 😂 ale ostatecznie nikt mnie nie zasztyletował, rano jedynie koledzy-dresy zaczepili ale na szczescie sie spieszylam i autobus juz czekal 🙂
Hejka wszystkim! 😀 anioleczek o siemasz. Karino też się dołączam 😉
Stwierdzam, że u mnie całkiem fajnie pod względem koni, z resztą już gorzej. Na szczęście ten tydzień szkoła dała mi wolne 😜 , ale zadała tyle, że o matko :/.
Jaka masakra... czuję się tak fatalnie od jakiegoś czasu, wysiadam totalnie, prześladują mnie same niepowodzenia. Za to dziś, po beznadziejnym dniu w skrzynce czekał na mnie najcudowniejszy pokrowiec na telefon na świecie 😁 który wygrałam na początku września i właściwie spisałam go już na straty. Przynajmniej na chwilę się uśmiechnęłam 😉
dzięki , wziełam się za siebie :x infantil - jesteś piękna , zresztą wszystkie z Was wyobrażam sobie jako super laski 😍 a pokrowiec cudowny 😁 aniołeczek - a czemu mieszkasz sama? Tzn dlaczego sie wyprowadziłaś? ygh nie mogę sformułować pytania , mam nadzieje że wiesz o co chodzi 😁 Ola - motywuje Cię , czuj moją energię :> vicke - :przytul: jak chcesz , to pisz ...
Karino, nie mieszkam 🙂 znaczy, czasami mieszkam. Jak babcia gdzieś wyjdzie/wyjedzie to wtedy tak. Ale ogólnie to z nią. A wyprowadzka była do mniejszego mieszkania. Przeżyłam niezły szok jak z 65m2 przeniosłam się do 30 😂
ja też nie pisałam nic, ale czytałam. niezły mam zapierdziel w szkole, pogoda niesprzyjająca, na nic nie mam ostatnio ochoty i siły, w szkole dajmy na to, że ok. ponoć jutro mam zastępstwo i niby chemię mam, a pani nam powiedziała dziś, że na następnej lekcji kartkówka, jak jutro zrobi to będzie to ostatnia jej kartkówka 😁 nie no joke 😁
Ojć, bardzo miła jesteś, tylko to nieprawda niestety 😡 A małolatowe laski są super, to fakt 😉
nie przesadzaj , 🤬 i te twoje włooosy 😍 Tak żałuje że swoje ściełam 🙁
tak btw ostatnio nawet zmontowałam taki "kolaż" od 2008 do teraz , zmieniam się na twarzy , ale wyszczupilć się nie mogę 🙄 Ale włosy na każdym inne - od czerwonych , rudych , brązowych , wygolonych do krótkich 🙁
Wrzucajcie jakieś fotki , zawsze miło sie patrzy 🤣
Karino czuje, czuję 🙂😉) infantil włosy 😍 Ja nie mogę, ale jesteś piękna!!! Też bym chciała mieć normalną twarz! Pokrowiec cudaśny. Skąd i na jaki telefon masz? 🙂
[quote author=Karino1998 link=topic=30353.msg1924537#msg1924537 date=1384452030] dzięki , wziełam się za siebie :x infantil - jesteś piękna , zresztą wszystkie z Was wyobrażam sobie jako super laski 😍
Ojć, bardzo miła jesteś, tylko to nieprawda niestety 😡 A małolatowe laski są super, to fakt 😉 [/quote]
już nie przesadzaj ze skromnością, masz genialny typ urody (poza tym, moje ulubione forumowe włosy :emoty327🙂 plus fotogeniczna jesteś, że w morde strzelił. w ogóle, weź idź bo dostaję kompleksów ;_;
aniołku, aniołku, jak się cieszę, że przeżyłaś! a kiedy się zgadamy, to niestety nie wiem - na razie mój komputer chodzi mocno ledwo-ledwo, cały czas "działam" z procesorem zajętym w 100%, ładuje się jak czołg, i słychać go na całym pionie w bloku. jest pięknie!
a tak w ogóle, to w życiu mi tak beznadziejnie, że mam dosyć. potrzebuję weekendu, hubertusa, następnego weekendu, i osiemnastki kumpla, i chcę się wreszcie wytańczyć, i upić, i rzucić palenie. rzygam maturą, rzygam moim idiotą, rzygam szkołą, a zwłaszcza nauczycielami, rzygam połową mojego otoczenia, kiedy będę miała szansę wejść pod kołderkę i nie wyłazić przez kolejne dwa, trzy dni, no kiedy...
oglądając koniec "Zaklinacza Koni" wpadłam w jakiś obłęd , ponieważ zostawiła swoją prawdziwą miłość 🤔wirek:
O właśnie, jeśli chodzi o Zaklinacza Koni to zupełnie inne zakończenie sobie wyobrażałam. Jakiś wielki Happy End, zostawia męża, przeprowadza się z córką do tego Zaklinacza (jakkolwiek miał na imię), takie Love Story 🙄 A tu kicha. Odjechała, myślałam że zaraz się wróci albo jakoś tak. Zobaczyłam napisy końcowe, i do tej pory chodzi mi po głowie zakończenie tego filmu. 😵
Powiedzcie mi, że czy zawsze tak jest że gdy Ci bardzo na czymś zależy i się starasz to tego nie ma, a gdy zaczynasz odpuszczać i coraz mniej Ci zależy to nagle pojawia się nadzieja? 🤔
Vero- tak jest zawsze, wiem z własnego doświadczenia 🙂 Gniadata-będzie dobrze, uszy do góry Infantil-jejuu, jaka Ty jesteś śliczna! I masz genialne włosy, zazdroszczę 😀
Gniadata musi być źle , żeby było dobrze 🙂 vero ja byłam pewna że zawróci 😤 a co do pytania to - tak
22:40 - idealna pora na przymierzenie wszystkich swoich sukienek i zrobienie w niech foci -__- nie wierzę w siebie xd 😵 I takie pytanko - Małolatki , na wielkie wyjścia popylacie w butach na obcasie?
już nie przesadzaj ze skromnością, masz genialny typ urody (poza tym, moje ulubione forumowe włosy :emoty327🙂 plus fotogeniczna jesteś, że w morde strzelił. w ogóle, weź idź bo dostaję kompleksów ;_;
Wszystko w tym temacie 😉
A ja.. Stwierdziłam sobie, że jednak chcę iść do technikum (organizacja reklamy) ale coś czuję że się z tą szkołą pożegnam szybciej niż myślę. 4 z angielskiego w moim przypadku - niewykonalne. I ogólnie jakoś mam wrażenie, że zawalam swoje oceny. Matma, fizyka, chemia, biologia i geografia u mnie leżą. Rozleniwiłam się przez ostatnie kilka lat to teraz cierpię katusze siedząc przy zeszytach i podręcznikach próbując się uczyć. Po chwili mam wrażenie że pęknie mi mózg i albo idę spać albo czytam książki 😵 Potrzebuję mocnego kopniaka w tyłek. Ktoś chętny?
Karino dzięki jak tylko będę potrzebować jakieś pomocy będę pisać czy coś, jeszcze raz wielkie dzięki 🙇
No i przemyślałam sobie wszystko (o ile sobie to przemyślałam na spokojnie) daje sobie spokój z wszystkimi zajęciami dodatkowymi (nie licząc zajęć plastycznych i śpiewania bo to mus że tak powiem) i książkami - no i oczywiście biorę się do nauki. tak poważnie.
eee, tak, co do ostatniej nauki, jak miło było kiedy wpadła dwójeczka z matmy 😎 Pewnie zaraz jeszcze wpadnie z fizyki, bo patrzę w systemie, że pani nam wpisała sprawdzian (fajnie wiedzieć! 😁 ), do tego test z 2,5 działu z francuskiego. Za języki muszę się wziąć tak konkretnie, bo oprócz angielskiego muszę zdawać na maturze jeszcze jakiś na podstawie, tak się waham, czy pójść w 2 klasie na korki do mojej ukochanej pani od niemca i jakoś się go nauczyć przez te 1,5 roku, bo z francuskiego to ja daleko nie zajdę 😵
Miłości nie ma, ale jest Titanic 😍 słuchać Celine Dion.. to trzeba mieć doła ;d
Dzisiaj w szatni, w butach znalazłam karteczkę : " Ola, wiem, że i tak nie zauważysz, ale KOCHAM CIĘ". Romantyczne? Albo tylko głupi żart? Sama nie wiem.. Nie mam żadnych przypuszczeń nawet kto mógł to napisać :P