Jak byłam młodsza i głupsza niż jestem teraz założyłam konto na r-v i przez ośrodek Karino mam taki nick xD A tak bardziej mi się przypomnisz? Bo ja z tyyylkoma osobami gadałam wtedy ze masakra. I skąd wiesz ze ja to ja 👀 ?
Ola-. WINDZIAKOWA, albo Karuu, bo widze, że popełniasz błąd w nicku :P I nie traktuję z góry, po prostu zapytałam, bo nikt mi nie chce na to odpowiedzieć :C Karino mogę jechać za Ciebie. 😁
Właśnie chciałam zapytać jak działa mózg facetów ale Windziakowa mnie uprzedziła 🙂 Może ktoś coś podpowie? Bo ja już totalnie zgłupiałam. Niby ze sobą nie gadamy przez dziwne plotki na mój temat, ale on cały czas do mnie pisze a jak się widzimy to nawet zwykłego "cześć" nie umie odpowiedzieć. Niby jest na mnie zły (nie wiem na co i chyba się nie dowiem) ale każdą rozmowę na gg czy gdziekolwiek indziej zaczyna od "hej kochanie"
Małolatki, sorry że się tak wtrącę, nie mam za bardzo co tutaj pisać, aczkolwiek nie jest ktoś z Was zainteresowany kupnem gitary? 😁 Klasyczna, Yamaha C30M w stanie idealnym, dorzucę futerał i stroik 😂 W ogłoszenia też zaraz wstawię razem ze zdjęciami. Napisałam tutaj bo może akurat się ktoś trafi? 😉
Alabamka, Matuzaalem was pamiętam! 😉 A no mam 16 lat i mieszkam w Olsztynie 🙂 wracam do jazdy po rocznej przerwie i pomyślałem, że powrót tu mnie zmotywuję 😁
Znalazłam sobie, a raczej odnowiłam znajomość obozową i mogę się wreszcie rozwijać ujeżdżeniowo 🏇 z osobą z ziemi. Jestem dzisiaj po pierwszej jeździe i jestem zachwycona ile potencjału ma w sobie mój Siwy 🙂
laski jestem zachwycona moim dzisiejszym kucysiem 😍 przyjechałam do stajni zamulona jak diabli ("ciężka" noc, nie wiem jak uniknęłam kaca), wzięłam się poprzytulałam, zrobiło mi się lepiej. wzięłam na lonżę - jeszcze lepiej. wsiadłam na oklep na kantarze, na zerowym użyciu uwiązów z kucem rozumiałam się bez słów, na cordeo nieco gorzej bo mi się musk wyłączył trochę, ale poza tym to... aaaa, mam najcudowniejszego konia we wszechświecie! 🏇 a tak poważnie to... taki koń to się trafia jeden na całe życie. jestem najszczęśliwsza na świecie, że udało mi się spotkać tego mojego kucyka, jednego na miliard, idealnego i wyśnionego. kurde, więcej fartu niż rozumu 😍
Ola1002 na avku Bartek, mój podopieczny 😍 Gniadata super, że tak Wam się układa z kucynkiem :> oby tak dalej 😉 Aniołeczku ile chcesz za nią? Mogłabym zapytać taty czy nie potrzebuje do szkoły (muzycznej) 😉
Windziakowa o to super, mój tata by się nie szarpnął w życiu na takie coś 🤣 Dawaj foty 💃 Mogę spytać jaki powód właśnie takiego nicku... Nie mogę go rozgryźć 👀
Kaszmirowa Jej 😍 Strasznie się cieszę 🙂!
Gniadata oj, tak to jest z kucykami... 😍 Sama jeżdżę trzy, dwa rodzinne szetlandy (w trakcie zajeżdżania 🏇, ale z nim to bardziej FUN niż praca 😜 ) i kuca walijskiego w typie górskim - Voksa - Koksika 😍
Olaa kucu to właściwie pseudonim artystyczny, moja baba kwalifikuje się w stu procentach na małego konia 😉 aczkolwiek mimo całego uszlachetnienia i delikatności (bo to taka dziewczynka, dosłownie. kobieca, subtelna) którą skądś gdzieś kiedyś wzięła widać u niej te cechy prymitywne więc kuca gdzieś w rodzinie też ma na pewno. tak samo jak na pewno ma araba 😉
agatat,. nie moge wyslac PW wiec napisze tu 😀 450, ewentualnie do 400 zejde+koszty wysylki. i nie ukrywam ze zalezy mi na sprzedazy bo kasa na silke ma isc 😂
Olu z cyferkami, na pewno blizej nam do rekreacji, chociaz mysle ze to tez nie do konca to. rekreacja jest w momencie kiedy mamy trening, poza tym to po prostu jestesmy dla siebie...no wiem, glupio brzmi ale nie umiem inaczej tego wytlumazyc. tylko mi trgo z naturalem nie mylic, mam na niego alergie.
Ola od Kaszmira, zachwycona to ja nią jestem zawsze i codziennie sie zastanawiam czym sobie na nia zasluzylam biorac pod uwage ze zly i wredny czlowiek ze mnie 😉 tylko w takie dni jak wczoraj mam dodatkowy i ogrooomny zastrzyk pozytywnej energii bo widze do czego udalo nam sie dojsc przez trzy lata, ze wiesz jaki kon zmienil sie w chetna, ufna, sluchajaca mnie przytulanke. moze tylko czasem troche wredna, i wtedy lubie ja troche mniej ale kocham caly czas tak samo 🙂 a kto to do Was przyjezdza? dobrze mi sie wydaje ze cos slyszalam ze mloda ma miec tez kogos od uj.?
Po ciężkich ostatnich dniach wczoraj koleżanka "pobawiła się" i stawiała mi karty (nie wiem jakie, tarot to nie był na bank bo się boi co karty powiedzą) i.. pierwszy raz w takie srutututu uwierzyłam (jestem dziwna). No i chyba kupię sobie jakieś karty i będę tylko sobie stawiać. 🤔wirek:
Aniołku dam Ci dzisiaj znać jak pogadam z tatą 😉 Ola1002 Bartosz jak to facet ma straszne humorki 😁 na zdjęciach wyglada sympatycznie, ale absolutnie taki nie jest, haha 🤣 jego ciągła jedyna mina to jest uszy po sobie i się szczurzy jak głupi :P jak pierwszy raz do niego przyszłam to zostałam uprzedzona, żebym uważała, żeby mnie w boksie nie zabił, żebym uważała przy kopytach, bo może mnie skopać, gryzie, kopie ciągle, na lonże to o zgrozo 🤔 był lonżowany kilka razy w życiu, a ma 10 lat.. I za każdym razem wygrywał, bo kopał, wspinał się i uciekał, więc nie było łatwo. Ogólnie te wszystkie zachowania wynikały z braku kogokolwiek kto by się nim zajął, jego właściciel nie był u niego od roku, bo ma konia tylko, żeby się pochwalić przed znajomymi, trzyma go w pensjonacie i ma go gdzieś, drugi facet, który przyjeżdża na nim jeździć, jest rzadko, a jak już wsiada to napieprza go tak batem, że żal patrzeć 😵 W sumie koń nigdy nic pozytywnego nie zaznał. No ale pod siodłem jest super, a z ziemi pracujemy, pracujemy 😉 Dorzucam zdjęcie z wczoraj 😉
Edit: dorzucę później, bo jest za duże i w powiększeniu rozjeżdża forum 😉
Atlas Chmur jest fajny i Poradnik Pozytywnego Myślenia 😀 Ola-nick się wziął od konia, którym miałam się opiekować. Tata dziś zamawiał eskadrona i podkładkę, żeby doszło do piątku 😅