Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Iwonko właśnie chciałam napisać to samo. Nie pozostaje mi nic innego jak tylko dołączyć się do ciebie 🙂
popielata będą, będą, nawet jeśli tylko jakości komórkowej, jak tylko skombinuję kogoś, kto ze mną tam pojedzie  💃 może już jutro?

iwonka dziękuję  :kwiatek: i oczywiście nawzajem zarówno Tobie, jak i wszystkim Małolatom!
Masakra  🤬
A do tego jutro liceum i wyjazd integracyjny we wtorek.
kaszmirowa a jutro oprócz liceum...  😁 juz nie bede pisac, ale wiesz, hahaha
zaczynam sie stresowac przez to rozpoczecie 😂
a ja nie wiem co ubrać.. znaczy wiem, ale nie jestem pewna.  🤔wirek: Chciałam ubrać czarną bluzkę, białe spodnie i czarne buty na obcasach i (jeśli będzie zimno a na to wygląda) ciemną marynarkę, ale no.. nie jestem przekonana.
ja też właśnie się zastanawiam co ubrać :c I nie wiem czy 3 gim to można już byty na obcasach, bo bym założyłam, ale nie wiem czy na rozpoczęcie powinnam.  🤣

co sądzicie mogę tak iść? 🙂 tylko tą bluzkę muszę poprawić  😂
biala bluzke i czarne spodnie 😀 niekoniecznie jakas elegancka

edit; tyczyło się Matuzaalem 😉
popielata ale jestes chudziutka <zazdrość w oczach>
jak dla mnie super 🙂
To ja sie chowam
Nie dorwałam nigdzie czarnych spodni w sklepie (nie wiem gdzie mi te 5 par od czerwca zginęło, jedne zdarte razem z kolanem, inne coś i w 3 miesiące poszły wszystkie), więc idę w dżinsach, do tego miętowa koszula, czarna marynarka, zielony szkolny krawat, pewnie bordowe glany w spodnie bo na obcasy się w deszczową pogodę nie zdecyduję.
Wy sie nie martwcie, że cos wam nie pasuje, ja idę jak prostak w wersji kolorowej marzanny tym razem  😡
Problem w tym że jedyne czarne spodnie jakie mam są wypalone papierosami i nijak nie idzie tego ukryć - kumpela na mnie wpadła z papierosem w ręku to teraz mam  🍴 a tak to same dżinsy za które na "dzień dobry" na 99,9% dostanę minusowe punkty z zachowania  🤔wirek:
jakie minusowe punkty?  😲
Ej, Gniadata ja nie wiem. Znaczy coś tam się domyślam, ale to chyba nie to.
kaszmirowa, na sto procent wiesz  😁 na co się każdy u Was cieszy ostatnio?
aniołeczek - u mnie w szkole za "zachowanie" dostaje się punkty. Albo dodatnie (które cholernie trudno zdobyć) albo minusowe, które łapię najszybciej ( 😁 )
Gniadata, to obstawiałam 🙂 Ale to jeszcze nie jest przesądzone, bo podobno znalazła kupca na konia i postoi tylko np. tydzień dopóki ktoś E. nie kupi 😉

A ja się szkołą nie stresuję wcale, bo w weekend mamy mistrzostwa mazowsza, po których Kaszmir prawdopodobnie zostanie kiełbasą albo kabanosem, bo na to zasłużył po dzisiejszej LLce.
kaszmirowa, zawsze to tydzień..  😁 jestem okropna 😀

a co do szkoly - ja nie chce! tzn chce, ale jakbym szla do drugiej klasy... świadomosc, ze zostalo mi jeszcze osiem miesięcy (TYLKO!) tej szkoł jest cholernie dołująca 🙁
Oby ten tydzień, bo mnie będzie w stajni akurat mało, ale fakt faktem to będzie porażka.
aż sobie chyba odwiedzę  😁 tzn jeśli do weekendu wciąż będzie co.
właśnie wróciłam z roweru  😜 Uszy mi odpadają od tego zimna, ręce zresztą też, ale jest 10 km.  💘 Jak dobrze mieć ścieżkę rowerową pod nosem.
Ja chyba jakaś dziwna jestem.  🤔wirek: Nawet cieszę się bo zobaczę znajomych i coraz bliżej zmiany szkoły, mam dość 9 lat w tym samym miejscu.
Gniadata czekam na więcej fotek, cieszę się, że wszystko przebiegło zgodnie z planem 😉
coraz bardziej odechciewa mi się jutra i w ogóle tego co będzie później, a tak się cieszyłam. może chociaż nie będę tak bardzo się nudziła, oczywiście jak co rok obiecuje sobie, że wezmę się za edukację, ale teraz serio, trzeba wziąć się od początku za naukę, to potem nie będzie rozczarowań 🙂
borkowa.  :kwiatek: jak jutro mi się uda zaciągnąć koleżankę, to coś powstawiam.

ja sobie to z edukacją zapowiadam na ten rok porządnie. jedenaście lat się obijałam, to chociaż ten rok przepracuje uczciwie, coby jakoś maturkę zdać przyzwoicie...
ja w sumie też się cieszę z tego roku szkolnego. No ale już od dawna... 😁 a co do stroju, to będę wyjątkowo idealnie ubrana, jak nie ja, i w ogóle pewnie jak nikt 😂 czarna prosta spódniczka, biała klasyczna koszula i do tego zwykła czarna marynarka 😀 była przymiarka i w sumie każdy ciuch mam w innym rozmiarze 🙄
W ogóle pochwalę sie wam, ze od wczoraj mam u siebie dzieciaki vicke i są przecudowne
Gdy wyszły z klatki byly bardzo grzeczne, nie ruszyły żadnego kabla, same wróciły do klatki a tak to tylko śpią i słodko ziewają, jak tu ich nie kochać  😀
Jakiego gatunku te dzieci? 😀
Leniwe kabanosy szczurzego pochodzenia 😀
powiem wam, że mam plan lekcji na jutro i pojutrze, ale jest tragicznie 🙄 jutro 8 lekcji i to takie za jakimi nie przepadam, ale trudno, jutro jeszcze będzie luzik 😂
plan nawet OK, mogloby byc lepiej, ale do przezycia. Zapowiada sie fajnie 🙂 Ah, no i jutro wyjazd integracyjny!

a na galowo bylam tak:
infantil jeeej, śliczna 💘
ja granatowa spódnica, standardowo biała koszula + sweterek 😉
A ja mam rozpoczęcie dopiero o 17  🤔wirek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się