piotrowska - no ba. I to jakie! Plany na kilka tygodni, może miesięcy a potem bach! i następne 😁 Ja właśnie dlatego nie wiem do jakiej szkoły iść. Niby chciałam iść na hotelarstwo też, no ale nie jestem przekonana. Później było liceum plastyczne, technikum fryzjerskie, liceum ogólnokształcące, 2178462834682 kursów.. Ale co do jednego jestem pewna - będę jeździć choćby raz na kilka miesięcy.
piotrowska - no ba. I to jakie! Plany na kilka tygodni, może miesięcy a potem bach! i następne 😁
Ja też tak mam. Plany na wszystko: na własną przyszłość, na konia, na stajnię, na otwarcie hotelu lub baru, na zrobienie kursu, na podróże, na własny samochód. Oj, dużo tego 😉
Jak dobrze wiedzieć że nie jestem sama z moimi "planami". Się zobaczy co będę robić. Mam jeszcze rok 🙂 Najgorsze jest to że jak nie masz żadnych prawników w rodzinie, znajomości to sobie możesz mieć ten papierek a i tak roboty nie znajdziesz. Jak np. mój kuzyn.
A ten filmik z demotów.. Masakra. Nie można robić nic bo wszędzie diabeł, pokusy etc.
Znajdziesz. Liczenie na znajomości jest bardzo zgubne.
Ja do liceum poszłam (a raczej dopiero się dostałam) na profil, który nie daje mi wielu możliwości. Poszłam zgodnie z moimi zainteresowaniami, a nie kierowałam się tym, czy będzie dla mnie praca. Wolę być dobra w tym co lubię, bo wtedy zawszę jakoś się obronię.
infantil - no fakt. Ja chyba jednak pójdę do tego liceum plastycznego, mimo że nie byłam, nie jestem i chyba nie będę przekonana. Jakoś sobie nie wyobrażam jak zarobię na życie.
infantil, świetne plakaty 😜 Coś czuję że ten Twój pokój będzie bardzo stylowy 😀 Co do planów na przyszłość-miałam ambicję na lekarza 😂 No ale wiecie jak to jest. Dostałam się na analitykę. A co potem, zobaczymy. Mam nadzieję że coś sobie znajdę. Marzeniem jest też własna stajnia. Dobrze że za marzenia się nie płaci :P
Doszła płyta z komersu! 😎 Lecę oglądać, mam nadzieję że się nie załamię swoją osobą.
Ups. Za późno 😁 A tak wam powiem że gadałam ostatnio z jednym księdzem o HP i spytałam dlaczego jest zakazana przez kościół. Odpowiedział iż jest tam fragment czarnej mszy, co nie zmienia faktu że mu się podobała 😎