Ty mi nic nie mów, później w Gdyni rusek sie do mnie przyczepił bym mu zdj zrobila, potem pożyczył walizke bo chciał na peronie z walizką, a potem chciał mi zdj zrobić ale powiedziałam, że chyba sobie żartuje... i czekał ze mną na pociąg mimo ze nim nie jechał 😵 Alabamka - a niech zarywa, rozerwiesz się trochę. Tylko bez głupot 😂 A tak na serio to nie możesz się przesiąść ? Albo załóż słuchawki i nie słuchaj.
Słuchawki to ja miałam, problem w tym ze on chciał słuchać ze mną 😁
Maniu, Bylam dziś w Gdyni całe pół godziny 😉 Już w Warszawie od 17:20. Wieś- Gdynia, Gdynia- Gdańsk, Gdańsk- Wawa, tak dziś spędziłam dzień. Na pomorze dziś się obraziłam, a Gdańsk lubiłam. Za zamieszanie pkp, podwójnie wydaną kase na bilet, tych 2 ludzi. Wytrącili mnie strasznie z równowagi, jakby mnie ktoś jeszcze w drodze w Gdańsku na busa ruszył to bym wybuchła.
Ale powiem wam, ze potem w busie to miałam fajnego osobnika do wspólnego chrapania na sobie. Jednak Wawka to Wawka. 😎
Małolaty, jakiej maskary używacie? ❓ Bo mi się właśnie moja PUPA kończy i za czymś się rozglądam 👀 Poszukuję czarnej, sprawdzonej i żeby rzęsy były dłuuugie i gęste, polecacie coś? 💃
Jestem w nich absolutnie zakochana,aż kombinuję gdzie by tu w nich można było pójść.. 😁 tyle czasu ze sobą walczyłam,żeby nie kupić tych butów i co?Przecenili akurat 😵 no i akurat na jednego balota kasy zabraknie;p
A trudno kurcze,raz kiedyś można 😀 cały czas całą kasę wydaje tylko na konia i samochód,czasem i ja coś potrzebuję.Szczególnie jak to są takie butyyyyy 😁