Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Windziakowa - zawsze nas interesuje co u małolat. Ot ciekawość kobiety  😎    A co się stało że jest jak jest?
Izu, to była niespodzianka w postaci pewnej osoby, hueh 😎
Ale było cudownie. Wiecie co? Fajne uczucie mieć kogoś, kto jak o 3 w nocy dostanie od was smsa, że jest smutno, to rano wsiada w autobus i przyjeżdża. Zdecydowanie już mi lepiej. 💘
maiiaF - ze świecą takich osób szukać. Szkoda że ja takiej nie mam, no ale nie zasmucam was.
Matozaalem-moja mama. Byłam z koleżankami w parku. Zadzwoniła do mnie, że mam W TYM MOMENCIE wracać do domu. Lało, burza była, ale ja już mam biec. Potem, po jakichś 2 h znów dzwoni. Gdzie ja jestem, mam wracać, teraz, już. Pytam się, po co mam wracać. A Ona wyjechała z tekstem, że NIE MAM, po co wracać już. Musiałam wrócić. Przyszłam do domu i położyłam się(od 14 do 18 na dworze) a ona z krzykiem, że pewnie piłam, bo co można robić tak długo w parku?!
Mam już jej czasami dosyć. Nie da jej się nic spokojnie powiedzieć, bo i tak wie LEPIEJ...
Wilczyk, Nie powiem bo wstyd, bede sie starać przenieść, jak sie przeniose to powiem skąd uciekłam  😁
Maniu, Dobrze, że chociaż Tobie sie uklada, ciesze się 🙂
Izu, no ja tam nie wiem czy się układa w sumie, bo jak tylko zaczyna być fajnie to ja mam jakieś schizy i bardzo głupie i bezsensowne myśli 🤔

w naszym województwie wyniki dopiero jutro, ale gdyby nie Wy to ja bym zapomniała nawet żeby w to wleźć, w sumie nie mam co sprawdzać 😂
Windziakowa,kurcze no każdy ma przekichane ze starszymi,musisz dac radę i tyle-po latach zrozumieją..albo i nie 😉 każdy tak ma ze swoimi rodzicami chyba..
Al,to chociaż zdradź gdzie się chcesz przenieść 😎
Nie mam pojęcia, będę musiała poszukać.
MAŁOLATY, DOSTAŁAM SIĘ! 1 wybór, 1 szkoła, 1 klasa  😅
Ja tak samo, też pierwszy wybór  😉 I to o dziwo z nadwyżką punktową.
Gratulacje Małolaty! A drugi wybór to przecież nie koniec świata  :kwiatek:
gratulacje wszystkim Malolatom :kwiatek:
Al, ty tez dasz rade, trzymam kciuki e ci wyjdzie to twojej mysli.

a ja sie dostalam do obu pierwszych wyborow 😂 w sensie i w Krakowie, i u mnie. i mam mega dylemat. ale na 95% Krakow 🙂
czy tylko nasze województwo ma wyniki dzisiaj a nie wczoraj? 😁 trochę to bez sensu, bo papiery będzie trzeba donosić dopiero od poniedziałku, ja zaniosłabym już dziś, bo wyjeżdżam i tak to będę musiała bratu głowę tym zawracać. No trudno.

Ale nieprzespana noc 😵 masakra, jestem wykończona, tyle dni z rzędu to liczyłam, że po wczorajszym dniu i moim wymęczeniu zdołam przespać... trochę 😵 No ale od niedzieli będę dobrze spać 😂
maiia, ja jedne wyniki mialam wczoraj a drugie dzisiaj 😀
Gratulacje małolatki! :kwiatek:

maiiaF - Ja też jestem wykończona i niewyspana, dziś rano wróciłam z campingu nad jeziorem, pogryziona przez komary i z zapadającymi się powiekami.. i też planuje od niedzieli dobrze spać 😁 Wyjeżdżasz gdzieś?

A co do wyników: część moich znajomych dostała już wczoraj, bo Opolskie miało wcześniej, natomiast Śląskie musiało czekać do dziś.
Gratuluję Wam Małolaty 💃
Ja jak szłam do LO to złożyłam papiery tylko do jednej szkoły a nie trzech 😀 i była ona moim pierwszym i jedynym wyborem. Pamiętam jak mi w gimnazjum wszyscy nauczyciele truli żebym coś jeszcze dopisała;p
A wczoraj jak byłam odebrać wyniki matur to przy sekretariacie mega kolejka,wszyscy świadectwa zaczęli znosić a dyrektorka ich nieźle zgasiła mówiąc,że to od jutra 😁
piotrowska, ano wyjeżdżam, do Warszawy jadę a później prosto z Wawy do Torunia. Wracam tylko z bratem, mama zostaje dłużej u babci, więc hyhyyh, wolna chata, podejrzewam że mnie w niej nie będzie 😁 a mi się śpi dobrze prawie wszędzie poza moim ukochanym miastem 😵 depresje nie działają na mnie dobrze.

Lacuna, też miałam składać do jednej, w dodatku na jeden profil. W końcu złożyłam na 3 profile do dwóch szkół, bo w sumie brat siedział jak wypełniałam i mówił "i tak się dostaniesz, ale dopisz jedynkę nooo" 🤣 to dopisałam sobie, a co 😁
No ja na jeden profil składałam tylko 😉 W sumie to chyba z lenistwa 🤣 nie chciało mi się wymyślać,wiedziałam,że chcę na biol-chem,szkołę wybrałam tą bo miałam do niej najlepszy dojazd ode mnie i tyle jeśli chodzi o moje kryteria wyboru 😀 teraz w sumie jak tak myślę,to ciekawe co bym zrobiła jakbym się nie dostała..
ja wiedziałam, że chcę na mat-geo-jęz. biol-chem dorzuciłam tak o 😁
Piotrowska, skąd jesteś?  😎 Baaardzo znajomo mi brzmi fakt, że część uderzyła na opolskie, a część na śląsk

edit; oczywiscie może byc na pw
także ten... ja bym się nie dostała? 😎 bardziej czekałam do tej godziny, żeby dowiedzieć się, kto jeszcze się dostał. Wiem tylko o jednej osobie i to takiej, która najmniej mnie cieszy 😵 😂
Piotrowska, skąd jesteś?  😎

Częstochowa. Trafiłam? 😉
Eee, nie  😂 Przeliczyłam moje zdolności telepatyczne. Racibórz/Głubczyce 🙂
maiia to było oczywiste, ale i tak gratuluję  😀
infantil, nono, nie mniej jednak ja się cieszę, bo trafiłam na profil, na którym będzie stosunkowo mało osób, których widzieć bym nie chciała, więc wiesz co z tej radości bedziemy robić w środę 😎
Bylam dzisiaj w tym nieszczesnym Dobiszu, no moze nie bedzie tak zle 😀
Wpadam jeszcze podzielić się radością, bo oprócz nieszczęsnego kolegi będę w klasie z koleżanką jeszcze z podstawówki, która niby taka spokojna i grzeczna, ale my potrafimy dać czadu 😎 wspólnie przyznałyśmy, że wszyscy o nas usłyszą 😂 cieszę się, bo chciałam mieć w klasie jak najmniej znajomych osób, a ona jest na tyle neutralna, że nawet się cieszę. Kolegę zniosę, w sumie czasami z nim też było miło 😁

no i tak po chamsku cieszę się, że jedna przyjaciółka nie dostała się do plastyka we Wrocławiu a druga do Gdańska, wtedy to w ogóle prawie byśmy się nie widywały, a bardzo się zbliżyłyśmy w trzeciej klasie, no coś wyczuwam międzyszkolne wagary nawet 😎

i w ogóle to jeszcze powiem, że ciągle myślę o dniu wczorajszym i jest tak 😍 i w sumie zaraz łapie mnie nieco gorszy humor, gdy myślę o tym kiedy się zobaczymy teraz dopiero, no ale... 🤔

nacieszyłam się i już się zamykam 😀 miłego wieczoru Małolatki 😉
A ja wam powiem małolatki, że jak u mnie było dobrze to znowu zaczęło się wszystko szybko sypać. Mama znów miała rację, powinnam jej słuchać częściej (ewentualnie w doborze przyjaciół i ewentualnie w doborze chłopaka  🙄 ), Klakier (królik) złamał paznokieć na swoim pierwszym spacerze po ogródku, więc trzeba iść do weta i z nim i z psem, i wiele innych dupereli.
Co za dzień... odwołanie złożyłam tylko do jednego liceum bo nie zdążyłam do drugiego jechac (pozdrawiam serdecznie genialne osoby które 2 ważne stacje metra zamykaja akurat wtedy gdy ich potrzebuje - to samo mialam z festiwalem!) oraz chyba mnie grypa bierze a jutro rano mam wyjechać.
Matuzaalem, Nie jestes sama, jak było dobrze to sie sypnęło równiez u mnie.
Izu, centrum znowu zamknęli? :/ e🤔prawdziłam, centrum i świętokrzyska na CAŁE WAKACJE, również pozdrawiam serdecznie 😵

nie choruj, szkoda wakacji! albo choruj i nie jedź i wyzdrowiej i spotkaj się ze mną! 😁
Centrum i Świętokrzyską, na całe wakacje  😜
A to w końcu jestes?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się