Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

lacuna - sorki . myślałam o milionie innych rzeczy  jak pisałam ;d

Edit: dopisek

lacuna - Nie wiem o co ci chodzi z ta przyszłością  😁 jeszcze śpie daj mi kilka minut może ogarnę.
Matuzaalem,mówiłaś,że ktoś Ci wróżył 😉
lacuna - a o to chodzilo. a ja kombinuje z konkursami  😂  Nie. Dowiedziałam się takich rzeczy ze o panie, powoli większość się sprawdziła  😲
Haha bo napisałaś dwa posty,najpierw się odniosłam do tego o wróżeniu a potem przeczytałam bynajmniej co musiałam skomentować 😉
lacuna - wiem, wiem. Nie chce mi się tego zmieniać xD

A tu co tak cicho?  👀
Wszyscy śpią;p
Ja chyba też pójdę  😁
Ja jadę do roboty 🤔
Bidulko. Miłej pracy 🙂
Miła nigdy nie będzie ale może chociaż owocna,bo kasy potrzebuję 😁
Ja tam się wzięłam za solidne porządki. Najpierw zakupy z rodzinką, oni pojechali na wieś a ja zostałam, szoruję lodówkę, zmywam gary... I tylko K. mnie żałuje w moich ciężkich robotach 😁
maiia - ja zrobiłam wczoraj porządek w szafie i w biurku. Never agin  😂 Jeszcze nie widziałam tylu śmieci.
U mnie wypadałoby posprzątać, rodzice koło 17 będą w domu... I koniec błogiej samotności w domu :C
ja zrobiłam sobie przerwę. Ogląda ktoś siatkówkę plażową czy tylko ja jestem taką maniaczką sportową? Miałam jechać, ale nie wyszło, chociaż w telewizji popatrzę jak nasi miażdżą, bo to co teraz robią to... Nie wiem jak to nazwać 😀
A ja właśnie wróciłam z Wakacyjnych Zawód W Piłkę Nożną i jestem przeszczęśliwa! Oczywiście byliśmy jedynym składem w którym wystąpiły dziewczyny - ja i koleżanka 😁 Mianowano mnie panią kapitan! Dostałam złotą opaskę na rękę i dzida na boisko, było super! Ostatecznie zajęliśmy drugie miejsce, ale dla nas to sukces. Przywiozłam następny medal i piłkę 😎
ja zrobiłam sobie przerwę. Ogląda ktoś siatkówkę plażową czy tylko ja jestem taką maniaczką sportową? Miałam jechać, ale nie wyszło, chociaż w telewizji popatrzę jak nasi miażdżą, bo to co teraz robią to... Nie wiem jak to nazwać 😀

SIATKOWKA SPORTEM NARODOWYM  😜
Chociaz nie, nie nie nie nie, mam tez zle wspomnienia z tym sportem  😀iabeł:
infantil, no tak, ja wiem... 😁 ja mam złe z piłką nożną, ale też dużo dobrych. Ogólnie kocham wszystko co się da i równo siedzę i oglądam 😁 Lekkoatletyka, wszystkie sporty zimowe, wszystkie zespołowe, nawet wyścigi z bratem oglądam 😜

grr, ale pospałam. Zostawiłam nawet dźwięk w telefonie włączony, żeby się obudzić i ogarnąć, bo czekałam na smsa od K. jak wróci znad jeziora, ale nieeee. Obudziłam się godzinę później. Ups 🤣
Ja też oglądam wszystko, z takich mniej typowo damskich sportów to F1, snookera  😜
Jako że ze mnie siatkarka z krwi i kości to z meczami też jestem na bieżąco. Gram, oglądam... tylko do siatkarzy mam pecha  🙄  😁

Ej,  w ogóle, Małolatki... Mam ostatnio problem z równowagą  🤔 Wywalam się bez przerwy, na schodach, krawężnikach, NA PROSTEJ.
infantil, do neurologa idź, albo do laryngologa najpierw jak szybciej sie do niego dostaniesz.
infantil, Alabamka dobrze radzi. albo przestań pić 😁
Myślałam o tym, ale z drugiej strony to chyba ma  podłoże w moim nierozgarnięciu. Jak się jeszcze pare razy powtórzy to się zapiszę.
Maiia, na trzeźwo się wywalam  🏇
infantil,pijona ja się ciągle potykam,zataczam ale co ciekawe,po pijaku mam idealną równowagę 😎
Ale jak tak nie miałaś wcześniej to może coś jest nie halo ze zdrowiem.
Przeżyłam pracę,nawet konia dziś ruszyłam trochę z ziemi 💃 ale żal mi biedaków,tak je te cholerne robale męczą,że cały czas schowane pod wiatą,nawet na trawkę nie mogą wyjsć bo zaraz oblepione tym świństwem 🙁
Co do sportów to niestety jestem nieruchawym klopsem.
lacuna, eee, ja też, w nic nie umiem grać 😂 Ale oglądać uwielbiam.
Ale nadrobiłyście!

Lacuna, tak to czasem bywa, że po pijaku życie jest prostsze. Jak się okazuje, dla niektórych również chodzenie  😜
Infantil, tak jak dziewczyny mówią, jak sie nie poprawi to wio do lekarza! 🙂
maiia, podziwiam za zapał i zacięcie z tym paskiem na zakończenie gimnazjum. Musisz być mega zorganizowana  😁
Matuzaalem, strasznie ładna jesteś! A co do tarota, to nigdy w życiu. Sprawdza mi się wszystko. Koleżanka, która się w to bawi, wywróżyła kiedyś znajomej śmierć kogoś z bliskich. Po tygodniu zmarła jej babcia.

Wróciłam od koni. Pokicaliśmy trochę. Jestem całkowicie nieogarniętym dupoklepcem. Aż szkoda na konia wsiadać..  🙁
Wiecie co Małolaty? Chyba źle czynię. Źle mówię. Chyba nie zasnę 😜
Mania czynisz dobrze, K. to wbrew pozorom dobra literka  😎
maiiaF, co czynisz ❓
Kurcze ale cisza,wszyscy się wakacjują?
anioleczek.97,no niby prostsze, gorzej jak się chce za dużo tej prostoty naraz 😁
lacuna, no chyba się zakocham 🙄
lacuna, Nie... tu cisza od dluzszego czasu, jak Ty przyszlas to wlasciwie sie rozgadało 😉
Maniu, fiu fiu 😀
aaaa bo ja "przyciągnęłam" Stare Towarzystwo i się zrobiło na chwilę po staremu widocznie,taka jestem,o  💃 <tylko akurat nie mam różowych włosów>
Mania,nooo i dobrze!;p
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się