maiiaF, fajne są! Sama bym się raczej nie zdecydowała, ale twojej koleżance bardzo w nich ładnie 😀 infantil, masz zepsutą wagę, na pewno! Ja ważę 58 i wyglądam tak, że lepiej się nie pokazywać 😁
Mam zamiar trochę zrzucić przez wakacje, może się uda.. Btw przepraszam, że się tak wcinam, ale cały czas was czytam itd. tylko nie mam czasu odpowiadać.. 🙄
Gniadata, właśnie wiem, mega mi się podobało już jak miała tylko jeden rząd na dole rok temu, ale teraz szał. I tak chciała się obciąć na krótko, więc lepiej, że dredy najpierw 😁 i stwierdziłam, że mega jej do urody pasują. Do charakteru jeszcze bardziej 🤣
lacuna, szczerze, zapomniałam policzyć 😵 😁 ale tak "na oko" jak sobie przypomnę... Hm, ze 30 max 😀 a nasze wspólne zdjęcia... Wiesz, statyw i migawka na uśmiech, tradycyjnie, więc mega wyszczerzone ryjki i beka 😁 będą będą, jak tylko odeśpię cokolwiek to zabiorę się za te sprawy 😁
Weźcie pod uwagę ,że kamera/aparat pogrubia .hihi . A tak btw. Moja kol. jak odstawiła całkowicie nabiał (w pieczywie też, je bez mleka) to schudła niesamowicie .
infantil,Tylko się cieszyć 😉 Kurcze własnie mi się przypomniało,że obiecałam sobie śmigać na rowerze jak tylko się zrobi cieplej a ja dalej na paliwo wydaję 🙄 Nic to,w ramach oczyszczenia organizmu z toksyn i inhalacji idę zapalić 😁 to tak na początek odchudzania 😎 maiiaF,no własnie tak wyglądało mi,że niewiele;p kurcze tylko jakim cudem ja mam 160 🤔
lacuna, mało, bo zostawiłyśmy w końcu stosunkowo duuużo do grzywki, z tego jeszcze dodatkowe 15 mogłoby wyjść 😁 No i sprawa wyglądała tak, że Karolina miała wygolony bok i kawałek dołu jakiś czas temu, nie odrosło tam aż tyle i musieliśmy łapać do innych te krótsze włosy... Moja siostra miała 80 z tego co pamiętam. To było bardzo dużo. A raczej dużo roboty 😂 To u Ciebie w ogóle mega 😜 skąd miałaś tyle włosów? 😁
Gniadata, Infantil w rzeczywistości jest chuda i tyle 😁
przekażę! Mi też się mega podoba, w ogóle świetna z niej osoba. Moja mama ją uwielbia nadal, mimo tego że to ona mnie kryje cały czas jak coś, a te wszystkie moje tajemnicze zniknięcia ze szkoły miały miejsce w tych samych momentach, co zniknięcia Karoliny... Nawet "tygodniowe choroby" 😂
maiiaF,no kurde nie wiem..jestem jakimś włochatym mutantem?!A w sumie nie wygląda,że mam ich aż tyle 😉 Gniadata,czemu przymusowym? edit:maiiaF,ładnie to tak ze szkoły uciekać? 😀iabeł: przerabiałam to i powiem Ci,że marnie na tym wyszłam 😁
maiia ha mysle ze ona nas oczukuje zeby nam wszystkim popoprawiac humory 😁 albo w dziecinstwie miala jakis wypadek i ma pelno tytanowych cz nie wiem jakich wstawek i one tyle ważą! 👀
o jeju tez mam taka kolezanke - mimo tego, ze wlasciwie dzieki niej zaczelam tyle pic, co pije, moi rodzice nadal maja ja za tysiac razy bardziej poukladana ode mnie 😜
Gniadata,aaaaa jak dobrze,że nie palę papierosów 😁 a co innego potrafię sobie organizować bez kasy 😎 A to nie wiecie,ze rodzice zawsze "wolą" obce dzieci? Normalka;p
lacuna aaa, jak to robisz! ja wlasnie od miesiaca ponad usiluje zalatwic co innego i zle idzie, zle, tez ze wzgledu na ekhm, deficyty kasy 😵 tez to zauwazylam. no i oczywiscie zawsze jak ktos cos zrobi lepiej jest "ania czemu ty tak nie zrobilas", jak gorzej przechodzi bez echa (chyba, ze na zasadzie "ty nie jestes inni!"😉
Gniadata - sorki za zapłon, ale robię tabelę kalorii i mylę co mam jutro zjeść 😀 Będę się starać jak najwięcej pić wody mineralnej, której nie-na-wi-dzę.
Może nie wyglądam na nich jak modelka no ale.. Big Size robi swoje 😁
Proszę nie pytać co to za sesja była - potrzebna na jakiś projekt w podstawówce i na wkurzenie jednej laski jej parodiowaniem 😀iabeł:
lacuna - tak to z tymi innymi dziećmi, strzał w dziesiątkę jeśli chodzi o moją mamę.
I zdjęcie najbardziej aktualne z konkursu piosenki. To zdjęcie najbardziej oddaje to jak jestem puszysta na chudzinek w mojej szkole 😂
Gniadata,no niestety teraz wszystko drożeje i jak nie masz 5 dych w kieszeni to się nie upalisz..a ja o moich źródłach nie mogę pisać bo ACTA czuwa 😁 No to chyba każdy zna z własnych doświadczeń..jak ktoś w szkole dostał 5 to wielkie gadanie "widzisz da się,dlaczego Ty nie możesz" a,że reszta z klasy zgarnęła laki to nie ważne bo "ty nie jesteś wszyscy" 🙄 Wyobraźcie sobie jak moja starsza zareagowała na oblanie matury!Łącznie z rzucaniem cięzkimi przedmiotami 🏇 Matuzaalem,fajna laska z Ciebie 😉
lacuna, w tym roku uciekałam najwięcej a wyszłam na tym najlepiej i skończyłam gimnazjum pięknie z zachowaniem bardzo dobrym i czerwonym paskiem. Bo ja jestem bardzo dobre dziecko. Wzorowe wręcz. Ideał dla każdego rodzica. (hehehehs kto mnie zna... 😁 )
maiiaF - osobiście cie nie znam. Ale wiem, że jesteś diablicą 😀iabeł:
Dziewczyny, mówię wam, nigdy nie wróżcie sobie "dla jaj" z kart tarota, a szczególnie wtedy kiedy wróży ci osoba po kilku drinkach. Odżizasmamuniu co ja się dowiedziałam.. istny sajgon 😎
wilczyk - miara wagi wadze nierówna 😉 jak już pisałam liczą się centymetry.
Matuzaalem patrzac po zdjeciach imho wygladamy podobnie.
lacuna nie no u mnie za 40 juz da sie cos zlapac😉 jasne jasne rozumiem 👀 ja oczywiście też mowie o... hm, sziszy! nic innego 😁 o matko, juz sobie wyobrazam 😲 pewnie podobnie moja by zareagowala!
maiia o to ja w gimbazie tez bdb i pasek czerwony, bynajmniej nie na tyłku. za to liceum mnie stoczyło ogromnie... ale za to nie uciekałam w gim niemniej - jak to zrobilas? 😜
wilczyk rany, zartujecie sobie ze mnie wszyscy 😲 przeciez Ty jestes sama skóra i kosci patrząc po fotach!
Gniadata - po tych zdjęciach może nie widać, ale jak oglądam zdjęcia z jazdy to łoooo paaaaaaanie. Dziwie się że jeszcze żaden koń się nie wystraszył 😁
Windziakowa - Chcesz mogę ci je oddać. Nie wiem jak, ale mogę to zrobić. Nie lubię niebieskich oczu, bynajmniej moich
Dobrze, że w większości jeżdżę na "zimniokach". Jedna klacz, na której jeździłam w ostatnie wakacje to masakra.. Musiałabym ważyć chyba z 200 kg żeby wiedziała że ktoś na niej siedzi. Mówię.. Pfu. Piszę poważnie.
no to moja kobietka jest raczej z drobnych, niewielkich i dłuuugich, więc jest się o co martwić... szczegolnie kiedy pancia ma taki wielki tylek, co przygniata konika
wilczyk,coś w tym jest ale czasem to aż zadziwiające..np ja ważę więcej o 15kg od mojej mamy(która jest podobnego wzrostu,może nawet ze dwa centy wyższa)..a noszę jej ciuchy 😀 jakim cudem się upycham w Jej portki tego nie wie nikt 😎 maiiaF,e tam bo rodzice nie doceniają;p ja jak o sobie tak pomyślę to naprawdę jestem super..i nie wiem czego chcą ode mnie..nie sprawiam kłopotów,serio.A to,że przeżywają wszystko to nie moja wina. Matuzaalem,znaczy świetlana przyszłość przed Tobą? 😀 błagam.. przynajmniej to nie to samo co bynajmniej! Gniadata,no ja szisze uwielbiem-to nie tytoń to stan umysłu 😀 Bo LO demoralizuje 😎 Co do grubości i konia..Ja mam konia 176 w kłębie a wygląda pode mną jak karaluch 🙁 żebym chociaż dobrze jeździła to bym się nie przejmowała a tak,szkoda pleców.Nie wspomnę o tym co mnie irytuje najbardziej-w tym kraju nie ma siodła dla mnie!17,5 to zdecydowanie mało!!
Kurdeeeee i znowu powrócił do mnie koszmarek Kącika-nie da się dodać posta bo produkujecie na potęgę 😵
lacuna no ja ostatnio siedzialam na imprezie najpierw godzine ze wszystkimi a nad ranem (jak sie powysypywali :hihi🙂 jeszcze 1,5 godziny z trzema kolegami i szisza caly czas odpalona, truskawkowy tyton, mmm! 👀 LO jest masakrą pod tym względem ale z drugiej strony... cholera, jak dotąd najlepsze lata mojego życia 😜 bo kiedy sie bawic jak nie teraz?😀 no ja mam 166 cm, kubyla 152 = wagowo jestem z 15 kg za ciezka, tak mysle (zalezy jak to sie w koncu przelicza bo juz nie wiem, ale jeśli 10% to wlasnie tak). jezdze jak dupa u płupa i tylko ją obijam jak mogę, dziwie sie ze jeszcze nic jej nie jest aj tam zaraz koszmar... po prostu produktywne z nas dziewczyny 😁
Gniadata, ja się w drugiej klasie cieszyłam ze średniej 4.15, bo to taka szkoła, że średnie wyniki są dwa razy wyższe niż średnie wyniki miasta albo województwa 😁 nie mówiąc o ilości laureatów itd... Jakoś dobrze się ustawiłam w tym roku chyba 😁
Właśnie wszyscy mówią,że LO to ich najlepsze lata,że zabawa i wgl.A moje to były jak dotąd najgorsze 3 lata w życiu 😉 Szisze palę sporadycznie bo swojej nie mam a na pub szkoda mi kasy.Znajomych nie posiadam,na imprezy nie chodze więc nie ma okazji.Co nie zmienia faktu,że jest to zdecydowanie nr 3 na liscie moich rzeczy ulubionych 🙂 Z tymi procentami to ściema,liczy się właśnie to jaką ma się równowagę,jak koń jest umięśniony itp..bo np moja jest duża ale jest słabsza od konika 140cm na którym kiedyś jeździłam od czasu do czasu i..robił ze mną co chciał 🙂 jest po prostu jednym kawałkiem mięśnia i to całkiem silnego-nawet jak się skubanemu na szyi zawiesiłam to nie mrugnął;p
Gniadata, absolwenci nasi mówią, że do jak dobrego liceum by nie poszli, to przez całą pierwszą klasę nic nie muszą robić. NIC. A stopnie dobre trzymają. Ja się pytam po co w nas wciskają to, co dopiero będzie? Po to, żebyśmy mogli z czystym sumieniem olać pierwszy rok i nauczyć się olewania kolejnych dwóch? 😁
lacuna no ja zawsze w sumie od znajomych sie lapie na ta szisze, na swoja tez mi sie nie chce wydawac kasy :P no ja rownowage mam ostatnio fatalna. kon umiesniony slabo, bo szczerze mowiac szkoda mi jej zeby jezdzic... taaak wiem porabalo mnie.
maiia no to ja w sumie 1 klase olałam, i to sie odbilo baaardzo, mialam taki spadek ocen ze... 2 tez olewałam, ale udalo mi sie tylko 2 dwóje załapać i to mnie cieszy nieustannie (a to i tak z przedmiotow ktore bede miala za rok :3)
No kurcze skąd ja to znam..mam misję na szkoda biednego konika i się obija na padoku 😵 A bo w LO to się nie da zmobilizować jakoś..człowiek sobie cały czas powtarza,ze zacznie się uczyć a jakoś tak nagle się szkoła kończy i ups!