Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Hej , ja też jestem bardzo zadowolona z wyników 😉 no matme bym najchętniej wywaliła no ale nie ma tragedii
edit. Ale jestem bardzo zadowolona z historii i przyrodniczych 🙂
Czuję się głupia...
Ja jestem rozczarowana wszystkim po kolei jak leci. Pewnie nigdzie się nie dostane i kij.
Ale pocieszyłam się moim cudnym ombre na włosach  😀
Po sprawdzeniu wyników testów utwierdziłam się w przekonaniu,że jestem kompletnym dnem z matematyki (28%). Za to polonistka ze mnie całkiem dobra,a wydawało mi się,że będzie gorzej (91%). Generalnie jestem zadowolona,ale mam wrażenie,że mogło być lepiej. Dobra nie będę się wychwalać.
A co u Was Małolatki ciekawego słychać?
iwonka - padam na twarz. Byłam wczoraj na basenie u kumpeli i siłą rzeczy się opalałam. Zjarałam sobie plecy i ręce. Dzisiaj doprawiłam na działce i boli, cholernie boli..  😁
Matuzaalem, dziękować  :kwiatek:

Ja właśnie wróciłam z końmi. Kolejna mega łąka nam do kolekcji wpadła  😎
Cześć Małolaty! 🙂
Śledzę Wasz wątek, ale nie udzielam się bo nawet nie mam co pisać. Potrzebuje się komuś wyżalić z własnej głupoty chyba... I przyszłam do Was 🙂

W piątek szykowaliśmy konie na zawody. Pucowałyśmy, myłyśmy itp. Było 30 stopni w cieniu, więc śmigałyśmy w bikini i japonkach.
Już ostatni koń. Umyłam i poszłam go trochę popaść, żeby się wysuszył. Stałam cały czas blisko niego i zabijałam muchy. W pewnym momencie koń się spłoszył (nawet nie wiem czego  😡 ) i oczywiście nadepnął mnie. Koń ok. 600 kg jak nie więcej, kuty... Mam piękną stopę spuchniętą jak nie wiem co i fioletową.
W szpitalu nic nie stwierdzili. Kości ok, ale 10 dni bez chodzenia. A wiadomo... Konie roku. Nasza kochana wychówa przygotowała przedstawienie z tańcem z parasolami.
Nietrudno zgadnąć, że w nim występuję. Męczyłyśmy się z tydzień nad wymyśleniem układu. Był już naprawdę fajny i wszystko zepsułam. Bo jak wypadnie jedna osoba to już nie będzie to samo 🙁

Mam nauczkę, że przy koniach czy 20,30,40 stopni ZAWSZE w sztybletach.
Olaa - sorki że to napiszę ale masz co chciałaś. A nie może cię ktoś zastąpić?
Zdaje sobie z tego sprawę. Sama jestem na siebie zła! 🤬

Nie, bo ten układ ćwiczymy od początku czerwca a zakończenie jest w piątek i chyba nie znajdę osoby takiej, która nauczy się układu w cztery dni...
Ale spróbować można 😉
Olaa - to na co jeszcze czekasz? Bierz i pisz do jakiegoś kolegi czy koleżanki który/która podoła temu zadaniu 🙂
A ja w piątek byłam na balu i było naprawdę fajnie. Polonez wyszedł super, a cała zabawa nawet lepiej niż się spodziewałam. 😅
kaszmirowa - cieszę się razem z tąbą! 🙂 Masz jakieś zdjęcia?
Tylko na razie nie przychodzi mi nikt do głowy. U nas dziewczyn jest 11 w klasie, a chłopaków prawie dwa razy tyle, a to KONIECZNIE musi być osoba płci żeńskiej.
I nikt nie przychodzi mi do głowy   👀 
Kurde, że też ja się zawsze w coś wpakuję pod koniec roku...   W tamtym roku była kostka skręcona... na zawodach  😵

Edit:
Kaszmirowa - Czekamy 🙂
Matuzaalem, mam zdjęcia, tylko muszę je trochę ogranąć i pozmniejszać 😉
kaszmirowa - okey 🙂 czekam. Cierplieir - chociaż raz  😁

Dobra mam 2, bo reszta za duża, a jak akurat to rozmazana  😤

Cudowna sukienka  😍 Gdzie kupiona?
kaszmirowa ja tez czekam na zdjecia 🙂
Kaszmirowa - ale masz śliczną sukienkę  💘
Olaa, Matuzaalem, dziękuję 🙂 A sukienka kupiona rok temu w C&A 😉
Dzień dobry :3
A wepchnę się w Wasze skromne, co parę małolatów, to nie jeden  🤣
Wypadałoby się przedstawić, także jestem Karolina, mam 15 lat(może nie do końca, bo dopiero 19 lipca mi strzeli).
O koniach mówić nie będę, bo są od tego inne wątki C:
Gratuluję wyników z testow, ja mam jeszcze rok do tego i się boję. Podobno łatwe, ale jak będzie na prawdę?  😵
Hej windziakowa ja też 15 tylko z marca 😉 perspektywa testów+bierzmowanie mnie przeraża :/ O koniach też możesz napisać 🙂
Olaa ale się urobiłaś.. :/ . Znajdziesz kogoś i się nauczy 😀 . Ja swojego partnera na bal dostałam dzień przed i jak na 2h prób dobrze mu szło i nie było aż takiej siary na wystepie  💃
Kaszmirowa ty nie chodzisz przypadkiem do szkoły im. juliana ursyna niemcewicza (czy jakoś tak) na Ursynowie zaraz przy metrze? Bo z pierwszego zdjęcia kojarzę, że to była stołówka, ale podobna xD. Co masz w ręce? Ale sukienka też śliczna  💘
windziakowa testy nie są złe same w sobie, ale nauczyciele będą tak panikować przed nimi i wypominac na każdym kroku...
Dama, na bal wynajmowaliśmy salę w kasynie na Akademii Obrony Narodowej, bo w szkole nie mamy najmniejszych warunków na bal. A na palcu miałam białą chusteczkę, a przez to coś dziwnego podświadomie z ręką robiłam 😉
kaszmirowa2302 gdzie chodzisz do szkoły, bo wydaje mi sie, że znam jedną z tych dziewczyn na 2 zdjęciu 🙂 ślicznie wyglądałaś! 🙂
Wilczyk, którą? Ja chodzę do szkoły w Rembertowie im. Pileckiego, jeśli Ci to cokolwiek mówi.
aaa, to nie kojarzę. Nie miałyście róż? Oryginalne jesteście powiem szczerze 😉.
Dama, u nas chyba nawet nikt nie wpadł na róże, bo bal organizowaliśmy sobie sami, jako pierwszy i pewnie ostatni rocznik w szkole. A chusteczki wymyśliła pani tuż przed, bo miało ładnie wyglądać. Moim zdaniem, nie wyszło.
kaszmirowa2302 a to nie, nie znam :P
Sariato- ja do bierzmowania nie idę, jestem ateistką 😉
Windziakowa to będziesz miała dużo czasu na naukę ;P Ja będę musiała latać ciągle do kościoła, już mi się nie chce 🙁 mogliśmy mieć to bierzmowanie w tym roku :/
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się