Tylko ceny w sklepach to + 90 zł, na co obecnie średnio mnie stać no i nie mam czasu, chociaż wstępnie na piątek się umówiłam na szoping 😀 A nasz bal będzie, bardzo go chce i nie mogę się doczekać 😍
U nas rzekomo również ci co chcą, ale jakoś tańczą prawie wszyscy. Może 3 osoby na całe 3 klasy sobie odpuściły. 😁 W sumie to już tylko o tym trąbią. A jeszcze kilka dni temu nie wiedzieli nawet kiedy to będzie. A pary to już niektórzy sobie we wrześniu załatwiali 😂
Małolaty wybierają się na bal. Udanej zabawy! 😀 Tylko ja jestem jakaś dziwna,bo się nie wybieram? 😂 Dodatkowo od jutra aż do 5-go czerwca codziennie do kościoła na 18😲0,bo bierzmowanie. -.- Oj jak mi przykro,nie ma mnie od czwartku. 😁 Przepraszam,musiałam wywalić to z siebie.
iwonka1997, nie no ja też nie idę. I moja przyjaciółka też. Wiem, że nie będę się dobrze bawić, to po co mam się tam pchać? Tym bardziej, że będzie góra żarcia, odpuściłabym dietę i poszłabym tylko żeby się najeść, ale prawie samo mięso i tak, to bez sensu 😂
nono, jutro test z gramatyki ze wszystkiego (polski), we wtorek test z całej gramatyki z angielskiego, w środę praca klasowa z chemii, jutro jeszcze 2 sprawdziany z matmy a Mania co robi? Skończyła piec muffiny to macha sobie hantelkami, po co się uczyć, nie? 😎
A proszę bardzo 😀 wegańskie, będę dla siostry robić jeszcze przed wyjazdem, bo wyszły mega 😜 znaczy tak mi się zdaję, zjadłam tylko jedną rozwaloną, reszty nie tykam, będę mogła opierać się tylko na zdaniu mamy 🤣
Z jasnych wylały się jagody a z czekoladowych nutella, ups 😁 cytrynowe, jagodowe, czekoladowe z nutellą i czekolagowe z wafelkami i czekoladą 😜
Ja też pewnie na bal nie pójdę. 😉 Póki co to od jutra planuję zacząć dietę porządnie i ćwiczenia, ale w czwartek mam urodziny ityle pewnie diety będzie. Ale jakoś mam dobrą motywacje do zmian 😅
Trzymajcie mnie Małolaty! No nie dam rady no,nie wytrzymam! Coś mnie niedługo złego trafi! Od rana do 13:25 w szkole,po szkole pozanosić podania i do domu. W domu byłam przed 16😲0 zanim zdążyłam coś zjeść to już musiałam się zwijać na spotkanie do bierzmowanie połączone z mszą. Posiedziałam sobie w kościele z półtorej godziny,nasłuchałam się darcia księdza jacy to my nie jesteśmy i czego to my nie potrafimy zrobić no aż miałam ochotę nim potrząsnąć. -.- Grrry! Przez takich księży młodzież przestaje chodzić do kościoła,a potem wszyscy zdziwieni czemu tak jest. No aż nie wytrzymam do 5.06-codzienne wizyty w kościele,a gdzie tu czas na szkołę? Nie ma,a sprawdzianów trochę jest w najbliższym czasie. Nie wspomnę o problemach i wgl. Przepraszam,że zabrałam Wam tyle cennego czasu,ale znów musiałam się pożalić. Wybaczcie! Teraz idę spać,dobranoc! Powodzenia jutro Małolaty! 🙂
Iwonka, spokojnie 🙂 pomyśl sobie, ze dostaniesz bierzmowanie i będziesz miała luzy. Ja już dawno w księży zwątpiłam, kiedy to proboszcz naszej parafii przegonił wolontariuszy ze świątecznej pomocy, bo "nie zbierają na kościół", mówił ludziom że na opał kasę trzeba a sobie całą plebanie wyremontował (w kościele nadal było zimno jak cholera :cool🙂 albo kiedy to ksiądz uczący mnie religii zwyzywał osoby homoseksualne od chorych psychicznie, którzy nadają się MINIMUM do zamknięcia w szpitalu psychiatrycznym i odcięcia od pozostałych ludzi "bo zarażą tych porządnych" 🤦 W ogóle nie toleruję, kiedy ktoś mówi na osoby homoseksualne że są chore psychicznie. To nie jest choroba. Ostatnio zrobiłam się bardzo tolerancyjna i wrażliwa na tym punkcie. Kurde, ludzie, jak sobie jest, to niech sobie będzie-przecież Wam nie przeszkadza. Taki człowiek przecież też ma prawo kochać, być szanowanym itd. A wydaję mi się, że kościół powinien właśnie tak się do tego odnosić, a nie wyzywać takowych ludzi od debili, chorych, opętanych etc..