zagrożenia witają w liceum ! Pożegnałam sie z paskiem witając szkołę średnia. Stała czwórkę plus z gimbazy powitała mnie chłodno lufa z plusikiem 😫 gimnazjum-wróć 🙇
Taa, liceum to inny świat 👀 Brakuje mi gimnazjum, ciężko jest i na chwilę obecną o średniej powyżej 4,0 mogę zapomnieć, ale mimo wszystko... jakiś tam swój urok ta szkoła ma : D
POMOCYY !!! co o tej godzinie wykombinować na 18 urodziny, które są dziś! mało czasu, wszystko pozamykane. Alkohol niestety odpada, ponieważ impreza w klubie (1.zakaz wchodzenia z własnym alkoholem 2. go już jest pod dostatkiem)
Matuzaalem nie zrozumiałyśmy się. W klubie jest normalna impreza, a my mamy VIP ROOM, więc muzyka, dj(swoją drogą.. wspaniała) już jest. Tak samo jak alkohol i jedzenie(wszystko to na koszt solenizantki).
Właśnie wróciłam z jazdy i muszę przyznać że brakowało mi kopytnych. Wszystkie jak tylko wybiegły z padoku na maneż zaraz przyleciały do mnie i szukały czy nie mam jakiś smakołyków dla nich. Na jazdę dostałam Mewę i powiem wam że poszło nam całkiem nieźle, zaczynamy się dogadywać. Oczywiście dalej robię głupie błędy ale natychmiast staram się je poprawiać.
A ja już po jednych zawodach w fitness, MP mam za sobą teraz tylko za tydzień ME i spokój. Będę mogła za koniura się brać w końcu bo regionalki się zbliżają a foch mistrzyni się robi 😵 W razie co ja to ta od prawej :3
a ja jestem po zakupach (a w zasadzie bezalkoholowej części drugiej zakupów) na moją i koleżanki osiemnastkę. i jest elegancko chociaż padam z nóg a jeszcze chemiaaa... 😵
jutro zawożę podanie.... nadal nie wiem czy Lelewel to taki dobry wybór... na drugie wzięłam Herberta na Van Gogha, a na trzecie Czarnieckiego, żeby cokolwiek było...
Małolaty widzę,że tutaj składanie podań pełną parą. 🙂 Niestety ja nie mogę się zmobilizować,ale może dzisiaj się za to wezmę. Jak ostatnie tygodnie w szkole Wam mijają?
iwonka, beznadziejnie 🙄 Kompletnie nie wiem co mam robić i zaczynam wątpić w tą moją wyprowadzkę. A z drugiej strony, w mojej okolicy KOMPLETNIE nie mam gdzie iść..