No,ale nie jest źle,zawsze mogło być gorzej. Co ja bym dała żeby mieć takie wyniki ze ścisłych... No,ale marzenie ściętej głowy. Ja nie liczę punktów/procentów,wolę mieć to na papierze. 🤣
Ja się zorientowałam 10 minut przed końcem czasu, że zostało mam nie przepisane odpowiedzi do karty i jedno otwarte nie zrobione 😵 a bylby max z matmy 😵 dokladnie sprawdzilam, mam 3 bledy na przyrodniczych, 2 z geo (toto oczywiste bylo, czarna magia dla mnie) i jeden z chemii :ooooooo jakim cudem z CHEMII i to rzecz, ktora wiedzialam, no zal dupke sciska.
Ja mam 3 błędy z przyrodniczych, matma bezbłędnie. Ogólnie to skaczę z radości, nie spodziewałam się, że tak napiszę. Do liceum będę miała coś ok.160 punktów, więc zero stresu (próg punktowy ok. 145). Nareszcie po wszystkim! 🙂
Korzystając ze stronki od infantil, wyliczyłam punkty i.w najgorszym wypadku będzie 155 pkt., a w najlepszym ok.170, bo zakłam wszystkie możliwe wersje 😉
licząc luźno, patrząc że może będzie świadectwo z paskiem, to 164,6. łoł, liczyłam na mniej. ale w sumie może być mniej, i tak minimum ponad 140 chyba wyjdzie 😂 a próg w "moim" liceum to chyba koło 115. Ah ten tytuł finalisty, +12 do lansu 😎 znaczy... do rekrutacji 😁
Z ciekawości przejrzałam te wasze tegoroczne testy i powiem wam, że w moim odczuciu całkiem przyjemne były : D Te nasze chyba gorsze jakieś wyszły (huhu sprzed dobrych dwóch lat już 😀)
No to pjona dziewuchy ! Ja miałam ponad 140 pt w zeszłym roku po najniższej linii oporu, zrezygnowałam z pierwszego liceum co wybrałam i poszłam do szkoły z trzeciego miejsca. I nie żałuje ! 😀 Wy też się dostaniecie gdzie chcecie 👍
Angielski to już relaks po wszystkich dniach egzaminów 🙂 Myślę że 100% z postawy będzie, a rozszerzenie na pewno powyżej 95%. Ogólnie jestem zadowolona z całości i wreszcie po wszystkim! 🙂
ja z podstawy wiem już że mam jeden błąd, czyli jeśli tak by zostało to 97,5%, z rozszerzenia na razie błędów nie wypatrzyłam gadając z ludźmi, otwarte dobrze, tylko nie wiem co będzie z meilem bo miałam ogromny problem, żeby w limicie słów się zmieścić. W linijkach idealnie, a jak policzyłam to wyszło ponad 150 słów 🤔 więc trochę zaczęłam rąbać zdania niczym zawodowy drwal (chyba nim zostanę 😎 ) 🤣 nie wiem, w końcu chyba skróciłam do 108, jest +/- 10% czyli do 110 słów, może egzaminator nie będzie tak dociekliwie liczył...
ja językiem osobiście jestem załamana, bo pisałam francuski podst i rozszerzenie. Rozszerzenie, to jakaś masakra, szczególnie słuchania 😵 ale gratki dla Was wszystkich, ja aż boję się zajrzeć do odpowiedzi z przyro 🙁
a co w końcu te piszące angielski zaznaczyłyście w podstawie w słuchaniu prawda-fałsz? zdania znajomych i odpowiedzi w necie są podzielone, niektórzy mówią FPP, w necie znalazły się jakieś FPF... 🙄
dobra, mam już gdzieś to wszystko co było, dostanę się z palcem w... 😁 teraz tylko wyciągnąć oceny dla własnej satysfakcji i cieszyć się pogodą 😍
kaszmirowa2302, ja wiem, ale patrzyłam na konkretne pytania, w kolejności o godzinę, o to, e tam mają przyjść jacyś uczniowie i że mówiący jest uczniem 😉 akurat w tym zadaniu chyba wszyscy mieli taką samą kolejność, chociaż już w następnym w zależności od arkusza było różnie, to fakt.