Z tym podwojonym pytaniem co to odwaga. Jedne odpowiedzi mówią, że "tylko 4 błędna" a drugie że "1-3 poprawne, 2 i 4 błędne" Ja zaznaczyłam to drugie 😉
Ja nawet nie liczę. Polak to był luzik, gorzej z historią i wosem 😂 Będzie dobrze. Chyba idę trochę wzorów z matmy ogarnąć bo znam tylko te na figury płaskie 😎
W sumie patrzac na to, ze moze raz w zyciu otworzylam podrecznik od historii, od wosu moze dwa, to faktycznie nie jest zle. Jej najgorsze juz za mna, jeszcze matmy sie troche boje, przyrodnicze luz. Moze jednak sie gdzies dostane, do fryzjerki np.
a ja kurde... masakra... his.- wos 70 lub 76% a polski coś ok. 85% z zamkniętych o.O może ścisłe i angielski mnie uratują, bym miała przyzwoitą ilość punktów ostatecznie za egzaminy...
Sprawdzałam wyniki: historia 1 błąd albo bezbłędnie, a polski max.2 błędy, bo nie pamiętam co zaznaczyłam. A teraz chyba przywitam się z biologią i fizysią.
z historii i wosu chyba 4 błędy, z polskiego jeden. Ale dopiero jutro jest MÓJ dzień! 😀 jest dobrze, pozytywnie zaskoczona historią jestem, a raczej tym, jak mi poszło.
Gratulacje wszystkim Małolatom i powodzenia jutro! 😉
Dziękuję bardzo 😀 Szczerze mówiąc to nie trafiłam na aż tak tragiczny zestaw, chociaż nie powiem, że większość pytań była mocno pokręcona i nie wiem ile osób poza mną zdało (z całej dziesiątki), ale na pewno co najmniej połowa oblała, także miałam szczęście widocznie 😀
Jak robiłam sobie tam kiedyś jakiś przykładowy test z nowej teorii, to nie zdałam. Przyjaciółka, która robiła prawko później niż ja, więc powiedzmy, że mogła mieć to bardziej "na świeżo", też nie zdała. Nie znam zbyt wielu osób, które zdawały nową teorię, bo my jesteśmy jeszcze ten rocznik, który miał farta (ostatni rocznik, który miał farta), ale z tych kilku osób, które znam, to jedna zdała za pierwszym razem, jedna za trzecim, a kilka nadal próbuje... ale podobno przy odrobinie szczęścia jest do zdania 😀
Dama ja właśnie liczę na to, że matma mnie uratuje :P bo humana jednak zawaliłam po całości... a babka od historii właśnie mówiła mi, że ja to mogę przekombinować coś xd
Ja tez, będziemy drwalami razem 😎, z matmy jestem zerem. Jutro to będziee, niby 6 z biol a nic nie pamietam... z historii i wosu u mnie 80 % nie dokładnie licząc bo ja nie pamiętam swoich odpowiedzi już. Polskiego nie liczyłam.
z matmy jeden błąd w zamkniętym, otwarte wyniki dobre, omawiane z panią chwilę po, odpowiedzi jeszcze nie znalazłam. Z przyrodniczych chyba 3 błędy, eh 🙄 ale dobrze, jestem zadowolona bo pisało mi się bardzo miło i spokojnie 😀
a my z niecierpliwością czekamy na jutro, czeka nas zgadywanka-niespodzianka na angielskim 😁 no i będzie luzik, jutro rano same setki będą w grupie pani K., nie ma co 😎
dobra, sprawdziłam przyrodnicze, 4 albo 5 błędów bo w jednym nie pamiętam co zaznaczyłam, więc tak samo jak historia. jednak na biolci polegliśmy, nauczyciel robi swoje... *a raczej nie robi*. Z matmy dalej czekam na odpowiedzi, ale jak analizuję teraz no to tylko 1 punkt mi zabiorą. Luzik, angielski będzie śmieszny.
Też macie taką radochę z kolorów zaklejek, którymi są sklejone arkusze? 🤣 my obstawiamy jakie kolorki będą jutro 😎
Tak szczerze to poległam. Na matmie nie zdążyłam zrobić jednego zadania 😂 A ten kto będzie sprawdzał moje zadanie na udowodnienie to padnie ze śmiechu.. 😀