Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

cervantes cervantes cervantes  😜
Hermes, raczej Was poznam 😀
Infantil, zazdroszczę, że masz taki jednoznaczny wybór!
ta i zadna inna! Bylam na lekcji otwartej - super facet od historii. Ludzie genialni! i obalam teorie, ze nie ma chlopcow. Sa i to tacy o :  😍 😜
sugerowane oprócz matmy wystawione, ale jestem mistrzem jednak 😎 😁 wybrnęłam z nieklasyfikowanego w wfu na 3+, będzie czwóreczka na koniec 😎

ja celuję w naszego Jagiellończyka, no nie mam wyboru, ale i tak chcę 😜 szału nie ma, ale u nas nigdzie nie ma... 😂
Pozwolę się na chwilę wepchnąć-nie zostałam zabita za oceny.  😅 Jedyne co usłyszałam to "Nie są najlepsze,ale chyba dasz radę to zmienić..." Hahah! Taaa...  🤣
z ciekawości, infantil, jaki mniej więcej jest minimalny próg punktowy w Cervantesie? 😉
to zależy od ilości chętnych i od profilu. Jak wszędzie. Progu jako takiego nie ma, biorą do klasy 30 najlepszych osób. Ale patrząc po poprzednich latach to plus minus 140pkt. Do humana(gdzie najmniej osob idzie) to może i 135 wystarczy - na matchem pewnie trochę ponad 140, a do zerówki to ok. 150-155.  😉
infantil, wiadomo, że próg jest "ruchomy" 😉 dlatego spytałam tak mniej więcej- jak jesteś przekonana, to pewnie orientacyjnie się dowiadywałaś 😀  A Ty na jaki idziesz? 😉
Human, wos-hist. Jak liczyłam przy beznadziejnych egzaminach to 136pkt, przy kiepskich 143, a że 97 to rocznik niżu, a human tam nie jest oblegany, to przy tych 136 raczej się dostanę, przy czym  zakładam, że pójdzie mi lepiej  😁
O tak, dziękuję Bogu za niż 😁 u mnie chyba Nowak-Jeziorański poleci na pierwsze, bo dopiero od tego roku można tam rozszerzać biologię i chemię. Więc nie mają jeszcze dobrej reputacji, więc biol chemowe orły będą ją omijać + ww niż. Tak jeeest, mam szanse. (Jestem w fazie optymizmu) Bo ja tak falowo, najpierw depresja: zostane menelem (nie żeby to nie był docelowy plan), a potem właśnie fale optymizmu 😀

5 dni zostało  😵
u mnie na 1 Lelewel (może się dostanę), a na 2 pójdzie Herbert na Tarchominie. 3 to chyba Czarniecki (tylko po to, by cokolwiek było) xd
Będę bardzo wdzięczna za polubienie komentarza - Kamila Ronowska ze zdjęciem siwego konia na myjce 😉
Z góry dziękuje wszystkim małolatkom 😉 A egzamin pójdzie dobrze, moja babcia się modli za cały rocznik 97 w końcu ja tez  w tym roku piszę :P

klik
Kurde małolatki, mam dobrą passę do jeżdżenia dzisiaj, szkoda tylko, że chłodno jest, bo Ramsonowi się przyda porządna kąpiel przed zawodami, bo wczoraj zobaczyłam konia w panierce 😁

A dzisiaj z treningu powinnam mieć fotki to się może pochwalę jak się nadadzą do publikacji 😁
Hermes - brudny koń to szczęśliwy koń!  🤣
Matuzaalem, wybaczę jej każdy brud za to jak dzisiaj chodziła 😍
Hermes - pochwal się, pochwal zdjęciami jak masz  🤣  To widzę że współpraca się dobrze zaczyna?
Matuzaalem, mam, ale koleżanka nie ma zasilacza do laptopa 🙁 a co do współpracy to owszem, idzie nam coraz lepiej aż banan z twarzy nie schodzi💘
hermes - oby tak dalej dobrze wam szło 🙂
Hermes to super! 😀

Małolaty też tak macie że coś wam się układa a co innego wali....? 😵
Matuzaalem, nie dziękuję :kwiatek:
Kamita01, mam właśnie to samo. W związku jest wszystko prawie że idealnie, ale za to mam doła przez to co dzieje się z moim zdrowiem. Nic mi się nie chce przez to..
przepraszam, że się tak wtrącam i wgl, ale JESTEM NA PRAWDĘ NAPEŁNIONA POZYTYWNĄ ENERGIĄ 😀

Hermes co się dzieje?  🤔
sandakanowa, okazało się, że mam duże problemy z sercem.. 🤔

edit: mam zdjęcia z wczoraj 🙂

A to jest ta jej panierka z czwartku:
Hermes - Świetnie razem wyglądacie ! A panierka jaka cudna  🤣

Edit: Jest tu ktoś może z okolic Nowego Sącza?  👀 
Ratunku! Na ile pkt są poszczególne egzaminy?
Hermes ale do siebie pasujecie ! aż przyjemnie się patrzy ! 😍
ja, mimo że za rok mam egzaminy to już myślę co po gimnazjum 😁 chyba technikum hodowli koni, ale rozważam technikum weterynaryjne (czytam sobie na forach co ludzie piszą), ale cały czas myślę też o LO 🙂
Infantil, z całych egzaminów masz 100 pkt., czyli 20 pkt. z każdej części. Ale wyniki dostajesz w procentach i mnożych je przez 0,2 😉
Chodzi mi o to na ile jest wypunktowany pojedynczy egzamin. Na zasadzie = z historycznego mam 27/30=90%.
Matuzaalem, miło, że się podoba 🙂
borkowa., kurczę, miło że się podobamy :kwiatek:

A ja dzisiaj dreptałam po płaskim i walczyłyśmy z kontaktem. Ja nie mam siły jej zamknąć w łydkach i zamknąć ręce i ciągle puszczam jej wodze przez co idzie z łbem w chmurach, albo zapieprza 🤔 aczkolwiek były momenty potem pod koniec kiedy kucyk się ujeździł trochę, mam mnóstwo zdjęć, ale czekam na nie 🙂 No i dzisiaj było pimp my horse, ogarnęłam rzeczy i jutro ruszamy wygrać 😁
Hermes, no ja mam nadzieję, że będzie komu kibicować 😅
kaszmirowa2302, super, przyda się wsparcie, bo mój M. pewnie mnie wystawi i nie przyjedzie 😤
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się