Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Borkowa., chcem!

Jejku, wróciłam z Sempo i chyba mi się podoba, jeszcze jutro Witkacy i pięknie. I chyba zostanę przy tylko dwóch szkołach. Pójście do LO powoli zaczyna mi się podobać 💃

edit.; Mam filmik z wczorajszego finału:
kaszmirowa, fajnie jechaliście 🙂
borkowa., mam podobną koszulę 😁
Wymodelowana, :kwiatek:.
Borkowa, ukradnę Ci włosy, zresztą koszulę też 😁

Jaka tu cisza, czyżby Małolaty się uczyły pilnie ? 😂
Mi już żadna nauka nie pomoże  😂

Podczytuję was potajemnie  💃
Jaka tu cisza, czyżby Małolaty się uczyły pilnie ? 😂

nie  😀 Ja od kwietnia zaczynam. Tak jak zaczynałam od stycznia, potem lutego... marca  😁
Infantil, ja miałam się uczyć w ferie, ale teraz święta to ostateczność. Już to widzę 🤣
A ja się nie uczę, tylko wcinam sufleta (?) z domową czekoladą  😍 taki ala'biszkopt z patelni i taka mega polewa w kremie, zrobiona własnoręcznie przeze mnie. To jedyne, do czego się nadaję-TYCIE  🏇

Jak wam poniedziałek minął?
Ja jutro jadę na targi edukacyjne, może wybiorę sobie LO wreszcie  😵 Oczywiście na 3 pierwszych lekcjach i tak muszę być i kochana pani od polskiego każe mi pisać zaległy sprawdzian, a ja nic nie umiem 😁 Zagońcie mnie do nauki... :/
Anioleczek, suflet, nie sufleta! 😉 Mój poniedziałek był do niczego, bo całym weekendzie na zawodach usypiam na siedząco, a jeszcze na każdej lekcji coś, a to kartkówka, a to sprawdzian i weź tu człowieku odpocznij po weekendzie no 😂
Kortina, czuj się zagoniona 🤬

Jakie to piękne, że jeszcze 2 dni i wolne 💃
Siema Małolaty, od rana się kloce ze wszystkimi i wszystko mnie wnerwia mega mega mega bardzo. Walnie mnie ktoś żebym przestała warczeć na cały świat i zabrała się do chemii?

btw: faceci to debile.
Jechać odznake za 3 tygodnie czy nie? Jest 4 na nie i 4 na tak  😁
konwalia pewnie, że jechać!
btw. jaką?
Gniadata Spoko ja też. Okres się zbliża  😂
Ale mogę Cie walnąć.  🤬 <wirtualny kopniak>
I bierz się za chemie!
A co jest z facetami?

Konwalia Jak jesteś gotowa to jedź, czemu nie? 😎
vicke No niby się zgadza, może to i pms... Gorzej, że pokłóciłam się dzisiaj z połowa znajomych i klne od rana jak glupia o.O o, o, wirtualny kopniak określam jako pomocny bardzo, dziękuję :3 ano też mnie wnerwiaja! I nie wiem kto głupszy - oni, w sensie faceci w swej głupocie, czy my, biedne dziewczynki że się użeramy cały czas z ich brakiem zdecydowania (i mózgów), zmiennością nastrojów i brakiem wyczucia (z góry przepraszam wszystkie szczęśliwie zakochane :p)
kaszmirowa2302 mi się sempo na początku nie podobało, ale jak usłyszałam, że wykupili  konia to już ich polubiłam  😁 .
Dama, gdzie siedziałaś?
Ja siedziałam na krzesłach przy drzwiach z nr.28 i przy tablicy o Afryce. Taka postać w koczku i kurtce zimowej koczowała  😁 . A Ty?  👀
kaszmirowa, 'Kaszmir jest mokry bo go pralam szamponem na sucho' mi się przypomniało, bwahahahaha 😁
Dama, ja na krzesłach tuź obok schodów czarnej kurtce i szalo-konimie jakby beżowym. 😉

Gniadata, dobra, dobra. Ty się chyba chemii uczyć miałaś a nie wspominać 🙂
I tak nie zdam.
Kaszmirowa nie widziałam Cię, bo potem jak było zwiedzanie, to kocioł się lekki zrobił na tym korytarzu 😀.
Gniadata - filozofia najwyższych lotów  😂
Nie wiem jak Wy, ale ja lecę na randkę z gegrą :/
Gniadata, grunt to motywacja!
Dama, ja powinnam otworzyć historie i angielski, ale pójde chyba spać i tyle.
kaszmirowa i w końcu wyszło, że się nie spotkałyśmy xd

konwalia ja już Ci mówiłam na Torwarze i teraz też powtórzę: JEDŹ!
kaszmirowa motywacja zawsze i wszędzie
najczęściej jak siedzę w stajni i 4 godziny sie zbieram zeby kuca machnąć na lonżę
wtedy najlepiej widoczna
I tak nie zdam.

:emota200609316:

Mimo tego, że ostatnio cały czas kuję, dzisiaj nawet pierwszy raz w życiu odrobilam prace domowa z wosu (tak, mam wos od 3 lat 😁 ) ogolnie jest taka mega super, że az chyba zostanę prezydentem 😁 szkoda, ze nie mozecie tego cuda przeczytac
+ wytworzylam 5-cio stronnicowe opracowanie na biolczi, nie czuję kręgosłupa, ale co tam, dla 5 warto
I zaczynam intesywny kurs z chemii przed egzaminami, czyli familia w koncu dala sie namowic na korki 😀
Boze koniec, nie czytam nawet tego co napisalam, biolczi zjadla mi musk
kaszmirowa, wymodelowana koszula jest cudna 😀 z kolei ja nienawidzę swoich włosów 😁
I tak nie zdam.

wyznaje to samo jeśli chodzi o matme  😁

Chora jestem to przynajmniej zaległości na r-v odrabiam  🤣
kaszmirowa2302 kawał koniska z siwego, fajnie wyglądacie 🙂
wilczyk gustowny avek
Ja wiem, utozsamiam sie z ta pania. Jest takim cudownie bezmuskim grubasem, tak jak ja! 😀 moja idolka
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się