Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Wymodelowana, czy na photoblogu masz taki sam nick?

Tak, tak, mam nawet w profilu link chyba 😉.
Wstawiaj zdjęcia i filmik, a nie! Nie ma co się dołować! 🤬
To są raczej przeciętne szkoły, więc myślę, że powinnaś się dostać.
Ale ja dla tych szkół na pewno nie wybierałabym się do innego miasta.
Co innego, do tych w czołówce, może i bym się zdecydowała, ale w tym wypadku, poczekałam te 3 lata i zmianę zrobiła sobie na studia. Serio  😉
No to nie wiem sama. Tutaj mnie w sumie nic nie trzyma, z rodzicami stosunki nie za fajne, znajomych wartościowych też brak. Dosłownie nic mnie tu nie trzyma. A wręcz czasem mam ochotę wyjechać stąd jak najdalej. Zobaczymy jak to się potoczy.

Tymczasem idę zaspokoić mój słodyczowy głód i lecę piec murzynka  🏇
anioleczek a co ze srokaczem ? 
Wilczyk, przepraszamy :kwiatek: :kwiatek: Ale Kaszmir od wczoraj miał problem ze sobą, a dzisiaj musiałam wsadzać trenera na rozprężalni, bo moja psychika nie dała rady z rzucaniem się na wszystkiego konie.

A z dzisiaj jestem bardzo dumna z Siwego, no i z siebie troszkę też. Ostatecznie zakończyliśmy na 10 miejscu 😅 na koni nie wiem ile, bo miało być 40, a ile wyszło who knows?.
Filmy będą, będą, jak się wyślą do YT.
Wymodelowana, w takim razie dodałam Cię do znajomych 😉
Patt srokacza nie widziałam już ze 2 miesiące.  🙁 W stajni źle się zaczęło dziać, zdecydowanie za bardzo źle jak dla mnie i jakoś nie miałam ochoty tam bywać ostatnimi czasy.
No to gratulacje! A będzie jeszcze lepiej 😉
Jak się nazywasz, to też dodam? 🙂
anioleczek, jak tam?
Wymodelowana, :kwiatek:. A na photoblogu - olwercia 😉
wymodelowana a dobrze nawet  😀 Oprócz tej załamki szkołą i faktu, że nie mam murzynka, bo brakło mi dosłownie 0,5 szklanki mąki  🤬 Ale ogólnie żyję.
I byczek jest świetny! O niebo lepiej dogadujemy się teraz i wcale nie żałuję.  🙂  A u Ciebie co tam?
kaszmirowa, dodałam 😉
anioleczek, ech, nic nie mów o szkole. Dobrze, że teraz będzie dłuższy weekend przez te święta, bo potrzebuję chwili oddechu od tego wszystkiego. Przykro mi z powodu murzynka 😀 Ja dzisiaj jadłam sernik z nutellą 😜 Cieszę się, że z Byczkiem się w układa 😉. A u mnie niby dobrze, ale bez fajerwerków... Mam głupie sny.
Jaki sen?  😜
Poszło pw 😉
Małolatki, mam na razie film z wczoraj, dzisiejszy będzie później.
duzo tego Twojego siwego  😀
wymodelowana ja też Cię dodałam na fbl xd jak coś to ziuutta xd

edit. właśnie wróciłam po weekendzie na koniach i jestem z nas dumna no 😀 już mamy ładne kłusy bez czarnej (jeszcze tylko galopy musimy ogarnąc) i bez paniki z ładnie wyliczonym odskokiem, ewntualnym dodaniem czy wycofaniem skaczemy metrówki 😀
Infantil, szkoda że na ilość myślenia mu się to nie przekłada 🤣

edit.; Małolatki, nie ma ktoś gotowej prezentacji  Power Poincie z czymś związanym o wielkopolsce. Temat jakikolwiek, bo mam pilną potrzebę na informatyke 🙇
O kurcze, Małolaty, ale film właśnie obejrzałam. "Now Is Good" (2012). Jeden z na prawde nie wielu filmów, które doprowadziły mnie do łez. Strasznie smutny, ale daje do myślenia. Obejrzyjcie w wolnej chwili.

I jak tam ogólnie u Was?  😀

Ja za 12 dni do Polski wracam  🏇

Ja za 12 dni do Polski wracam  🏇

[img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT-3Tl38t-UJ1zumeHvBcm7RnwN_RaBoEMWr4ah5adS3vVqqORZhA[/img]  😁
Infantil  😍 😍 😍 🙇 💘 💘 💘 💘
sandakanowa, też już dodałam 🙂

O raaaaaany, ale bym zjadła taki zestaw z McD! 😍
zapraszamy  😎
MAKOKONFERENCJA! 😁
vicke nie śmiej się ze mnie  🙁 No i właśnie, mamy tylko 12 dni na zrealizowanie  🏇
Pomyslałam, ze tutaj najlepiej zapytać. Gdy w szkole ma się 1 to pisze się poprawkę, gdy nie zgadzamy sie z oceną to egzamin a jak nkl to da się coś zrobić?
co to nkl?  🤔
Nieklasyfikowany?
Tak, dokładnie
Ja się w takich rzeczach nie orientuję zupełnie  😡 ale nieklasyfikowanym można być za niską frekwencję tak?
Dobra juz mam, niemiłek mi pomogła 😉
ajajaja, dostałam kilka fotek, chcecie zobaczyć? (uprzedzam, że może się to skończyć zawałem czy coś) 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się