vicke, Heval oooo tak, ja się piszę na pewno! 🥂 hahahaha😀
maiiaF to ja odczuwam wyraźnie jedyny chyba plus bycia chorą - gadam z ludźmi ode mnie z klasy i słyszę non stop "no, robię ruski, no, uczę się bioli..." a ja sobie siedzę i maluje siobie konisie falbkami 🏇 (efekt sepleniącego dziecka zamierzony 😁 )
Gniadata, e tam, ja miałam wymianę, więc teoretycznie ten tydzień jeszcze nie muszę nic robić 🤣 ale jak pomyślę ile nadrabiania mnie potem czeka, to wolę być w miarę na bieżąco 😉
AAAAAAA małolaty! Przeżywam właśnie swego rodzaju chyba orgazm 😜 😁 🏇 AAAAA Przyjechał tata z moją nową bluzą!!! Aww, nie zdejmuje jej. Jest taka cudowna 😍 Iron Maiden Flight 666 AAAAAA 😂 😜
maiiaF o matko, to ja taka rzetelna nie jestem :P niby 2 klasa liceum, powinnam spiąć tyłek i już zacząć się uczyć do maturki, ale jakoś tak... się nie chce :P
vicke generalnie to powiem tak: właśnie się ubieram, namierzam Cię gpsem i lecę Ci ukraść! aaaaa 😍
infantil no to miło poznać kogoś z okolic😉 "do siebie" pewnie mamy dalej jako że ja z innej części Wwy, ale od szkoły do Ciebie to faktycznie mam blisko w takim razie 🏇
Tylko jeden dzień mnie nie było, a Wy tyle naprodukowałyście! Zdolne dziewczyny. 😉
Witam, Gniadata 😜
Kurcze, tyle warszawianek tutaj, ale z moich okolic (takich okolic, że okolic, a nie 40km 😀) to nie ma chyba nikogo...
Ehh, mnie dół dalej trzyma, teraz zajadam pyszne kanapeczki i zapijam pyszną kawką. Znowu zostałam oszukana, znowu kłamstwo wyszło na jaw, znowu poczułam że nie mogę nikomu ufać. Do kitu to wszystko. Do tego dwie pały z angielskiego.. 🤔 I opieprz od plastyczki za to, że przyniosłam jej prace przewidziane dopiero na jutro, bo przecież jak mnie może nie być na jej zajęciach?! Nie liczy się to, że wyszłam ponad program, żeby tylko było dobrze... 🤔wirek: Dobrze że jutro procesja..
o, a ja mam w planach jechać do przyjaciółki w piątek na noc. Nie widziałyśmy się od września 🤔 jeszcze z mamą nie gadałam, a ona mi tu wyskakuje, że idziemy na dwie imprezy 😁 wszystko spoko, tylko ja w sobotę mam pociąg o 11... 😂
Gniadata, otóż to 😁 znaczy plan jest taki, żeby od niej jechać na zakupy świąteczne do galerii bałtyckiej na przykład i przy okazji spotkać się z M., ale obawiam się, że mama zgodzi się na nockę tylko pod warunkiem, że wrócę o przyzwoitej porze, znaczy koło południa 😂 no i pewnie jeszcze będzie trzeba wybrać między fotoreportażem w piątek rano a wyjazdem. Ale trudno, odpuszczę foto najwyżej 🙁
maiiaF oj tam foty będą następne, a z przyjaciółką nie widziałyście się od września, ja to bym tak na to spojrzała:P trzymam kciuki żebys przekonała mamę żeby wrócić później:> no bo koło południa, to przecież barbarzyńsko wcześnie 😁
Gniadata, otóż to, jeszcze wiele meczy 😎 no właśnie, pewnie wrócimy po 1 a jeszcze pogadać chciałyśmy... 😂 mama wróciła, idę gadać 💃 przy okazji o rajd zagadam 😀
anioleczek.97 echh, nie wiem co Ci powiedzieć... nie znam sytuacji i takie tam, poza tym jestem fatalna w pocieszaniu ludzi, więc dodam jeszcze tylko że musisz być silna po prostu, chociaz wiem ze to niewiele da, i że mam nadzieje ze szybko się okaże, że jednak jest chociaż troszkę lepiej :kwiatek:
Gniadata wielkie dzięki za wsparcie. Pewnie niewiele da, ale co tam. I tak dziękuję.
A jak się u was zima ma? Śnieg jest? Mróz też? Zawsze myślałam że lubię zimę, ale jak dzisiaj się wyłożyłam na oblodzonym chodniku, zmieniłam zdanie. Moja kość ogonowa woła o pomstę do nieba.
u mnie zimy nie ma a szkoda, w sumie wolę jak biało za oknem... a tak to tylko zimno strasznie i tak brzydko, szaro i w ogóle
vicke ponętnie 🏇 moja mama się wścieka jak nasze rajstopy o tej porze roku... nie wiem dlaczego.. przecież z krótkimi spodenkami to całkiem dobre rozwiązanie 🙄 😁
maiiaF no bo tak najlepiej, jeszcze że ja mam takie coś ze moje nogi wyglądają na może nie szczupłe ale też nie takie wielorybie jak je od góry w 1/3 zasłonię, no to w miare luźne krótkie spodnie, rajstopy i do boju 🏇 a jakie to wygodne i ciepłe w sumie też, ale moja rodzicielka nie przyjmuje tego do wiadomosci i już mnie gania jak mnie tak widzi... a co tam, rebelia pełną gębą, będę się nosic jak mi sie podoba 🏇
vicke eeej zazdraszczam Wam, Wy macie glany, ja się jeszcze nie dorobiłam:< w sumie nie wiem czemu