cześć małolaty, mogę się Wam władować moją zacną osobą do wątku? :kwiatek: bo w sumie jeszcze nigdy się tu nie udzielałam i nie wiem czy mnie nie pogonicie... z batem gdzie pieprz rośnie 😁 a sama w domu siedzę, smutna i chora, nie ma z kim pogadać - no, może z psem, ale ona raczej nie odpowie 🙄 - może Wy mnie poratujecie...
Kamita01 cześć cześć 🙂 no doooobra 😡 no więc mam na imię Ania, za tydzień nie piję już od 7 dni 😁 dobra, przepraszam, trochę zasuszyłam ale nie mogłam się powstrzymać 👀 mam 17 lat, jestem z W-wy, mam najlepsiejszego konia pod Słońcem i nie tylko (no dobra, dla mnie jest najlepsza :P), jestem obłożnie chora i przez to strasznie się nudzę w domu, co tam jeszcze można... baaardzo lubię jeść, słuchać rocka i to w sumie tyle chyba z takich rzeczy, które przychodzą mi na myśl w tej chwili :P
maiiaF ja! ja mogę! lubię kopać ludzi 😁 <bardzo motywujący kopniak>
Heval, kolorowo i różnorodnie. Najgorzej fizyka i angielski 😵, MaiiaF, wysyłam Ci motywację do prac, a Ty mi prześlij trochę, żebym chociaż otworzyła historię.
Gniadata, rock, co konkretnie? 😎 Heval, no właśnie z ocenami wyjątkowo dobrze 😁 najwyżej znowu nie będę spać 😂 póki co piszę sobie z M. więc nie spieszy mi się od komputera 😀
a w piątek mogę mieć załatwione zwolnienie dziennikarskie i iść na turniej focić zamiast do szkoły. no dobra, godzić się? 😁
Gniadata a co z tego rocka właśnie ;p Dostałam na wieczór kupę energii, nosi mnie i słucham piosenki z kubusia puchatka 💃... I w szkole dzisiaj miałam mego wesoło, co misie pluszowe mogą zrobić z człowiekiem 😁
No to mamy kolejną Warszawiankę do spotkania małolatowego 😅 Gniadata a tak z ciekawości gdzie stoisz z koniem? 😉 Heval z ocenami jako tako 😁 i jeszcze z Wawy vicke
infantil kiedyś była bodajże na gg taka emota z wyszczerzem na pół twarzy... nosz jak ona by mi się teraz przydała! 😀 nie mogę, no po prostu nie mogę się nie spytać o ulubione zespoły? 👀
kaszmirowa2302 stolycy ;p
maiiaF, helcia różnorako :P Bon Jovi, Strachy, Nirvana, mnóstwo innych, zaczepiam też o metal (Hunter, Slayer, Children of Bodom, Ironi, stara Meta, itp, itd...) a Ty? 😀
Heval no to przyjemnie 🙂 im więcej tym weselej.. tak mówią 😁
Gniadata, a na Bon Jovi do Gdańska jedziesz? 😎 ja różnorako, ale bardzo podobnie 😉 z tym, że numerem 1 są u mnie Emilie Autumn, Amanda Palmer/The Dresden Dolls. A dalej to już leci bardzo różnorodnie 😁
Gniadata Za Strachy lubię Cię już na samym starcie 😜 My tu z flygirl mamy nasz malutki małolatowy fanklub Grabaża w każdej postaci 😎 Z polskich zespołów to jeszcze ogromną,ale to ogromną miłością darzę Kazika. A tak poza tym, to Black Sabbath, Pink Floydzi, Led Zeppelin, GyNyRy, Depeche Mode, Deep Purple, Doorsi, Metallica także. I mój taki Personal Jesus - Freddie Mercury. 💃
maiiaF pojechałoby się:> ciekawe co na to rodzice, i czy uda się skołować ludzi na to.. chociaż raczej nie sądzę, żeby z tym drugim miał być problem 😀
infantil aaa zapisuję sie z miejsca! byłyście w październiku, w palladium na koncercie może? 👀 Kazika też w sumie lubię 😀 za Freddiego, Zeppelinów, Black Sabbath, Doorsów też Cię lubię *_*
a w ogóle, wybiera się któraś z Was na woodstock? (dobra, wiem, że jeszcze kupa czasu, ale co tam 😀 )
I w Palladium na Strachach i w Stodole na Kulcie tej jesieni byłam 😀 Chociaż uważam, że marcowy koncert w Strachów był lepszy. Obydwa były rewelacyjne, jak to Grabaża koncerty, ale w marcu było...to coś 😜
nieee, czemu nie napisałam tu wcześniej! byśmy się spotkały, byłam z kolegą na Strachach, na Kult mi się dotrzeć nie udało:> ale w każdym razie mega było 👀 w marcu też mnie nie było :< takze nie mam co porównywac niestety
Gniadata Żałuj marca, żałuj! Bo jak teraz było rewelacyjnie, to w marcu było po prostu kosmicznie 👀 No to spotkamy się w marcu 2013, jak będą grać z nową płytą 😜
no to trzeba sie jakos umówic koniecznie, bo tego marca to ja nie przegapie za nic 😁 i mam taką cichą nadzieję, że na juwenaliach będą grać, jak w tym roku... 👀 niestety oczywiście z moim szczęściem, na happysadzie byłam, na strachach nie 🤬
infantil ja już nawet postanowiłam chwilowo nie śledzić żadnych koncertów, taki deficyt pieniężny że ojezu, a za coś trzeba ogarnąć konia jeszcze... a jak widzę, że mój ulubiony zespół (jeden z wielu 😁 ) gra niedługo, całkiem niedrogo, "tylko" 50 zł, gdzieś jeszcze niedaleko, i połowa moich znajomych się na to wybiera (dobra, to jest przykładowo, chociaż ostatnio z Acid Drinkers i Hunterem tak było, w dodatku ten sam dzień ;/ ale wygrał kowal niestety i nie poszłam nigdzie) to mi się nóż w kiedzeni otwiera i mam wielką ochotę zastawić siodło czy coś i polecieć, a to nieładnie przecież 🏇