Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Kamita, też trzymam 🙂

Na ferie zimowe czy świąteczne?
Świąteczne to wyjazd do babci, potem powrót do warszawy i pewnie jakieś spotkania z przyjaciółmi.

A na zimowe chciałam pojechać choćby na kilka dni ze znajomymi do Zakopca, ale średnio widzę jak się moi rodzice zgodzą  🙄
Chodziło o zimowe  👀 nono spotkanie koniecznie trzeba zorganizować  😀
cześć małolaty, mogę się Wam władować moją zacną osobą do wątku?  :kwiatek:
bo w sumie jeszcze nigdy się tu nie udzielałam i nie wiem czy mnie nie pogonicie... z batem gdzie pieprz rośnie  😁
a sama w domu siedzę, smutna i chora, nie ma z kim pogadać - no, może z psem, ale ona raczej nie odpowie  🙄 - może Wy mnie poratujecie...
Gniadata Heyy!  😀 powiedz coś o sobie!
dobradobra, ja tu poszaleję, bo kolejne moje foty idą na portal sportowy, aaa 😜 😁

kto mnie kopnie, żebym wreszcie napisała te prace pisemne? 🤔
Kamita01 cześć cześć 🙂
no doooobra  😡
no więc mam na imię Ania, za tydzień nie piję już od 7 dni  😁 dobra, przepraszam, trochę zasuszyłam ale nie mogłam się powstrzymać  👀
mam 17 lat, jestem z W-wy, mam najlepsiejszego konia pod Słońcem i nie tylko (no dobra, dla mnie jest najlepsza :P), jestem obłożnie chora i przez to strasznie się nudzę w domu, co tam jeszcze można... baaardzo lubię jeść, słuchać rocka i to w sumie tyle chyba z takich rzeczy, które przychodzą mi na myśl w tej chwili :P

maiiaF ja! ja mogę! lubię kopać ludzi  😁
<bardzo motywujący kopniak>
Gniadata, witamy kolejną warszawiankę 🙂

maiia, pisz te prace  🤬 Tyle radości masz, to po co sobie ją psuć jedynkami?  🙂

A ja powiem Wam, że co jak co, ale z ocen jestem całkiem zadowolona w tym semestrze 😀 A u Was jak?
Heval, kolorowo i różnorodnie. Najgorzej fizyka i angielski 😵,
MaiiaF, wysyłam Ci motywację do prac, a Ty mi prześlij trochę, żebym chociaż otworzyła historię.
Heval hej  👀 tak z ciekawości, dużo nas tu?

a na oceny nie będę narzekać, ze wszystkiego zdaję póki co i to jest piękne  😍

kaszmirowa2302 o siema Ola ;p
Gniadata za tego rocka witam Cię z szerokim uśmiechem na ustach  🙂
Aniu, witamy  🙂 Dużo ogólnie czy dużo z Warszawy?
Gniadata, rock, co konkretnie? 😎
Heval, no właśnie z ocenami wyjątkowo dobrze 😁 najwyżej znowu nie będę spać 😂 póki co piszę sobie z M. więc nie spieszy mi się od komputera 😀

a w piątek mogę mieć załatwione zwolnienie dziennikarskie i iść na turniej focić zamiast do szkoły. no dobra, godzić się? 😁

kaszmirowa, upsss. historię muszę skończyć 😁
Gniadata, kilka 🙂 jestem ja, Kamita, infantil, Alabamka, kaszmirowa chyba też? I chyba ktoś jeszcze, ale skleroza mnie dopadła 🙂

Gniadata a co z tego rocka właśnie ;p
Dostałam na wieczór kupę energii, nosi mnie i słucham piosenki z kubusia puchatka  💃... I w szkole dzisiaj miałam mego wesoło, co misie pluszowe mogą zrobić z człowiekiem  😁
No to mamy kolejną Warszawiankę do spotkania małolatowego  😅
Gniadata a tak z ciekawości gdzie stoisz z koniem? 😉
Heval z ocenami jako tako  😁 i jeszcze z Wawy vicke
Kamita01, Gniadata stoi tam gdzie my, bo z tego co pamiętam, to Ty się pytałaś.
Heval, ja spod, ale właściwie Warszawa.
infantil kiedyś była bodajże na gg taka emota z wyszczerzem na pół twarzy... nosz jak ona by mi się teraz przydała!  😀
nie mogę, no po prostu nie mogę się nie spytać o ulubione zespoły?  👀

kaszmirowa2302 stolycy ;p

maiiaF, helcia różnorako :P Bon Jovi, Strachy, Nirvana, mnóstwo innych, zaczepiam też o metal (Hunter, Slayer, Children of Bodom, Ironi, stara Meta, itp, itd...) a Ty?  😀

Heval no to przyjemnie 🙂 im więcej tym weselej.. tak mówią  😁

Kamita01 Kobyłka 🙂
kaszmirowa, oj tam, ja wszystkie osoby z okolicy liczę jako z Warszawy 😀

kamita, ale generalnie zdajesz, nie? 😀 I też trzymam kciuki za lekarza! (nie pamiętam czy to napisałam już)
Heval haha oczywiście że tak, ani jadnej 2 nie będzie  💃
Dziękuje za kciuki  :kwiatek: postaram się od razu po wizycie napisać jak tamm.
Gniadata, a na Bon Jovi do Gdańska jedziesz? 😎 ja różnorako, ale bardzo podobnie 😉 z tym, że numerem 1 są u mnie Emilie Autumn, Amanda Palmer/The Dresden Dolls. A dalej to już leci bardzo różnorodnie 😁
Gniadata Za Strachy lubię Cię już na samym starcie  😜  My tu z flygirl mamy nasz malutki małolatowy fanklub Grabaża w każdej postaci  😎 Z polskich zespołów to jeszcze ogromną,ale to ogromną miłością darzę Kazika.
A tak poza tym, to Black Sabbath,  Pink Floydzi, Led Zeppelin, GyNyRy, Depeche Mode, Deep Purple, Doorsi, Metallica także.
I mój taki Personal Jesus - Freddie Mercury.  💃
Z Warszawy to chyba na pewno jest wilczyk.
maiiaF pojechałoby się:> ciekawe co na to rodzice, i czy uda się skołować ludzi na to.. chociaż raczej nie sądzę, żeby z tym drugim miał być problem 😀

infantil aaa zapisuję sie z miejsca! byłyście w październiku, w palladium na koncercie może?  👀 Kazika też w sumie lubię 😀
za Freddiego, Zeppelinów, Black Sabbath, Doorsów też Cię lubię *_*

a w ogóle, wybiera się któraś z Was na woodstock? (dobra, wiem, że jeszcze kupa czasu, ale co tam 😀 )
I w Palladium na Strachach i w Stodole na Kulcie tej jesieni byłam  😀
Chociaż uważam, że marcowy koncert w Strachów był lepszy. Obydwa były rewelacyjne, jak to Grabaża koncerty, ale w marcu było...to coś  😜
nieee, czemu nie napisałam tu wcześniej! byśmy się spotkały, byłam z kolegą na Strachach, na Kult mi się dotrzeć nie udało:> ale w każdym razie mega było  👀
w marcu też mnie nie było :< takze nie mam co porównywac niestety
Gniadata Żałuj marca, żałuj! Bo jak teraz było rewelacyjnie, to w marcu było po prostu kosmicznie  👀
No to spotkamy się w marcu 2013, jak będą grać z nową płytą  😜
no to trzeba sie jakos umówic koniecznie, bo tego marca to ja nie przegapie za nic  😁
i mam taką cichą nadzieję, że na juwenaliach będą grać, jak w tym roku...  👀
niestety oczywiście z moim szczęściem, na happysadzie byłam, na strachach nie  🤬
Gniadata Co do Strachów, to ja chciałam jeszcze iść na ten Tajny Koncert w Och Teatrze 15 grudnia, ale mnie nie stać  🙁
infantil ja już nawet postanowiłam chwilowo nie śledzić żadnych koncertów, taki deficyt pieniężny że ojezu, a za coś trzeba ogarnąć konia jeszcze... a jak widzę, że mój ulubiony zespół (jeden z wielu  😁 ) gra niedługo, całkiem niedrogo, "tylko" 50 zł, gdzieś jeszcze niedaleko, i połowa moich znajomych się na to wybiera (dobra, to jest przykładowo, chociaż ostatnio z Acid Drinkers i Hunterem tak było, w dodatku ten sam dzień ;/ ale wygrał kowal niestety i nie poszłam nigdzie) to mi się nóż w kiedzeni otwiera i mam wielką ochotę zastawić siodło czy coś i polecieć, a to nieładnie przecież  🏇
Siemanko Gniadata !  🏇
Kamita moje kciuki też masz  😁
Ano ja jestem spod Warszawy, jakby ktoś pytał  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się