Heval zawsze tak jest.. Ja jak się wystroję, twarzyczkę mam w dobrym stanie i włosy się nie czapirzą, to też nie ma tego, dla którego się starałam... 😤
Biedna Heval 😜 Tak nie może być! Ja też tak często mam. Albo że w domu mi się włosy układają jakoś mega, a w szkole takie .. pfy. 👀 Haha Helcia pjona ! Ciągle słysze że jestem wredną jędzą 😂 ale ktoś musi być..
Ja w mikołajki zawsze w bucie znajduję słodycze 😍
Wgl, moja dieta ma się dobrze. Dzisiaj zjadłam dwie kanapki z nutellą. Muszę wam powiedzieć, że PRAWIE chudnę 😁
anioleczek, zazdroszczę procesji 😉 ile bym dała, żeby jeszcze móc sobie na luzie wziąć udział w imprezie typu hubertus, procesja czy otwarte zawody...😉
vicke, oj tam zaraz zakochańcu, jeszcze nic, ze mną nie tak łatwo 😁
No właśnie! Ogromna niesprawiedliwość 😕 Cieszę się, że mnie rozumiesz 😁 To ja w przeciwieństwie do Ciebie właśnie na dietę przeszłam 🙂 Mija mi drugi dzień. Za kilka dni pewnie będzie załamanie 🙄
maiiaF A mi się nie chce 🙄 Muszę wstać o 4 nad ranem, żeby jechać z mamą do pracy. Przed siódmą mam być na stajni, ogarniać konie itd. Do tego droga ponad 10km w jedną stronę. I to w takie zimno? Brrr! I do tego mi samej zostało załatwianie dziewczyn, zrobienie koni (grzywy, ogony itd)... Ale przynajmniej do szkoły nie idę 😉
Heval DIETY?! Powodzenia życzę, aczkolwiek to nie dla mnie... Kiedyś biegałam codziennie przez miesiąc, do tego zero słodkiego, zdrowe żarełko itd... I co? NIC. Ani grama.
vicke no, nie jestem sama ;p ale coś w tym musi być skoro jak ktoś mnie widzi to z miejsca zauważa, że mogę być wrednym stworzeniem ;p Właścicielka Paradiera, rok temu jak się mijałyśmy w stajni (jeździłam na innym koniu) osądziła mnie jako wredna dziewczynę, z którą kontakty będą trudne 😁 Ale w sumie się polubiłyśmy teraz 😀
Heval to życzę z całego serducha powodzenia! 😅 Kibicuję ci, może mnie znowu coś tchnie i ograniczę przynajmniej słodycze. Wtedy mnie chyba zdemotywowało, że każdy mi mówił że nie dam rady i wreszcie w to uwierzyłam. Obecnie jestem na etapie "codziennie coś dobrego na osłodzenie dnia pełnego ciemnych chmurek i złego nastawienia"... I zaczynam się bać stawać na wagę.
anioleczek.97 To ja mam tak, że jak ktoś mi mówi że nie dam rady, to muszę udowodnić że dam, i wszystkich zgasić. I w końcu zwykle się udaje 😁
Ja teoretycznie przeszłam na diete tydzień temu. Praktycznie.. Od jutra! 😜 A biegać.. Biegałam. To uzależniające! Potrafiłam biegać 4 razy dziennie, i było mi mało. A później jakieś problemy z kolanem miałam, i przestałam biegać. Teraz biegam mało. 15 minut, po chłopaka na pociąg 😁 Poprostu mnie to uspakaja, jak jazda konna, czy coś. 😎
ja w sumie powinnam odespać trochę... ale mam dylemat-łóżko czy film? 😎 😂 chyba jednak pójdę spać, jutro wracam po 16 a będę miała do zrobienia 4 prace pisemne, także teeen 😎
maiia, łóżko, łóżko, łóżko i jeszcze raz... ŁÓŻKO 😍 Ja też idę spać, jestem psychicznie wykończona. Czekam tylko na święta, żeby chociaż ten tydzień odpocząć
Heval, no ja znowu bardziej się zmęczę niż odpocznę jak będzie wolne 😵 szykuje się taki sylwester, że nie wiem jak ja pójdę do szkoły 2 stycznia 😂 wybrałam łóżko, idę spać, miłego wieczoru Małolaty 💘
maiia, no sylwester to wiadomo 😁 Ale do sylwestra jest tydzień wolnego! Poza tym wg mnie sylwester też ta odpoczynek psychiczny, w końcu to zabawa, bez stresu (fizycznie pomijam :hihi🙂
Ja też się żegnam, dobranoc i słodkich snów :kwiatek:
co tam Malolaty? 💃 ja wczoraj i dzis dostalam z angola 3+ (szkoda, ze zabralo mi pol punkta 🤔) ze spr, 4+ z wypracowania i 5+ ze speecha. 😀
a teraz mam do was pytanio/prosbe 😁 nie ma ktoras pomyslu na scenariusz filmu o informatyce, milosci do niej badz o oddaniu temu przedmiotowi? moze ktos zarzuci cos fajnego? krotkie to ma byc i niezbyt skomplikowane 🙂 kolezanka i kolega pisza o a) dziewczynce, ktorej nikt nie rozumial (potem rzucila sie pod pociag), b) o parze zafascynowanej systemami liczbowymi. 😁
A u mnei sylwester nie będzie taki kolorowy jak myślałam.. 🙄 Jutro idę to ortopedy, trzymajcie kciuki żeby z tą moja nogą nic poważnego nie było :kwiatek: vicke ahh ty krejzolu 😜 edit. infantil gratuluje wygranej w konkursie! 😅
o jaki fajny dzień dzisiaj 😁 jak wszystko pójdzie zgodnie z planem (patrz mama 😎 ), to pojadę na świąteczno-zimowy rajd z moją ukochaną stajnią 💘 w prawdzie nie ma już "mojej" Miśki, no ale... już sobie wyobrażam te zakwasy po pół roku przerwy na wigilię 🤣
vicke, no właśnie ta zabawa z najlepszymi ludźmi na najlepszych koniach jednak przeważa, cóż, będę namawiać mamę 😎
Kamita01, ja w trakcie swoich na pewno Warszawa na dłużej 🙂 (jakieś spotkanko? 😁 ) no i plan był, żeby jechać gdzieś ze znajomymi, ale pomorskie ma w zupełnie innym terminie :/