Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

spoko spoko, ja to w żadnej z tych stajni nie byłam nigdy  🤣
matko jak mnie nosi!
macie jakieś sposoby na rozładowanie negatywnych emocji?
aniołeczek,  [url=https://www.google.pl/search?q=sposoby+na+roz%C5%82adowanie+energii&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&channel=fflb#hl=pl&client=firefox-a&hs=xBH&tbo=d&rls=org.mozilla:pl%3Aofficial&channel=fflb&sclient=psy-ab&q=sposoby+na+roz%C5%82adowanie+negatywnych+emocji&oq=sposoby+na+roz%C5%82adowanie+negatywnych+emocji&gs_l=serp.3...4877.8123.0.8278.19.19.0.0.0.0.206.2363.4j14j1.19.0...0.0...1c.1.OzOdxH_6xTU&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=129f7a2c80b74348&bpcl=38897761&biw=1366&bih=639]proszę[/url]
matko jak mnie nosi!
macie jakieś sposoby na rozładowanie negatywnych emocji?

Bloga załóż, może pomoże
3 podręczniki z całego gimnazjum i atlas pod poduszkę i lecę spać 🏇 trzymajcie kciuki jutro 💃
maiia, trzymam 😀

A ja mam motyle w brzuchu i na przemian chce mi się śmiać i płakać i nie mogę zebrać myśli  🤔wirek:  😀
Ja nie wiem co to za stan, ale to bardzo dziwne i chyba jutro nie będę ogarniać w ogóle niczego  😂
kciuki są 😉
Ode mnie też 😀
I sama poproszę o kciuki, bo czeka mnie jutro geografia i fizyka 🤔
Właśnie przejrzałam wszystkie wszystkie zdjęcia jakie posiadam na dysku, jak jakieś sie nadaje to jest sprzed x lat, ja nie mam praktycznie swoich zdjęć 🙁 Ewentualnie z kimś ale one to powinny w koszu siedzieć.
Chyba czas w końcu stanąć po drugiej stronie aparatu
Mania trzymam! 😀
Ja też kciukam.
dzięki za kciuki 🏇 punktów powinno mi starczyć do kolejnego etapu w sumie, no chyba że podwyższą próg. W poniedziałek pani ma nam już powiedzieć. Jak znowu zabraknie mi jednego punktu, tooo 👿
[s]Hejka, tak trochę wam zmienię temat. Czy ktoś nie zgubił psa ?  👀 Siedzi u mnie od wczoraj, rozwiesiłam ogłoszenia , ale cisza. 🙄
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=531222500241029&set=o.386366211397293&type=1&theater[/s]

edit. już po sprawie, znalazła nowy dom 😉
Co tam słychać, drogie małolaty?  🏇
Jutro wyjeżdżam  😅.
szlak mnie trafia ze wszystkim.  😵
notbelieve co jest?
U mnie źle, masakrycznie. Czas chyba przejrzeć na oczy... 🙄
U mnie źle, masakrycznie. Czas chyba przejrzeć na oczy... 🙄

:emota200609316:
dochodzę do wniosku, że mój brat ma porządnie wyje... na wszystkich, oprócz dziewczyny i znajomych. 🙄
borkowa. ja mam wyje... na wszystkich, włącznie ze znajomymi. A przynajmniej się staram, bo nie mam siły na przejmowanie się wszystkim. Chłopak inna historia, ale też już nie zależy mi na nas tak jak kiedyś.
Różnego rodzaju sytuacje robią swoje.  😉

A jak tam końskie sprawy?
Hej 😉
Zna ktoś może tytuł piosenki do której tańczą?

Trener uświadamiając mnie, że mam do niej tańczyć powiedział mi tylko, że to ta do której dziewczyny tańczyły  na warsztatach, ale tytułu nie pamięta  🤦 a muszę trochę przećwiczyć układ w domu.
Nie Sean Paula coś?
Też wydaje mi się, że Sean Paul, ale wszystkie możliwe piosenki próbuję przesłuchać i nie mogę jej znaleźć.
Moja końska sprawa na lonży chodziła dzisiaj jako tako, ale za to na oklep Kaszmir był niesamowity.

A za chwilę Rodzinka.pl, żeby weekend zacząć lepiej niż tydzień temu.
Kącik już zszedł na psy chyba całkowicie.
Teraz sie posypią ignory  💃
Alabamka, dlatego ja już tu nawet nie wchodzę..
a ja zrobiłam serniczka z kostkami galaretek w środku 😜 Mania teraz ty mi zazdrość 😁 😁
Alabamka, Hermes widzę że nie tylko ja tak sądzę...
Kącik już zszedł na psy chyba całkowicie.
Teraz sie posypią ignory  💃

Rany Alabamka jak możesz?  😁
Jak moge być szczera? A nie wiem, tak wyszło  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się