A ja mam motyle w brzuchu i na przemian chce mi się śmiać i płakać i nie mogę zebrać myśli 🤔wirek: 😀 Ja nie wiem co to za stan, ale to bardzo dziwne i chyba jutro nie będę ogarniać w ogóle niczego 😂
Właśnie przejrzałam wszystkie wszystkie zdjęcia jakie posiadam na dysku, jak jakieś sie nadaje to jest sprzed x lat, ja nie mam praktycznie swoich zdjęć 🙁 Ewentualnie z kimś ale one to powinny w koszu siedzieć. Chyba czas w końcu stanąć po drugiej stronie aparatu
dzięki za kciuki 🏇 punktów powinno mi starczyć do kolejnego etapu w sumie, no chyba że podwyższą próg. W poniedziałek pani ma nam już powiedzieć. Jak znowu zabraknie mi jednego punktu, tooo 👿
borkowa. ja mam wyje... na wszystkich, włącznie ze znajomymi. A przynajmniej się staram, bo nie mam siły na przejmowanie się wszystkim. Chłopak inna historia, ale też już nie zależy mi na nas tak jak kiedyś. Różnego rodzaju sytuacje robią swoje. 😉
Hej 😉 Zna ktoś może tytuł piosenki do której tańczą?
Trener uświadamiając mnie, że mam do niej tańczyć powiedział mi tylko, że to ta do której dziewczyny tańczyły na warsztatach, ale tytułu nie pamięta 🤦 a muszę trochę przećwiczyć układ w domu.