Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

ja niby wzdycham, niby coś jest... Nie lubię takich niejasnych sytuacji. Ja najchętniej bym go przytuliła, on jest taki kochany... Potem mocniej i mocniej, aż bym go udusiła! Bo jest okropny  😁
teraz były próbne gimnazjalne, czy jak?
Moje ogarnięcie w sprawach jakichkolwiek jest genialne ;p
helcia, tak, ogólnopolskie próbne gimnazjalne z CKE 😉
aaa... okej  😉
Ps. nie jedzcie truskawek przed właściwymi testami  🤣 zwłaszcza jeśli macie delikatne żołądki...
helcia, Miło Cię tu widzieć  😉
Dopisywałaś sie chyba z 2 lata temu ale wiecej już nic sie nie odezwałas 🙂
Alabamka  powracam do żywych re-voltowo  😀
Zapomniałam jeszcze. Aniołeczku, mam dla Ciebie wątek : http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,44.msg1582463.html#new
Alabamka  kiedyś całkiem aktywnie się udzielałam ogólnie. Ale się porobiło jak się porobiło i nawet na forum przestałam wchodzić 🤔. Tyle co od wielkiego dzwonu zajrzeć czy nie mam jakiejś prywatnej wiadomości. Ale, że ambitnie powracam do życia, zwłaszcza jeździeckiego to trzeba być na bieżąco  😉
losieq, to oczy i usta w ruch 🙂 Spojrzenia i uśmiech i chłopak na każde przerwie sprawdza, czy przypadkiem się do niego nie uśmiechniesz  😁 (gorzej jak nie możecie na siebie trafić w szkole  😁 )

patt, nie duś! Może się jeszcze na coś przydać 😀

No to Małolaty zrobimy zbiórkę i kawka jak będzie trochę wolnego! Bo teraz to ciężko w szkole jest  😵
Jakbyście kiedyś coś we Wrocławiu organizowały to się chętnie podczepię  😀
Heval wez, mam wrazenie z to bedzie dziwne. 😀 jakos sie nie moge przekonac, pfffff.
losieq, nieśmiałość? 🙂 Ja też niby nieśmiała, ale wszystko jakoś tak zrobiłam, że niby nic, ale jak chciał się zorientować, to się zorientował 🙂 Tak enigmatyczniee

helcia, wpadaj do stolicy, chętnie Cię ugościmy 🙂
Żeby jeszcze miała jak ;p Szkoda, że z koniem na obóz jadę w zupełnie drugą strone. Tak to bym zahaczyła ;p Ale jak nawiedzę stolicę to dam znać 😀
Heval nom, niesmialosc troche. 😉 napisze Ci priva zaraz.

ps. czemu do Wawy mam tyle kilometrow? chetnie bym sie z Wami zobaczyla🙂 wsiade w pociag i wpadne. 😁
helcia, wsiadaj na konia i z kopyta 😀 Nawiedzaj, nawiedzaj, im nas więcej tym lepiej!

losieq, czekam. A nie możesz sobie zrobić feriowego wypadu? 😀 Gdzie Ty właściwie mieszkasz w tym internacie? Bo skleroza mnie dopadła i nie pamiętam.
mieszkam na stancji w Lbn, a dom (prawdziwy! :hihi🙂 mam jeszcze ok. 60km dalej od Wawy 😉
W sumie co tam, wpadnę swoim arabskim pojazdem z napędem na 4 na autostradę i jestem w kilka minut ;p
losieq, ojj, wsiadasz w Polskibus/pociąg i w dwie godziny jesteś w Warszawie!

Małolatki z Warszawy, w ogóle jeśli któraś jest chętna na spotkanie 29.11, to jestem w Warszawie. Nie wiem jeszcze w jakich godzinach, ale na pewno będę się nudzić :P.
losieq, w gruncie rzeczy, to z Lublina do Warszawy nie jest AŻ tak daleko 😀
helcia, to dawaj, jeszcze trochę trawy się u nas ostało, więc Twój pojazd nakarmimy nawet  😁
Heval, Sisisa kusicie. 😁
przybywajcie wszyscy, warszawa wielkie miasto, pomieścimy się  😀
losieq, hehe. Ja jadę 24 do Warszawy, ale będę tylko przejazdem w drodze na lotnisko, a 29 wracam przez Warszawę i mogę się tam na dłużej zatrzymać 🙂.
infantil, bez kitu, nie to, co nasz Lublin :P.
A w wakacje warszawskie Małolaty zrobią sobie tripa do lublina  😁

losieq, dawaj dawaj do nas 👀

Odkryłam pyszną kawę w coffeheaven  😜 Najpierw myślałam, że te chai latte to taki dziwny wymysł, no bo kto to widział kawę z herbatą ( :hihi🙂, ale wzięłam taką z wanilią i była cudowna (troszkę za słodka, ale może to wina kawałka ciastka). Tylko żal mi było, że pani mi usypała obrazek orki a ja marzyłam o pandzie (ale panda to inny smak). No i takie tam moje dramaty  😉
Heval, no zapraszamy do Lublina, będzie nawet gdzie kawę wypić ;D. Do Horsiaka w odwiedziny też zapraszam!
Heval i reszta Malolat - tak, zapraszamy! 💃
Heval ja uwielbiam wszystkie kawy z karmelem  😍
ja uwielbiam wszystkie kawy  😁
Sisisa, jak nawiedzę Lublin, to obowiązkowo z marcheweczkami 😀
losieq, ale najpierw Ty do nas  👀

Ja to w drodze do Lublina pewnie się zgubię ze dwa razy  😁
Kamita, a ja nie wiem czy z karmelem lubię, w sumie nie wiem czy kiedyś piłam. Ale też odkryłam white chocolate mokka caffe (czy jakoś tak) i była cuuudo (tylko nie pomieszałam i końcówka była mega mega słodka).  🙂
infantil, a lubisz espresso? :p Ja nie lubię takiej zwykłej czarnej bo uraz mam do niej :/
Heval niech bedzie! 🏇 oo, w sumie to za tydzien bede w Wawie z klasa. idziemy wieczorem do teatru a dzien chyba spedzimy w ZT. 😉

ale w ferie planujemy wybrac sie z kolezanka do Krakowa, to przeciez i o Warszawe mozemy zahaczyc, co za problem.. 😁
losieq, ale w tygodniu czy w weekend? 😀 Skoro sobie tak do teatru przyjeżdżacie, to sama też sobie dasz radę!
A pewnie, że możecie zahaczyć, toż to po drodze nawet  😂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się