ja niby wzdycham, niby coś jest... Nie lubię takich niejasnych sytuacji. Ja najchętniej bym go przytuliła, on jest taki kochany... Potem mocniej i mocniej, aż bym go udusiła! Bo jest okropny 😁
Alabamka kiedyś całkiem aktywnie się udzielałam ogólnie. Ale się porobiło jak się porobiło i nawet na forum przestałam wchodzić 🤔. Tyle co od wielkiego dzwonu zajrzeć czy nie mam jakiejś prywatnej wiadomości. Ale, że ambitnie powracam do życia, zwłaszcza jeździeckiego to trzeba być na bieżąco 😉
losieq, to oczy i usta w ruch 🙂 Spojrzenia i uśmiech i chłopak na każde przerwie sprawdza, czy przypadkiem się do niego nie uśmiechniesz 😁 (gorzej jak nie możecie na siebie trafić w szkole 😁 )
patt, nie duś! Może się jeszcze na coś przydać 😀
No to Małolaty zrobimy zbiórkę i kawka jak będzie trochę wolnego! Bo teraz to ciężko w szkole jest 😵
losieq, nieśmiałość? 🙂 Ja też niby nieśmiała, ale wszystko jakoś tak zrobiłam, że niby nic, ale jak chciał się zorientować, to się zorientował 🙂 Tak enigmatyczniee
losieq, ojj, wsiadasz w Polskibus/pociąg i w dwie godziny jesteś w Warszawie!
Małolatki z Warszawy, w ogóle jeśli któraś jest chętna na spotkanie 29.11, to jestem w Warszawie. Nie wiem jeszcze w jakich godzinach, ale na pewno będę się nudzić :P.
losieq, w gruncie rzeczy, to z Lublina do Warszawy nie jest AŻ tak daleko 😀 helcia, to dawaj, jeszcze trochę trawy się u nas ostało, więc Twój pojazd nakarmimy nawet 😁
losieq, hehe. Ja jadę 24 do Warszawy, ale będę tylko przejazdem w drodze na lotnisko, a 29 wracam przez Warszawę i mogę się tam na dłużej zatrzymać 🙂. infantil, bez kitu, nie to, co nasz Lublin :P.
A w wakacje warszawskie Małolaty zrobią sobie tripa do lublina 😁
losieq, dawaj dawaj do nas 👀
Odkryłam pyszną kawę w coffeheaven 😜 Najpierw myślałam, że te chai latte to taki dziwny wymysł, no bo kto to widział kawę z herbatą ( :hihi🙂, ale wzięłam taką z wanilią i była cudowna (troszkę za słodka, ale może to wina kawałka ciastka). Tylko żal mi było, że pani mi usypała obrazek orki a ja marzyłam o pandzie (ale panda to inny smak). No i takie tam moje dramaty 😉
Sisisa, jak nawiedzę Lublin, to obowiązkowo z marcheweczkami 😀 losieq, ale najpierw Ty do nas 👀
Ja to w drodze do Lublina pewnie się zgubię ze dwa razy 😁 Kamita, a ja nie wiem czy z karmelem lubię, w sumie nie wiem czy kiedyś piłam. Ale też odkryłam white chocolate mokka caffe (czy jakoś tak) i była cuuudo (tylko nie pomieszałam i końcówka była mega mega słodka). 🙂 infantil, a lubisz espresso? :p Ja nie lubię takiej zwykłej czarnej bo uraz mam do niej :/
losieq, ale w tygodniu czy w weekend? 😀 Skoro sobie tak do teatru przyjeżdżacie, to sama też sobie dasz radę! A pewnie, że możecie zahaczyć, toż to po drodze nawet 😂