infantil, uff, to nie jestem sama. ten przyrodniczy chyba po prostu był jakiś nie bardzo 🤔 ale z matmy jestem dumna 😍 i zła na siebie, bo ten graniastosłup tak dziko mi wyszedł, że nie wyszedł 😂
e: o czym ja w ogóle mówię. przecież ja będę laureatem z geografii i nie będę musiała tego pisać 😎 😂
infantil, pole podstawy stanowiło 75% ściany, więc 2 pola-150%+ 4 ściany. całość, 264cm2 to 550%. proporcje układasz, pole podstawy wychodzi 36cm2, czyli bok=6cm. pole ściany wychodzi 48cm2, czyli 48/6=8, bo jak wiemy pole ściany=a*H. H=8cm 😉
Uhh. Ja dzisiaj powędrowałam z odkrytą malinką do szkoły. tak sie spieszyłam, ze upiełam szybk włosy i pobiegłam do szkoły nie patrząc w lustro. a tam na szyi.. malinka 😵
Po za tym. Boli mnie.. Wszystko. Tak zajebiście spadłam z konia. ahh Wleciałam idealnie pod kopytka. jakoś tak walnełam głową trzy razy. i uda mam.. hmm.. no pod naszym narządem płciowym są takie uda. przynajmniej u mnie. jest taki tłuszcz. i to zostało zdeptane. ten tłuszcz. i chodzę w luźnych dresach, i jakbym miała metrowego penisa w spodniach 😵 i w łowie mi sie kręci. a jutro klasówka. ahh. Idę się uczyć. rzygać mi się chce xd
I mam zajebistego chłopaka :3 tak tak, powtarzam sie.
Heval Uwiellbiam niebieskie oczy. Masz moje błogosławieństwo, bierz się za niego 😀iabeł:
vicke, ja kiedyś poszłam w malince, to widziałam jak nauczyciele niektórzy się na nią patrzyli jakbym miała tam niewiadomo co. Zazdroszczę Ci chłopaka! 😀 I dzięki za błogosławieństwo, z wielką chęcią go wezmę 😍
Kamita, przystojniacy przystojniakami, ale nie wszyscy mnie chcą 😡
Chyba sobie poczytam Wasze testy i zobaczę jakby mi poszło 😀 W ogóle to mam jutro wielki sprawdzian z historii, a nic a nic nie umiem. Nie lubię tego przedmiotu i zasypiam jak czytam podręcznik 😵
losieq, haha dziś tylko 4 spojrzenia naliczyłam. I sama stchórzyłam, bo byliśmy 2 metry od siebie i on patrzył a ja zamiast trzymać kontakt wzrokowy, to się zawstydziłam i odwróciłam. W sumie głupie te moje podchody, ale jakoś tak mi z nimi dobrze 😁 (W te jego oczy to bym mogła patrzeć do końca życia 😍 )
aniołoeczek, 😂 ja bym chciała mojego pana od geografii zobaczyć z malinką, to by była dobra zabawa dla całej szkoły 😁 No, ale w sumie oni też mają prawo! 🙂
Siedzę dzisiaj cały dzień w kuchni, żeby sobie humor poprawić. Ugotowałam pyszny obiadek, upiekłam ciacho... Ale i tak mam doła! Mam dosyć, chcę na stajnię! I mam ochotę na wróżkę...
Heval weź mi tu głupot nie gadaj 🤬 na pewno każdy na ziemi chciał by taką dziewczynę jak ty :przytul: a on hm.. może jest wrażliwy bla bla i nie chce też do Ciebie zagadać czy coś bo pomyśli że się zniesmaczysz? 😁
Testami nie jestem zadowolona, ale o dziwo! najsprawniej poszła mi fizyka. Z graniastosłupem liczyłam inaczej (zrobiłam układ równań) i za pierwszym razem wyszły mi dziwne pierwiastki, a za drugim podejściem nie zdążyłam doliczyć, bo stwierdziłam, że 396 na pewno nie dzieli się na 11, a domu sprawdzam i wychodzi pięknie 36. Usprawiedliwiam się tym, że nie starczyło czasu. Jutro języki. Angielski piszecie czy coś innego?
A tymczasem wcinam czekoladę z piernikiem i śliwką i próbuję wyzdrowieć, bo od poniedziałku marzę tylko o spaniu, koń i szkoła pochłaniają całą energię. 😵
kaszmirowa, u nas wszyscy angielski, jednak ja dochodzę do wniosku, że w sumie lepiej by mi poszedł pewnie niemiecki na podstawie niż angielski na podstawie+rozszerzeniu :/ ale już za późno...