Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Alabamka, wiem wiem, sama doszłam wcześniej do takiego wniosku, ale pomyślałam, że może jednak moje myślenie w złą stronę idzie i wolałam sie Małolat poradzić 🙂
No to jutro trzeba się bardzo ładnie ubrać 😀
noo Małolaty '97, jak tam testy? 🏇 dla mnie całkiem łatwo 😁
No właśnie właśnie jak wam poszło?  👀
Jestem niesamowita, byłam o 9:18 w sklepie (otwierają o 9) żeby kupić płytę w dzień premiery  😜
testy baaaanaaaał  😅
jutro za to bedzie moja smierc  😵

czy tylko ja mam lekcje po testach?
A co dziś pisałyście? 😉
dzisiaj humanistyczne. ja lekcji nie miałam, za to właśnie biegnę na kółko geograficzne 😜

ja się nie mogę jutra doczekać 😀
ja nic jutro nie napisze, to w sumie sie nie przejmuje 😀
jak zawsze mało wosu było  🙁 a po wyjsciu z sali wszyscy do mnie "ej! ola! sejm senat prezydent?"  😁
Nie przejmujcie się nic a nic testami 😉 ani próbnymi, ani głównymi. Pamiętam, że moje próbne pisałam jedne po całonocnej imprezie, drugie po całym dniu odsypiania 😎 do szkoły pewnie się dostaniecie (bo niż), a nawet jeśli nie to przepiszecie się. I tak nasze szkolnictwo nie jest sprawiedliwe 😁

A w międzyczasie to ja:

Pięknie jest, pięknie.
Ale wspaniały dzień! Dwie 6 z polskiego ahh! Za durne wypracowanie, którego inspiracją był Hors.  😁
Sisisa dwie szostki na jedno wypr? cos za dobrze macie! 😁

ja dostalam piateczke ze sprawdzianu z bioli! 💃 a jutro idziemy do schroniska z prezentami dla zwierzaczkow i mam tylko jedna lekcje!
ja nie zamierzam się żadnymi przejmować 😉

geografia cudowna, tylko każdy się z nas nabijał, że po testach jeszcze przyszliśmy na 2 godziny lekcji 😁

infantil, u nas to był szał na "nie bądź jeleń" 😜 no i kolega, który napisał historię w 20 minut i narysował pięknego Napoleona Bonaparte z jamnikiem w brudnopisie... 😎
U mnie historia, WOS na luzie, bo w sumie nie trzeba było dużo wiedzy. Polski się wahałam kilka razy, ale poszło. Ja umrę na fizyce.
infantil, nam odwołali w końcu lekcje
w historii mam 2 błędy, w polskim jeden  👀 
losieq, jedna z wypracowania, a druga za punkty. Mamy trochę inny system oceniania, niż normalnie, o czym niejednokrotnie tu pisałam, no cóż, chory jest, przez cały rok zbiera się punkty i akurat miałam wystarczającą ilość na 6 😉.

Porzucam Was małolatki i lecę na rosyjski!  😅

infantil, co z zadaniem 5 z historii? część wskazuje odpowiedź b a część a, ja już nie wiem 🤣
ja mam b i tam gdzie sprawdzałam,też jest napisane,że b  😀
Jak brzmi pytanie 5.? 😀
Ja dzisiaj ostałam 5- z wypracowania, puchnę, bo wcześniej miałam tylko czwórki z wypracowań. No i w klasie głównie 4 i 3 były.  😅
maiiaF tam gdzie sprawdzałam ma być b. ->  Tutaj i polonistyczny i historyczno-wos'owy : http://natablicy.pl/probny-egzamin-gimnazjalny-2013-z-cke-czesc-humanistyczna-arkusz-test-zadania-pytania-przykladowe-odpowiedzi-rozwiazania,artykul.html?material_id=50a1ee66fbaeddb55c000000 [link długi,ale nie umiem skracać,przepraszam. :C]
też zaznaczyłam b, wszędzie jest b, a jak teraz pobrałam odpowiedzi ze strony CKE to jest a 🙄

w takim razie mam 2 błędy w polskim i 2 albo 3 w historii i wosie.  🏇
myślałam, że będzie gorzej. a jutro to sama przyjemność 😍

Krupnik, zdjęcie kościoła św. Prokopa i pytanie, w którym wieku najwcześniej zaczęto wznosić tego typu budowle w Polsce 😉

[s]jak by nie było, mam gdzieś te testy[/s] 🤣
Ja obstawiam A, ale pewnie się mylę. Średniowiecze jako takie zaczęło się w Vw., Polska przyjęła chrzest w X, więc pewnie i takie kościółki przybyły. W XIIw. już pomalutku wkracza gotyk...
Sisisa wybacz, nie ogarnelam. : )

Malolaty, powodzonka jutro! 😀 jejku! a dopiero ja pisalam probne... 😉
Aaa bo testy były 😀 a jeszcze tak niedawno ja pisałam, ale ten czas leeci!

Zmęczona jestem strasznie, spalam 2 godziny w ciągu dnia i teraz też już się kładę.
Tylko mam taką myśl: czemu zawsze jak ON zwraca na mnie uwagę to akurat mam głupią minę  🤔wirek: zwykle właśnie coś mówię, on patrzy a ja z rozdziawioną gębą  🤣 ale jak patrzy to ma taaaakie piękne oczy  💘
I wydaje mi się, że jeszcze jeden fajny zaczął zwracać na mnie uwagę 🙂😉

Juz Was nie męczę tymi moimi podnietami, dobranoc!
losieq, spoczko, pewnie niedokładnie napisałam, jak to zwykle ze mną bywa :P.
Heval rozrywana przez przystojniaków  😜
Jakie ma oczy?

Jeeeejku, a ja mam takiego zaje*istego chłopaka. Awww  😁  😍
no Małolatki, powodzenia dzisiaj 😁 ja się tylko obawiam czy będzie dużo przyrodniczych z 1 klasy, matmy nie mogę się doczekać, aaa 😍
vicke, niebieskie :3 bardzo ładne swoją drogą!
zamknięte z matmy na maksa. 2 otwarte dobrze, jedno zawalone. przyrodniczych nie ogarniam, ale tragedia 😵
jutro to będzie rzeź...
chcesz mi może podlinkować odpowiedzi?  :kwiatek:

dwa otwarte z matmy zrobiłam, z zamkniętymi pewnie masakra. A biologiczne - HAHAHAHAHAHAHHAHA. No... układałam odpowiedzi we wzorki i szlaczki  😎
infantil, www.cke.edu.pl/ 😉
mam chyba 11 błędów w przyrodniczym 😲 hahahahaha 😂
ja mam w przyrodniczych 14 błędów  😂
a z matmy mam 22/29 pkt więc generalnie... o 22 więcej niż myślałam  🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się