Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

nigdy nie posądzałam tej stajni o takie ładne miejsca  😁 Dominika jednak czyni cuda! A był, był, z taką kowbojską nutką  😜
infantil A ty nie wsiadasz czasami?

nic a nic nie jezdze, tylko dwa tygodnie oboz latem i tydzien w ferie, chociaz te ferie beda juz ostatnie, a w wakacje juz nie jade  😉
wilczyk :kwiatek:
facella zlajkowałam od razu jak sie pojawiło u Dominiki  😀

Hahahaha! Obczajcie
To jaa! Miota mną jak szatan  😜
infantil ogólnie rezygnujesz?

To jakby coś mojej mamy profil XD (nie pytajcie).
I tak wiem, dałam jej troszke po ryju  😡 ale się nauczę kiedyś
ogólnie to ja zrezygnowałam 1,5 roku temu 😉
a oboz obozem, bylam przywiazana do miejsca i ludzi wiec jezdzilam, skakalam sporo nawet, a po 2 tyg. do domu i tyle z mego jezdziectwa  😉
Wcinam czekoladę mleczną z nadzieniem śmietankowych z dodatkiem kawałków ciasteczek korzennych...
PYCHA  😍
aniołeczek, skąd masz taką?  😍

Zauroczył mnie jeden chłopak z mojej szkoły, jest absolutnie moim typem, ale jest jeden problem... nie znam go. I z tego, co dotąd widziałam nikt z moich znajomych go nie zna i nie wiem co zrobić. Koleżanka każe mi go zaczepić na facebooku, ale wydaje mi się, że to trochę dziecinne. Taki facebookowy podryw, to jakoś nie pasuje. Co myślicie?
a ja czekam na aukcję płyt Maliny 😍 muszę dziś kupić, koniecznie 😵
Heval na facebooku, serio?  🙄 Może jednak nie słuchaj koleżanki 😉
Heval, czekolada biedronkowa  😀 z edycji świątecznych smaków, dopiero co nam przywieźli  😁 Jest mega!
Co do podrywu na zaczepkę-niee, zdecydowanie nie! Nie mój świat. Może zacznij mu mówić cześć na korytarzu szkolnym?
infantil, no właśnie dla mnie to dziecinada trochę  🙄 Choć z drugiej strony trochę desperacja, bo już tylko kilka mies będę z nim w szkole, a nie mam powiązań z nim. I sama nie wiem, przecież nie wpadnę na niego i nie powiem "o przepraszam bardzo! a tak w ogóle to jestem....... blabla"  🤔wirek: Głupio.

aniołeczek, ale ja go nie znam. Przecież nie zacznę obcemu chłopakowi mówić 'cześć' w szkole, wyszłabym na psychiczną  😁

Ale wstyd mi na fb go zaczepiać no, nie mój styl zupełnie i to głupie jest no.
zaczepienie obcej osoby jest głupsze, niż mówienie jej cześć  😉
Może jakaś dyskoteka szkolna? Coś w tym kierunku?
infantil, w mojej szkole nie ma dyskotek (w ogóle w którymś liceum się je robi?). Już rozważałam tyle opcji, szukałam możliwości i nic. Pustka w głowie. A ta mi ciągle nadaje "zaczep go na fb!", a ja mówię, że "niee, to idiotyczne." a ona, że "co Ci szkodzi? nic nie tracisz", ale ja nadal myślę, że to głupie.
Chyba jestem skazana na ciche marzenia.
Jakim cudem nie mamy wspólnych znajomych? Ta szkoła nie jest AŻ TAK duża  🙄
Heval, a czemu nie? A myślisz, że skąd mam znajomości w starszych/młodszych klasach? 😁 zaczynało się od łażenia po korytarzu, mówienia "cześć", z czasem zaczynało się gadać 😉 i wcale nikt nikogo nie brał jako "psychicznego" 😉
maiia, serio? Hmm, to może ja jakaś dziwna jestem, ale jak do mnie kiedyś jakiś chłopak zaczął mówić cześć, to ja uznałam, że albo mu się coś pomyliło, albo jest z nim coś nie tak, bo właśnie nigdy nie gadaliśmy, nie poznaliśmy się, nie staliśmy obok siebie. Chyba w innym świecie żyję  😁
A Ok, Liceum. (te zaczepki troche zbiły mnie z tropu  😁 )
Jak nie masz żadnego pomysłu,to może po prostu sobie cicho wzdychaj, a kto wie, może kiedyś coś się zmieni?  😉
Zaczep zaczep, lepsze to niż nic 😉
infantil, ja wiem, te zaczepki to takie ... infantylne 🙂

Chyba rzeczywiście zostaje mi wzdychać i po cichu podrywać na przerwie!
Heval, serio, przywitaj się raz, drugi, trzeci, może akurat coś was połączy 😉 a tak, czekać, na co? samo się nie zrobi, lepiej działać, jak można 🙂
maiia, wydaje mi się, że masz rację, choć nie wiem czy się odważę jak będzie w pobliżu  😡 OBY OBY!
Kończe jutro lekcje o 9:40 😅
I w końcu po bardzo długim czasie "moje" konisko wraca do regularnych, normalnych jazd 😀iabeł:
Heval jeśli nie macie wspólnych znajomych, to tym bardziej nie masz nic do stracenia! Działaj 😀
Heval No właśnie! działaj!  💃 Czarujący uśmiech na buźke i lecisz! Będzie Twój  😜
Heval agrr, mam podobnie! tylko ze ja z nim mamy wspolnych znajomych niby.. ma byc jakas impreza, ale pff, co z tego. i tez sie boje, ze jak mu tak wyskocze z 'hej', to mnie uzna za glupia. 👀 omg 🤣 no i taka roznica, ze oboje 1sza liceum.
Heval działajj! Jak dziewczyny mówią zacznij mówić cześć i wgl albo przypadkiem wpadniesz na korytarzu powiesz sorry i odejdziesz a kto wie może coś zaiskrzy w tobie  😅
vicke,  :kwiatek: podnosisz na duchu 😀
No trudno, muszę zawojować! Zawsze mam w zanadrzu jeszcze jedną ewentualność w razie czego 🙂

losieq, no przynajmniej tyle masz, a ja to w sumie nawet nie mam kogo zagadać, żeby jakoś z nim gadał i wtedy podbić zapoznać etc. Zazdroszczę, bo macie jeszcze duużo czasu! A 'mój' ma zaraz maturkę :/

Kamita, coś dawno Cię nie widziałam!  :przytul: No i wyjaśnione, wpadnę, czarująco się uśmiechnę, przeproszę i żyli długo i szczęśliwie!  👀
ee tam, dziewczyny, jak przez głupie "cześć" ma was uznać za głupie, to ja nie wiem co taki jeden miał sobie pomyśleć o mojej koleżance, która chodziła do skrzydła liceum wyrzucać papierki do śmietnika tylko po to, żeby go zobaczyć i łapać kontakt 😁 i co? teraz normalnie sobie gadają, chociaż wcale się nie znali 😎
Heval trzymam za Ciebie kciuksy! do boju 🏇
ja sie jednak jeszcze troche wstrzymam.. ach. 😉
losieq, jak zawojuję, to sprzedam Ci mój sposób 😀
maiia, ja już czuję się jak głupia kiedy biegam po korytarzach i go szukam, bo chcę sobie popatrzeć  😁
Heval ooo, podoba mi sie to! 😁
Heval, nie mam czasu przeczytać wszystkiego ale precz od niego z fejsa i rozmawiaj na żywo, serio. Jeżeli jest w miare dojrzały tylko go tym odstraszysz
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się