infantil, ja podobnie. Mam jeden typ, a resztę to nie wiem co wybiorę, bo jak się do pierwszego wyboru nie dostanę, to będzie masakra. Macie jakiś sposób na wkładanie fizyki do głowy? Bo ja myślę, że umiem, a potem nic z tego. pucus, nie narzekam, ale ja kończę lekcje 15.35-16, a jak usłyszę, że w liceum o 13.30 kończą to człowieka bierze. anioleczek, bardzo miło z Twojej strony, bo ja mam niesamowitą ochotę na czekoladę 😀
kaszmirowa2302 Może i kończymy w miarę wcześnie (ja najpóźniej kończę o 3) ale za to nad książkami po lekcjach musisz przysiąść bo inaczej nie wyrobisz :/
W sumie się cieszę, że dostanie się do LO już za mną, aczkolwiek już za rok matura 😲
Co do dzieci z dworca zoo, to książka mimo wszystko lepsza wg mnie. Film to nie to samo. Ja też lubię takie tematyki, nawet chyba już o tym gadaliśmy tu 🙂
Dziewczyny, co da się zrobić jeśli ktoś publikuje zdjęcia naszych koni bez naszej wiedzy? W sumie koń nie mój, ale opiekuję się nim. (ten srokacz co kiedyś wam pokazywałam zdjęcia). Właściciel absolutnie nie zgadza się na wysyłanie zdjęć jego koni na jakieś konkursy, wirtualne stajnie itd, a niestety jest ich coraz więcej. 🤔 A wszystkie publikuje dziewczyna, która kiedyś na nim jeździła kilka razy, doprowadziła go to stanu bania się wszystkiego a innym wmawiała że go kupiła i się kochają. Matko, rozumiem że są ludzie i parapety, ale żeby się klamką urodzić?! 😵 Właśnie kilka dni temu znalazłam jego zdjęcie na facebookowym profilu o tematyce "lovciam koniczki". Pojawiało się również na tych pustych, facebookowych konkursach 😤
właśnie nie jest autorką. Zdjęcia robiła inna stajenna dziewczyna, 'specjalnie dla niej' (dla tej co je wszędzie wysyła).
Bardziej chodzi mi o to, że właściciel konia nie wyraża zgody na takie zabawy, a z racji że on 'starej daty' nie ma pojęcia jak wejść na komputer i posprawdzać. Dlatego ja go o wszystkim informuję.. Chodzi o sam fakt że zdjęcia konia występują na na prawdę głupich stronkach, w konkursach itd
Kamita01- tak właśnie proponowała. Tylko dla mnie najlepszy odpoczynek był przy koniach. Teraz jakoś "bum" nic mi sie nie chce. Totalnie.
MaiiaF - właśnie boję się tego że jak już przestanę jeździć to potem nie będzie tak jak na początku. Że będzie jeszcze gorzej. Nie wiem co bym wtedy zrobiła.
idziosława i vicke - to szczęścia wam życzę 🙂
Ja na nic też czasu nie mam i jestem singielką. Więc kogo jak kogo ale o czas nawet na znajomych mnie nie pytajcie. Sama rzadko wychodzę żeby się spotkać z przyjaciółmi, najczęściej czasu spędzam z nimi w.. szkole 😁 Jeszcze wczoraj miałam kogoś na oku, prawie cały czas razem spędzaliśmy - nawet poza szkołą co jak na mnie to cud jakiś - ale po tym co się dowiedziałam dzisiaj rezygnuję. Nie będę się w czyiś związek "wpieprzać" 😜
Małolaty ratujcie mnie. Wczoraj spotkałam się z przyjaciółką po 2 latach na oczy bo mieszka w Irlandii. I spędziłyśmy razem cudowne 2 godziny i ryczę jak głupia bo jedzie już do siebie za całe 30 minut. Znowu będzie mi jej brakować do wakacji 2013 albo nawet 2014 😕
Ja się zastanawiam czy mnie przyjmą do liceum plastycznego mimo że mam jeszcze 1,5 roku w gimnazjum 😵 Jak mnie nieprzyjmą to nie wiem co zrobię.
Ja dziś też pozytywnie w szkole. 5 z geografii i 5+ z historii. Ale dowiedziałam się, że w przyszłym tygodniu są ogólnopolskie testy próbne gimnazjalne no i łapię stresa.
kaszmirowa2302, my na szczęście wiedzieliśmy wcześniej. w sumie nie przywiązuję do tego wagi. ale na przykład u mojej koleżanki w szkole na podstawie próbnych wystawiają oceny na semestr 🤔 co jest absurdem, bo przecież testy pisze się z trzech lat, a oceny semestralne to wg mnie oceny za naukę w trakcie danego semestru 🤔wirek:
maiiaF, u nas wstawiają tylko jako cząstkowe małej wagi, ale nie powiem, że mogli powiedzieć wcześniej. A co do tej koleżanki, to rzeczywiście absurd. infantil, następny wtorek, środa, czwartek. Nie pamiętam, który to. Ja myślę, że jutro już przestanę się stresować, ale denerwuje mnie że tak późno powiedzieli. Plusy są takie, że o 13 mamy kończyć lekcje, więc do stajni dotrę, jak będzie jasno!
Dziewczyny, co da się zrobić jeśli ktoś publikuje zdjęcia naszych koni bez naszej wiedzy? [...] Właśnie kilka dni temu znalazłam jego zdjęcie na facebookowym profilu o tematyce "lovciam koniczki". Pojawiało się również na tych pustych, facebookowych konkursach 😤
No właśnie kochana chyba nie możemy nic zrobić. Z moim jest to samo mimo próśb, po robienie awantur na pw... Na tą dziewczynę chyba tylko podziała jak się spotkamy na żywo, jak będę w stajni i znów będzie robić zdjęcia 😤 a oto mój: (udostępniane na 983753257 stronach, wkurza mnie to mocno)
Małolaty help !! W piątek idę na 16 . mojej koleżanki która jeździ konno, co mogę jej kupić do 50 zł ? Nie muszą to być końskie sprawy.
Konwalia moja koleżanka jak zobaczyła tego mema ( nie boisz się że złamiesz sobie rękę) odpowiedziała : ''wyjebane jajca'' 😁 nie ma jak to pozytywne podejście 😀