Jedziecie dzisiaj do koni? Ja chciałam po chorobie w końcu wsiąść ale mama mówi że święto jest i nigdzie nie jadę 🤔wirek:
Ja dzisiaj nie jadę, ale pojadę jutro i wrócę dopiero w niedzielę do domu 😜 a nie wiedziałam mojego konia już ponad tydzień, bo ostatni raz byłam u niego we wtorek w tamtym tygodniu 🍴
Ja byłam w stajni w rana. Dziwnie się czułam, przejeżdżając obok cmentarza, gdzie wszyscy na ciemno ubrani idą ze zniczami i kwiatami, a ja popylam pomiędzy w oczojebnej różowej czapce 👀 Dziwnie się czułap 🙄 Ale co tam. Wsiadłam. Odstresowałam się. W domu znowu atmosfera napięta. A niedługo wychodzę z kolegą. Nie mam grobów w warszawie. A nigdzie nie pojechaliśmy, więc więc.
pucus27 :emota200609316: jeśli chodzi o horrory i o konie. A ja mam ,,wenę'' i postanowiłam, że narysuje pomarańcze w gimpie. 😂 Ale jakoś weny na robienie obiadu to nie mam. ;P
A nikogo z Torunia. 🙁 Ktoś oglądał wczoraj ukrytą prawdę? To coraz głupsze się staje, na początku pomyślałam, że TV zrobi coś lepszego niż . Ale przynajmniej można się pośmiać. http://besty.pl/1761303 😁 😂
ja w ciągu tego tygodnia dostałam 5 ign. 🙄 Bym pojeździła sobie, ale jakoś ostatnio mi się nie chce i zaczęłam bać się wsiadać. Szczególnie jak jeżdżę na Pikusiu,który jest trochę płochliwy. Nie wiem jak się przełamać...A poza tym zastanawiam się czy nie założyć sobie znów fejsa. 😜
Bo pewnie nie słuchasz takich rzeczy 😉 Zespół deathcorowy, ja też mało słucham i lubie tylko kilka zespołów, ten nawet znajomy lubił który nieźle chejtował taki rodzaj muzyki... a tu nagle wokalista zginął 🙁 O której?