Wyścig szczurów - fajna komedia. Pojutrze albo Romeo+Juliet(taki nowoczesny Szekspir jak dla mnie genialny i pięknie zrobiony) edit. jeszcze może 80 milionów, Niepokonani, Egzorcyzmy Emily Rose (trochę straszne).
Haha Egzorcyzmy Emily są tak bardzo straszne, że aż zasnęłam po 5 minutach. 😂
Przybij :emota200609316: My zaraz będziemy oglądać ''Paranormal Activiti 3'' 😅 Ej ej małolatyy która może np w sobote wieczorem lub niedziele na skypie? 😀
Kamita ooo 3 była przestraszna jak dla mnie, umierałam w kinie, żałowałyśmy z kuzynką, że nie wzięłyśmy koca. 😁 Ale na 4 już na pewno o nim nie zapomnimy. 😀
Sisisahttp://zmiloscidowlosow.blogspot.com/ tak chciałam zrobić swoją skarbnicę wiedzy i miałam nadzieję, że może ktoś odwiedzi, może kogoś zainspiruję do naturalnej pielęgnacji 😉 najwyżej sama sobie będę czytać 😁 A Twój gdzie? Bo na www widzę photoblog 🙂
Ale zmarzłam 😲 Wyszłam na dwór z kilkoma osobami i generalnie jakieś 3 godziny na dworzu, nóg już nie czułam, więc do domu poszłam. A oni jeszcze dalej 🤔wirek: Chyba muszę sobie sprawić jakiś kożuch i buty grube!
Heval,www.wlosowe-rewolucje.blogspot.com taki lichy ten mój blog :P. Eh, ze mnie wszyscy dookoła śmieją się jak opowiadam o olejowaniu itd. Ale siostra się wkręciła.
Sisisa ja będę wchodzić do Ciebie, a Ty do mnie wchodź 😁 Ja już zaczynam wciągać dwie koleżanki, opowiadam im o tym i w ogóle, a one same widzą, że z moimi włosami lepiej, więc chyba wciągnę je. A jak im powiedziałam, że bloga założyłam to zaraz chcą adres, także może ktoś tam czasem wejdzie 🙂
Sisisa ja za to mam milion pomysłów i staram się trzymać się na wodzy, bo dodam 500 postów i potem nic nie będę mogła napisać, bo mi się tematy skończą 😉 Swoją drogą wiesz może jak zrobić takie zakładki? W sensie, że na górze bloga będą się pojawiać takie typu "tuningowanie odżywek" "recenzje" "domowe maski" itp i tam będą podzielone posty wg tematyki? Nie wiem czy napisałam w zrozumiały sposób, ale mam nadzieję, że tak 🙂
Domika mnie po wieczornym tripie przy 0*C teraz zaczęło gardło boleć, więc słabo widzę jutrzejszy dzień, także dwie chore będziemy 😉
Heval, niestety nie wiem, nie ogarniam tego Blogspota w ogóle :P. Niestety moje włosy nie są ani kręcone, ani falowane no i efekty CG nie są tak widoczne. Ale jest postęp. Ostatnio myłam włosy w niedzielę i jeszcze dziś do południa były ok 😅. A właśnie siedzę z kremikiem z Biedronki na głowie 🙂.
Sisisa ja tam włosy proste jak strunki 🙂 Ale CG dużo daje, wyczuwam po samej strukturze włosów, po ich miękkości i w ogóle. Zaraz nas dziewczyny pogonią za offtop 😁 Też muszę się wybrać do biedry i krem kupić, ale nigdy nie mam po drodze :/
Domika nawzajem🙂
Jezu jest dopiero 22.40 a mi się chce już spać. Czyżby się starzeję po prostu? 😂
byłam wczoraj na led zeppelin celebration day 😜 poezja! Mimo, ze koncert w kinie to super sie bawilam, bo siedzialam w totalnie zeppelinowym rzędzie! a teraz 12.12 lecę na The Doorsow a 19.12 na GNR 😅
a co do PA3 to mnie to bardziej bawiło niz straszyło 😂
co do całej serii Paranormal Activity, to ja kiedyś z siostrą oglądałam wszystkie po kolei, zapas frytek własnej roboty i całą noc przesiedziałyśmy 😁 jeszcze wtedy czwartej części nie było. jedyne co, to wrzasnęłyśmy obie na końcu 1 części, wiadomo czemu 😂 resztę tylko wyśmiewałyśmy, bo bardziej głupawe niż straszne 🤣
chociaż fragment 3, jak te babcie tam łaziły i cała ta rodzinka, też był dobry 😁 w 2 tylko było mi żal psa 🤣
O nie , ja za miękka buła jestem na horrory. Kiedyś siostra zaciągnęła mnie do domu strachów z prawdziwymi aktorami. Wyleciałam cała oryczana 😂 . Chciałabym widzieć miny ludzi którzy czekali w kolejce żeby tam wejść a zobaczyli mnie 😁.
Jedziecie dzisiaj do koni? Ja chciałam po chorobie w końcu wsiąść ale mama mówi że święto jest i nigdzie nie jadę 🤔wirek: