fajny pomysł z tym skypem piszę się jak tylko wyzdrowieję 😁
W ogóle małolaty super miałam dziś dzień! 5 z wosu, 5 i 4 + z historii i wreszcie wybrałam liceum (no taki głównym, przewodni pomysł, ale chyba na nim pozostanie) 😜
Jutro ostatni dzień!! 😜 I na dodatek dowiedziałam się że mamy zastępstwo za fizykę i nie piszemy polaka, bo za wolno nam idzie obrabianie materiału. 😍 😜 A tak poza tym jak zmieniałam podpis to zauważyłam, że ignorują mnie 2 osoby a nie wiem komu za skórę zalazła. 😡
Ogłupiałam na punkcie 2 szkół (które sa w jednym budynku), tylko że one są płatne, na pewno nie pójdę. Tam jest idealnie, mogłabym siedzieć nawet do 20 💃 Na dzień otwarty pójdę sobie powzdychać
Alabamka jakich szkół? 😀 Rzeczywiście jakoś tak inaczej bez Twojego avatara!
Ale padnięta jestem, jeszcze tylko jutro.
Założyłam bloga, myślicie, że to głupie? To ma być taka moja skarbnica wiedzy włosomnianiaczki, więc chyba nic w tym złego? Sama już nie wiem, mam wrażenie, że to głupie 🤔wirek:
Ja też chcę na Skype, ja też!! 🏇 Fajnie by było gdybyśmy to zorganizowali. 😉 Ja się za to nadal nie mogę przestawić na ten czas i wstaje o 6...Dzisiaj za to idziemy do kina i zostaną nam dwie lekcje. C wczoraj przesadził...Byliśmy z JEDNĄ kobyłą na hali, a ten nie mógł pohamować swojego testosteronu... Tak mi odwalał, że masakra.Chwile pogalopowałam i wsio.Po prostu cham jeden próbował mnie wysadzić z siodła. 😫