No w końcu wiem jak wyglądacie na żywo dziewczyny! 😂 🤣 Chociaż wy to pryszcze, ja swojego zdjęcia nawet nie wstawię bo się nie zmieszczę na monitorze. 🤣
😂 😂 😂
Kamita Ty to chudzinka jesteś! 🙂
Tak w ogóle jeszcze, to dostaliśmy dziś zdjęcie klasowe. Wyglądam jak kupa, ale tyle dobrze, że jako jednej z niewielu nie świeci mi się twarz 🙂
Jutro piąąątek, potem jeszcze trzy dni i w końcu trochę wolnego. W poniedziałek mam sprawdzian z chemii, boję się, że słabo mi pójdzie, a nie mogę sobie na to pozwolić, ale nie wiem jak mam zakuć na pamięć tyle doświadczeń 😵
Jak się pokazujecie małolaty to ja też wskoczę. To my z sobotnich zawodów. P.S nienawidzę białych bryczków bo strasznie nogi pogrubiają. Jak zwykle coś jem 😁
A ja zaczęłam weekendzik z piąteczką z GEOGRAFI 🤔 , zezłoszczeniem się na głupka, rozmową z moją wychowawczynią. A tak apropo, to mam świetną wychowawczynie 😎 U nas w budzie jest zwyczaj, że na zebraniach dają karteczki z ocenami. Jak rodzica nie ma i chce ją odebrać, to musi napisać w zeszycie, że ją chce. Wychowawczyni NIGDY nie dała jej uczniowi bez takowego podpisu. A dzisiaj do niej podchodzę i gadam, czy jest możliwość, żeby mi udostępniła ową karteczkę mojego chłopaka.. Pomyślała, powiedziała 'tylko nikomu nie mów i masz go zmotywować do roboty' i... dostałam karteczkę 🤣 Jak ją oglądnęłam, to się załamałam. Będę miała co z nim robić i przerabiać, oj będę. 😵
Zaraz jadę do sklepu po ryż i jabłka (robię na obiad ryż zapiekany z jabłkami i cynamonem i później śmietanka na to 😍 ), a jutro jadę do znajomych i rodzinki do Krakowa. Znaczy się oficjalnie do rodziny, ale już mam cały weekend zaplanowany, 😁 Po prostu uwielbiam to miasto!
maiia wiesz, że dziś wpadam na naleśniczki? 😎 a ja jadę w poniedziałek do dermatologa, więc do szkoły nie idę, środa robię sobie wolne i tylko wtorek został 😅
Małolaty macie może jakiś pomysł na halloweenowy makijaż? Koleżanki chcą coś "nietypowego, ładnego i coś co wyróżni je z tłumu" ? Ja pomysłu niemam ani jednego, jak już coś sobie "wymyślę" to malowanie jednej zajmie mi chyba z tydzień 😜
Małolaty kochane, miałyście kiedyś tak, że po prostu nie wiedziałyście co czujecie? Znaczy się, wiecie, że kochałyście na zabój, ale coś prysło i nie jest to już to samo?
Chyba widać skutki braku zaufania i ciągłych kłótni...
Ach egzamin gimnazjalny (gimbazjalny? 😁 ). Czemu ja nie jestem nadal w gimnazjum? Albo najlepiej w podstawówce 😜
Matko, ale dziś zawał przeżyłam. Tata wziął psa na spacer i nagle do mnie dzwoni, że mam przyjść, bo on nie może psa złapać. Ja: 😲 W głowie już obrazy najgorsze: mój pies przejechany przez samochód, biegający samotnie, po ciemku gdzieś po lesie/krzakach, uderzony przez jakiegoś żula. No wszystko no 🤔wirek: A okazało się, że pies po prostu dostał trochę pierd*lca i biegał wkoło po krzakach, a jak mnie usłyszała, to przybiegła z prędkością światła. A ja wyleciałam w dresie, bez jakiegoś ciepłego ubrania, bez niczego, żeby psa ratować 🙄
Potem z tatą do sklepu po jedzenie pojechałam, wróciłam i ot cały mój piątek 🙄 No i jeszcze cudowne lekcje do 15.20... Za to dostałam 5- ze sprawdzianu z biologii. Jednego punkta do 100% mi brakowało :/
Zacznę zaraz notatki z chemii. Opiję się coca-colą (kofeinka 😀) i będę się przez pół nocy uczyć doświadczeń na pamięć.
A jutro mam impreze niby halloweenową, mam nadzieję, że uda mi się wyrwać choć na trochę.
A tak z niemiłych, to doła mam trochę, bo moi rodzice znowu do siebie jakieś wąty mają, a ja strasznie wrażliwa na takie rzeczy jestem. I jest mi po prostu źle jak widzę, że siedzą w osobnych pokojach i się do siebie nie odzywają 🙁
Ja chciałam pisać z chemii, ale stwierdziłam że to nie możliwe bo muszę przerobić kwasy, sole,węglowodory itp. Wiec raczej rezygnuję. Z niemieckiego piszę tak, żeby sprawdzić co umiem, żeby zobaczyć czy te lekcje od 4 klasy nie poszły w las. Także piszę 2 konkursy,ale o drugim ciii. A tak poza tym jestem troszku chora nos cały zawalony, al już lepiej. 😀 A poza tym byłam na poszukiwaniu kurtek i co? Jak zwykle jakaś najdroższa jest dla mnie idealna rozmiarowo i piękna. 😜 Na żywo ładniejsza. 😀D http://www.lee-store.com/tmpl/de/detail.tmpl?count_art_sel=1;art_id=280406;count_cat_sel=1;sub_pg=1691;id=2WQ2s2AtGa1PZLfdgIh60o ale 800zł? 😵 👿 🤔wirek: 🤔wirek: