Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Mi też pod górkę. Jak zawsze z resztą.  😵 Pogoda mnie dobija, każdy mi powtarza, że jestem gruba i powinnam schudnąć...  🤔wirek:
zaraz wam wstawię zdjątko z niedzielnej sesji, przynajmniej Wam się pochwalę, bo nikogo innego one nie obchodzą.
Ja jutro mam powtórzenie z geografii na ocenę z Ameryki  🙄 nie naucze się... oby się udało panią wybłagać bo jak nie to pierwsza 1 z geo wpadnie  😕
anioleczek pokazuj zdjęcia  :kwiatek:
anioleczek dawaj fotki 😉
anioleczek.97 Nieprzejmuj się. Ja wiem, że do chudych i szczupłych dziewczyn nienależę ale dobrze się czuję w swojej skórze i w du*** mam opinię innych.  I dawaj zdjęcia, dawaj!

A macie może jakiś pomysł jaki materiał nadawałby się na pelerynę? Potrzebujemy z koleżanką żeby jakiś materiał ładnie się układał i wyglądał przyzwoicie na zdjęcia. Znowu będziemy robić za diabły wcielone  😁 Aż mi się ostatnia sesja przypomina ...

To tylko namiastka.. Na tych zdjęciach nawet wyjątkowo sie sobie podobam... Oprócz tego zdjecia w galopie. Moja noga!  🤬
anioleczek - śliczne zdjęcia. I ten koń na dodatek z rybim okiem 😍  Ahh.. aż mi się zachciało takiej sesji.
anioleczek.97, no to rzeczywiście gruba jesteś! Chudzielcu, nie słuchaj innych.
Jaki grubas...  🤔wirek:

Oj tak. Rybie oko  😍
Też chce sesje!  🏇

😂
Przez jakiś czas nie wierzyłam w to, ale skoro słyszy się to kilka miesiecy, codziennie, od najważniejszych osób w życiu to człowiekowi siada na banie. Nawet jak są to rzekome żarty.
Poza tym, ja zawsze byłam baaardzo krytyczna co do mojego wyglądu i baardzo zakompleksiona...
Też kiedyś tak miałam i czasem też się jeszcze zdarza. To ja też może dodam kilka swoich zdjęć. Do odważnych świat należy nie? Makijaż idealny do szkoły i chodzeniu po mieście  😁
anioleczek, to te najważniejsze osoby fajnie Cię traktują... Chudzielec!

no dobra, mama na zebraniu... będzie koło 20. póki co pała tylko z historii i angielskiego (nie wiem czy wpisana?), źle nie powinno być...
Ja o zebraniu nawet niemyślę. Mama stwierdziła że po co chodzić jak czasu nie ma i za każdym razem gadają to samo.  😀iabeł:

Kolega właśnie napisał mi zadanie z niemieckiego i zwijam się ze śmiechu  🙇
Ja wywiadówkę miałam wczoraj. I nie było źle, mimo że oceny tragiczne. No cóż, rodzice chyba już przywykli, że paska już mieć nie będę.

Po prostu te osoby mają takie poczucie humoru. Może i są w jakiś sposób toksyczne dla mnie, ale za bardzo mi na nich zależy, żeby się od nich uwolnić...

I już nie przesadzajcie, bo CHUDZIELCEM nie jestem.  😉
anioleczek to jak ty jesteś gruba to ja jestem wieluń chyba  😵
anioleczek ja przy tobie to chyba słoń jestem!! ślicznotka  😍
aniołeczek chudzinka 🙂 i do tego ładna  :kwiatek:

Ja to mniej więcej tak wyglądam: http://partnerstwo.onet.pl/_i/partnerstwo/feeders_w.jpg  😂 😂
Dziewczyny, ale nie zapominajcie, że jeszcze photoshop jest.  😂
I moja twarzyczka była skorygowana, dosyć konsekwentnie. Syfki i te inne sprawy.. Wiecie, w rzeczywistości to jakbyście mnie wieczorkiem na zywo zobaczyły, to koszmary gwarantowane  😂
Heval   witaj w klubie  😁 A teraz gadaj skąd masz moje zdjęcie?!
Jakie twoje?! Toż to moje!  🏇
Heval hahahahhaha, no chyba sobie jaja robisz że tak wyglądasz!!!  🤬 i Matuzaalem też!
Poznajcie o to i ja, ostatnio miałam robioną taką sexy sesje w samej bieliźnie  😉
Toż to nowa odsłona mnie  😁
NIE MASZ KOLAN!
anioleczek.97 masz boskiego łaciatka  💘 i do tego z rybim okiem  😍
Matuzaalem widzę że też miałaś sexy sesję!  😀
aniołeczek łaciaty to twój koń? 😜
Nie mój  😉
Ale jeżdżę w prywatnej stajni, z 6 końmi, a właściciel jest taaaaaaki!  💃
Można powiedzieć że traktuje wszystkie jak swoje własne, martwię się o każdego jak mnie nie ma dłuższy czas. A jak już przyjadę to każdy obowiązkowo idzie na myjeczke, czesanko i każdy z osobna dostaje pyszniastą kolacyjkę za którą biegam po polach i łąkach 😀
Właściciel też jest zadowolony z tego układu, więc..  🏇

Koń nie mój, ale kocham jak swojego!  😍

A na zdjęciach chyba nie widać, ale to drugie jest w połowie rybie. I z biegiem czasu robi się coraz bardziej niebieskie  😅
Kamita chyba Ci się trochę schudło, co? 😀 Jakoś tak szczuplej wyglądasz na tej sesji, czy to tylko photoshop?  😁
Heval JUŻ MYŚLAŁAM ŻE NIKT NIE ZAUWAŻY  😍 Schudłam, schudłam i to całe 2 kg  😁
Och musisz mieć jakąś DIETĘ CUD 😀

a tak poważnie, to przydałoby się schudnąć przed zimą  😁

Plus mam bardzo dobry plan i wciąż go rozważam. A taki jest: Czy nie warto byłoby zapaść w sen zimowy? 😀 nawet znalazłam chłopaka, który nadałby się na mojego zimowego misia (niestety on o tym nie wie  😂 )
anioleczek.97, Jej jaki piękny ten koń. 😜 To rybie oko jest przegenialne.Dla twoich znajomych  🤬 bo jesteś szczupła. 😉

No w końcu wiem jak wyglądacie na żywo dziewczyny! 😂 🤣 Chociaż wy to pryszcze, ja swojego zdjęcia nawet nie wstawię bo się nie zmieszczę na monitorze. 🤣

Wróciłam ze stajni i Cartier fantastyczny.W końcu odpuścił chłopak i zszedł na dół i był cudowny.Jutro skoki więc mam nadzieje, że będzie ok.Chociaż jeżdżę z kobyłą na, którą ma chrapkę...(JA MU DAM CHRAPKĘ!)

Heval no tak na serio ty mi by się przydało, w sobotę jadę na biegi więc jest dobrze  😀 a sen zimowy, dobra sprawa! tylko nie mam swojego zimowego misia  🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się