Mi też pod górkę. Jak zawsze z resztą. 😵 Pogoda mnie dobija, każdy mi powtarza, że jestem gruba i powinnam schudnąć... 🤔wirek: zaraz wam wstawię zdjątko z niedzielnej sesji, przynajmniej Wam się pochwalę, bo nikogo innego one nie obchodzą.
Ja jutro mam powtórzenie z geografii na ocenę z Ameryki 🙄 nie naucze się... oby się udało panią wybłagać bo jak nie to pierwsza 1 z geo wpadnie 😕 anioleczek pokazuj zdjęcia :kwiatek:
anioleczek.97 Nieprzejmuj się. Ja wiem, że do chudych i szczupłych dziewczyn nienależę ale dobrze się czuję w swojej skórze i w du*** mam opinię innych. I dawaj zdjęcia, dawaj!
A macie może jakiś pomysł jaki materiał nadawałby się na pelerynę? Potrzebujemy z koleżanką żeby jakiś materiał ładnie się układał i wyglądał przyzwoicie na zdjęcia. Znowu będziemy robić za diabły wcielone 😁 Aż mi się ostatnia sesja przypomina ...
Przez jakiś czas nie wierzyłam w to, ale skoro słyszy się to kilka miesiecy, codziennie, od najważniejszych osób w życiu to człowiekowi siada na banie. Nawet jak są to rzekome żarty. Poza tym, ja zawsze byłam baaardzo krytyczna co do mojego wyglądu i baardzo zakompleksiona...
Też kiedyś tak miałam i czasem też się jeszcze zdarza. To ja też może dodam kilka swoich zdjęć. Do odważnych świat należy nie? Makijaż idealny do szkoły i chodzeniu po mieście 😁
Ja wywiadówkę miałam wczoraj. I nie było źle, mimo że oceny tragiczne. No cóż, rodzice chyba już przywykli, że paska już mieć nie będę.
Po prostu te osoby mają takie poczucie humoru. Może i są w jakiś sposób toksyczne dla mnie, ale za bardzo mi na nich zależy, żeby się od nich uwolnić...
I już nie przesadzajcie, bo CHUDZIELCEM nie jestem. 😉
Dziewczyny, ale nie zapominajcie, że jeszcze photoshop jest. 😂 I moja twarzyczka była skorygowana, dosyć konsekwentnie. Syfki i te inne sprawy.. Wiecie, w rzeczywistości to jakbyście mnie wieczorkiem na zywo zobaczyły, to koszmary gwarantowane 😂
Heval hahahahhaha, no chyba sobie jaja robisz że tak wyglądasz!!! 🤬 i Matuzaalem też! Poznajcie o to i ja, ostatnio miałam robioną taką sexy sesje w samej bieliźnie 😉
Nie mój 😉 Ale jeżdżę w prywatnej stajni, z 6 końmi, a właściciel jest taaaaaaki! 💃 Można powiedzieć że traktuje wszystkie jak swoje własne, martwię się o każdego jak mnie nie ma dłuższy czas. A jak już przyjadę to każdy obowiązkowo idzie na myjeczke, czesanko i każdy z osobna dostaje pyszniastą kolacyjkę za którą biegam po polach i łąkach 😀 Właściciel też jest zadowolony z tego układu, więc.. 🏇
Koń nie mój, ale kocham jak swojego! 😍
A na zdjęciach chyba nie widać, ale to drugie jest w połowie rybie. I z biegiem czasu robi się coraz bardziej niebieskie 😅
a tak poważnie, to przydałoby się schudnąć przed zimą 😁
Plus mam bardzo dobry plan i wciąż go rozważam. A taki jest: Czy nie warto byłoby zapaść w sen zimowy? 😀 nawet znalazłam chłopaka, który nadałby się na mojego zimowego misia (niestety on o tym nie wie 😂 )
anioleczek.97, Jej jaki piękny ten koń. 😜 To rybie oko jest przegenialne.Dla twoich znajomych 🤬 bo jesteś szczupła. 😉
No w końcu wiem jak wyglądacie na żywo dziewczyny! 😂 🤣 Chociaż wy to pryszcze, ja swojego zdjęcia nawet nie wstawię bo się nie zmieszczę na monitorze. 🤣
Wróciłam ze stajni i Cartier fantastyczny.W końcu odpuścił chłopak i zszedł na dół i był cudowny.Jutro skoki więc mam nadzieje, że będzie ok.Chociaż jeżdżę z kobyłą na, którą ma chrapkę...(JA MU DAM CHRAPKĘ!)
Heval no tak na serio ty mi by się przydało, w sobotę jadę na biegi więc jest dobrze 😀 a sen zimowy, dobra sprawa! tylko nie mam swojego zimowego misia 🤔