Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

maiiaF tak mówiłaś  :kwiatek: jak wszystkie, dziękuje dziewczynki
jakie granaty? ; o 😀
Heval tak, papieroski  🙂 i ja też myślałam, że szykuję się coś innego  😎 ale o pw też poproszę
Kamita ahhh, ciężka sprawa, wpadłam w ładne gówno, ale właśnie w niego wychodzę  😀

dobrze, że ja głupotę w rodzinie mam przenoszoną genetycznie  😁  i na szczęście z nikim w domu nie musze siedzieć przy książkach
patt a nie wiedziałam, że anty-papierosowa jesteś 🙂
A może coś jeszcze będzie z nim?  😀
patt chłopa za jaja i do ołtarza  😁
heval pw 😉
Ech małolaty jaki ciężki dzień... 😜
Nie ma to jak przyjść do szkoły i się dowiedzieć o dużym teście z angielskiego, sprawdzianu z historii i kartkówki z niemca. 🏇
W sumie to się zastanawiałam czy nie iść z powrotem do domu, ale dałam radę.Nie ma to jak nauczyć się wszystkiego na wf, ale teraz to mi głowa normalnie paruję. 🤣
notbelieve, ja też poproszę o pw. :kwiatek:
patt140, oo to powodzenia na spotkaniu z ,,kolegą''. 🤣
patt140, graty nie granaty 😁
Heval nie jestem, nie jestem...  😉
notbelive to by nie przeszło :> 
bakalia ja bym sie wróciła do domu  😂 
dziękuję, dziękuję 🙂
maiiaF  😂 tak czytam i mówię jakie do cholery granaty ...  😂 😂 muszę się w końcu obudzić  😁
patt to czemu 'bolą'? Głodzik nikotynowy?  😁 Czy nadal się nie obudziłam i dlatego nie rozumiem? 😉

Jadę zaraz na badanie. Trzymajcie kciuki, żeby w końcu do niego doszło. Bo ostatnio dwa dni temu jak pojechałam, to wróciłam z niczym, bo pani nie wiedziała jak to zrobić  😵
Heval trzymam 'kciukasy'  😁 no ja zaraz też na spotkanie z kornelem będę musiał się szykować.  😵
notbelieve będę Cię skracać do not chyba. Łatwiej będzie 🙂
Dzięki za kciukasy  :kwiatek: I szykuj się (to ile Ty czasu się szykujesz? Do wieczora daleko jeszcze :P) i też będę trzymać.
ogólnie to mam...20 min żeby być w centrum 😀 idziemy do szacianego żarcia  😁 lecę. trzymajcie kciuki!  🏇
trzymam 🙂
Heval jak przeczytasz pw ...  😂
Heval jak przeczytasz pw ...  😂

😂

not trzymam, trzymam!

W ogóle na termoterze kilka chwil temu miałam 21 stopnii  😲
Heval, notbelieve, trzymam 😁

powiedzcie mi, skąd tyle niepotrzebnych rzeczy w moim pokoju się porobiło? 😵 nie dam rady, no nie ogarnę tego no 🤔wirek: i do tego tyyyyle lekcji, a teraz to trzeba uważać, bo w czwartek zebranie z rodzicami, więc karteczki z ocenami polecą...

Heval, u mnie też ciepło, ale nie powiem Ci ile, bo po ostatniej "imprezie" poleciał kolejny termometr 😂
U mnie 20 w cieniu  😲

moja mam idzie we wtorek do szkoły  😂 i sie załamie, tyle godzin już nawaliłam, a ile 0% już mam  😜

jeszcze podobno polonistkę musze przeprosić (?)
Ja w środę mam zebranie. I oprócz okropnego początku z chemii (kurde, umiałam to wszystko, nie wiem czemu mi nie poszło :/ ) stoję całkiem dobrze, może jeszcze ang jest niżej niż oczekiwałam, ale cała klasa zaczęła niebardzo, bo sprawdzian był taki, że szczeny opadły.
Dzięki za kciuki i lecę  🙂
my ostatnio mieliśmy "udany" sprawdzian z fizyki 
chyba tylko 3 osoby nie dostały jedynek (w klasie 30 osób)
większość ocen 0%-25%

ja otrzymałam całe 4 %  💃
Heval wybierasz się może jutro na plac zamkowy na flaszmoba?  😉
Muszę tate namówić na kurtkę, poproszę o kciuki żeby się udało!  :kwiatek:
Małolaty, ale ładna pogoda się zrobiła!
A ja sobotę będę siedziec w domu. Oby niedziela wypaliła...

Ogólnie to znowu smutam całkowicie bez powodu  😵

A  środowa wywiadówka stresuje mnie już od kilku tygodni. Tragiczne oceny, do tego nieusprawiedliwione godziny... Doprowadźcie mnie do porządku!  🤦

A tak w ogóle, potrzebuję informacji na temat technikum hodowli koni. Ktokolwiek uczęszczał, ktokolwiek chciał, ktokolwiek zna kogoś kto takową szkołę ukończył, proszę o kontakt  🙂 Poważnie się nad tą szkołą zastanawiam. Bo niby jeździectwo coraz popularniejsze, a oprócz tego nie widzę siebie w żadnym zawodzie. Chyba że coś z rehabilitacji i później hipoterapia.
anioleczek ja nigdy przenigdy nie wybrałabym thk
ponieważ po tym masz tyle co nic, wolę zrobić normalny zawód, a potem jeśli nadal to będzie taka silna pasja to kurs zrobić.
W polsce w takim zawodzie ciężko się czegoś dorobić, a tak przynajmniej masz inny zawód, który Ci dostarcza zarobku, a możesz dorobić sobie przy koniach.
takie moje zdanie.. 😉

ja bym się bała, że mi sie po prostu odwidzi.
A to chyba nie za fajnie robić większość swojego życia  to co Cie nie kręci. 

ale mam parę znajomych co skończyły tą szkołę.

Ja też się tego boję, ale za chiny nie mam pojęcia, co mnie 'kręci'.
Kiedyś myślałam nad psychologią, psychiatrią. Jednak doszły mnie słuchy, że ludzi o tym zawodzie jest ful i że to się nie opłaca...

I jak znajomi oceniali ową szkołe?
notbelieve Jak będziesz jeszcze kiedyś w Wawie to dawaj znać, ja chętnie sie na wspólne focenie umówię bo też czasem z aparatem latam 🙂
Buty już lśnią nasmarowane, przygotowane na jutrzejszy koncert, nie moge sie doczekać jak nigdy bo wiem że bedzie świetna zabawa 😀
Alabamka, nigdy w życiu nie smarowałam butów przed koncertem, nigdy nie lśniły 🤣 i pewnie nigdy tego nie zrobię, chyba że będę się wybierać na jakiś koncert do filharmonii 😁
Maniu, przecież nasmarowane teraz by do jutrzejszego wieczoru już wsiąkło i sie nie świeciło jak psu ...
ale ja swoich chyba nigdy nie smarowałam 😡 😁
Skutki poznasz w zime 😉
nie one pierwsze... 😁 jedynymi, o które zawsze przesadnie dbałam, były końskie sztyblety. a teraz sobie leeeeeżą i się kurzą...

mój komputer chodzi tak wolno, że siedzę przy nim z telefonem, bo nic nie idzie zrobić 🤔
[quote author=Kamita01 link=topic=30353.msg1558637#msg1558637 date=1350653381]
Heval wybierasz się może jutro na plac zamkowy na flashmoba? 😉[/b]

A ja nic nie wiem co jest jutro?  🙂

Badanie doszło do skutku i wyniki świetne, wiec nadal nikt nie wie co mi jest  🙄

Alabamka a ja kurcze zbiedniałam a nie miałam na Jelonka (nadal nie mam  :icon_rolleyes🙂.
Hejka małolaty  ! 😀D
Coś tu rzadko zaglądam z powodu szkoły. Ale są efekty i to jakie. ^^
I właśnie wróciłam z genialnego treningu.  😍
jawet nie wiecie jak mi źle i głupio.  😵 ten dzień jest jednym z gorszych.  😵
dlaczego?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się