Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Ja czytając poprzednie testy spodziewałam sie masy polityki, nie koniecznie podstawy... a oni mi tu o wakacjach  😂
poprzednie testy były znacznie fajniejsze (nie mówie,że łatwiejsze, ale bardziej przejrzyste). Bez przygotowania miałam z nich po 90%.  🤔wirek:

A te wykresy teraz to po prostu cudo  😜 szkoda,że nie dali więcej!
jeśli chodzi o te olimpiady to nagle nauczyciele mają tzw. widzimisię i idę na chemię, biologię i POLSKI.  😁 interesuje mnie tylko biologia. 😉
notbelieve, powodzenia w polskim, mnie też wepchali, może się spotkamy 😎
notbelieve, powodzenia w polskim, mnie też wepchali, może się spotkamy 😎

no ba  😁 jak tam w szkole? 😀
w jakiej szkole  😂
w jakiej szkole  😂

w takim budynku gdzie się uczysz  😁
kto w szkole ten w szkole  😁
Ja tam w łóżeczku  🙂
Heval witaj w klubie  😎
patt mam nadzieję, że nie depresjujesz?  :kwiatek:

Mam manię na szycie. Tzn dopiero będę zaczynać, ale jak zobaczyłam ręcznie robione maskotki Sznurki, to postanowiłam, że też chcę 😀 Czas zaprzyjaźnić się z maszyną do szycia, igłami  👀
Heval ja mam teraz na technice szydełkowanie, to mi koleżanka robi, bo ja sam nie umiem. nienawidzę szyć.  🤔
Ale szydełkowanie i szycie to dwa światy 😉
Wszystkiego można się nauczyć! Trzeba tylko ćwiczyć, próbować i mieć chęci i cierpliwość (z tym ostatnim to u mnie słabo  😁 ). Ale takie cudeńka można robić. Dla swojej bratanicy bym chciała uszyć coś ładnego. A potem dla swojego dziecka (za te x lat, zakładając, że znajdę sobie jakiegoś ojca dla malucha  😂 )
hmm powiedzmy, że się trzymie. Nie wychodząc 3 dni z łóżka  😁 Ale wczoraj kumpela wbiła do mnie, więc humor troszkę poprawiony... na chwilę  🙄 trzeba zapomnieć po prostu 😉 

ale piątunio już! ale to zleciało  😀 jakie plany małolaty?

znajdziesz na pewno jakiegoś porządnego chłopa  😀
[sub]tylko nie takiego co ma już malucha[/sub] ;x
Heval mieliśmy ostatnio zrobić poduszeczki na igły. Całą lekcję męczyłem się z nawleczeniem igły.  😂 dziś w planach nuda... powstawiam moje mega zdjęcia z Warszawy i będę czytał. Nuda.  😎
patt trzymaj się i idź gdzieś w miasto!  👀
Oby oby jakiś się znalazł, bo na razie się boję, że tylko koty będą mnie kochać  😁
A ja dziś umieram na głowę po południu mam badanie i już nigdzie nie wyjdę  😵 A weekend = nauka w tym tygodniu. Też nie przewiduję wyjścia, bo dowalają nam nauki tyle, że nie ma kiedy spokojnie serialu obejrzeć nawet  🙄

notbelieve będę mogła zgadywać gdzie robiłeś te zdjęcia 😀
A poduszeczka na igłę to się łatwe wydaje (ale nawlekanie nitki to rzeczywiście czasem koszmar). Co czytasz ciekawego?🙂
Heval, jak chcesz to mogę wstawić 2 zdjęcia. 😀 tylko wiesz... na własne ryzyko.  😂
czytam teraz genialną książkę "Pawilon Kwiatu Brzoskwini" Mingmei Yip 😉
notbelieve a dawaj, zaryzykuję 😉 O czym to? (w sumie mogę sobei wygooglować )
wstawiaj 😉

wyjdę, ale pewnie dopiero wieczorem 🙂 Plany to miły wieczór z Mariuszem  🏇
Czekaj, czekaj, kim jest Mariusz?  😀

(ale spam zrobimy Małolatom  😲 )
ależ proszę. 😀 dam wam link do albumu na fejsie. 😉

ja może wieczorem wyjdę na 'randkę'. 😁 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.474236159277583.112756.100000736094682&type=3

właśnie, kim jest Mariusz? 😉
notbelieve zawartość niedostępna :/ Masz zablokowane tylko dla znajomych? Jaką randkę?  😜
Heval na to wygląda 😀
ciekawość to pierwszy stopień do piekła! 😀

Mariusz, Mariusz... To kolega, tylko i wyłącznie kolega. Ale za to jaki  😍

właśnie jaka randka? 😀 wszystko mów nam tu zaraz  😁

edit też nie widze galerii
jest. I troche bolą te 3 ostatnie zdjęcia
patt czemu depresja jest/była?  🙁
a ja dziś idę do ojca na matematyka  🙄 a jutro idę na otwarcie skateparku i nie wiem może gdzieś jeszcze  😉
patt no wiem... :/ ale co tam. 😀
randka to na pw, tu nie będę pisał 😉
Patt papieroski bolą?  😁
achh koleeega, ja się spodziewałam jakiegoś ten tego 😀

Kamita jak ja się z tatą mat uczę to zawsze się krzykiem kończy  😵

edit. notbelieve to ja poproszę pw 🙂
Heval hah, mój tata przy nauce nigdy głosu nie podniósł, raczej załamywał się moją niewiedzą  😁 brat za to krzyczy strasznie  🤔wirek:
Kamita krzykiem bardziej w sensie kłótnią 😉 Choć pod koniec jak ja się zaczynam wkurzać, to on coś tam trochę głos podnosi i gada głupoty. Ale już od dawna go nie potrzebowałam na szczęście 🙂
notbelieve, też dawaj pw 😁
patt140, noo, ja mówiłam, że będzie dobrze 😀

zaraz zabieram się za malowanie ścian, jeszcze tylko resztę gratów z pokoju wynieść 😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się