Co do dnia to mi leciał przez pewien czas dobrze, potem koncert, no i nie wiem czemu wcześniej nie pomyślałam o tym, że lepiej będzie nie iść. 🙄 Dobranoc bo jestem zmęczona, żeby nie było koncert genialny i nie mam gardła 😉
A ja bylam wczoraj na miescie, spotkalam sie z ludzmi z wymiany z Anglia. Bardzo spoko ludzie, wszyscy codziennie imprezuja. Tak zaluje ze nie mialam niestety tyle pieniedzy aby jechac, ze szok. Po prostu sam fakt obcowania z obcokrajowcami niesamowicie mnie cieszy. 😀
ale super był ten skok! 😜 najlepszy moment był wtedy, kiedy tak sobie już siedział na tym rogu kapsuły i tak sobie patrzył na tę planetę naszą. Allle ma facet wspomnienia!
Strachy strachami ale w sobote Jelonek gra! 😉 Pogratulujcie mi, w momencie skoku przełączyłam sobie karte na coś innego, usłyszałam tylko oklaski. Musialam oglądać powtórkę
Żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce, to byłabym chyba geniuszem narodu. Ech, dwa pierwsze dni tygodnia będą najgorsze, od środy to juz tylko z górki...
A mi się posypały dwóje z chemii 😤 Ale poprawię. Nosz kurdełę no 👿 Mołolaty! Zaczynam się uczyć!
A wiecie, że tata się dogaduje, i jak będę szła do liceum to mnie prawdopodobnie przyjmą bez świadectwa 🤣 Bo będę rok w Norwegii, i no. Ahh 😎 Wgl snuję plany na przyszłość. W liceum jeszcze popłynę na rejs Fryderykiem Chopinem 😜 Już wariuję. Jeej, to marzenie od dwóch lat 😜 I będę pływała! Ahh 😍 😅 😜 😁 🏇 😎 😀
Siedzę nad tym wosem i siedzę, uczę się, robie testy, dużo gazet czytam, oglądam tv, mam nadzieje,że uda mi się przejść do drugiego etapu 😜 Baaaaaaaaaaaaaaaardzo proszę o małolatowe kciuki w czwartek o 8.00 :kwiatek:
no ja mam obcykane wszystko, tylko niestety we własnym zakresie, bo w szkole mam WOS po angielsku, więc duuuużo musiałam robić sama 🙂 No ja pisze w czwartek WOS i w piątek angielski. Zobaczymy. Powodzenia zatem sobie i Tobie życzę 😁
U mnie z drugim rokiem gorzej bo sporo jest bardzo ważnych dat i moja nauczycielka powiedziała, że obowiązkowo znać musze :/ A daty to moja słaba strona. Na wzajem, ja trzymam kciuki o 8 i proszę o kciuki dla siebie o 12 🙂
kuratoryjne sa o 12, ale ten nie jest kuratoryjny, wiec sie dopytaj, zebys konkursu nie stracila :kwiatek:
Stracic na pewno nie strace bo ja jedyna w szkole biore udział i mnie ciągle nauczycielka wyłapuje, powiedziała że robimy o 12 🙂 Taki sam z Chemii pisałam, też o 12 był. Słuchajcie, tate mi podmienili, przyszedł i sam mi podsunął pomysł na aparatowe zakupy 👀