Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

anioleczek, napiszesz mi co sie stało na PW?
edit: Zmienili strone otwierania empikowskich opakowań na bilety, ja chce stare  😤
Heval 3 razy to baardzo mało jest. Pielęgniarki jak widzą moją mamę to wzdychają. Nie dość, że żył trzeba szukać to w dodatku chwilę przed wkłuciem jej 'uciekają' albo pękają. Generalnie zwykłe pobranie krwi trwa z 15 minut a mama mi milion siniaków. A mi to obojętne jest w sumie. Oddaję krew to się przyzwyczaiłam do dużych ilości. 😉

I w ogóle narzekam na rodziców i tak dalej. Ale naprawdę cieszę się, że mam takich jakich mam. Po tym, co wczoraj odwaliłam powinnam mieć szlaban do końca życia na wszelkie wyjścia. A nie dość, że nie mam, to w dodatku nic nie usłyszałam złego, a jeszcze mama mi bardzo pomogła.
Kamita01, właśnie jestem zdziwiona, bo oprócz historii to mam prawie same piątki i szóstki 🤔 a z historii goła jedyneczka 🤣

anioleczek.97, Fly, walcie na PW :kwiatek:
anioleczek, Fly piszcie na pw :kwiatek:
Tak tak ani sekundy na re-volcie itp.
Co za masakra, ale zimno 🤔 jesli w pazdzierniku chodze w kurtce zimowej, to co bedzie za miesiac, dwa? 🙁

wreszcie do mnie kon wraca ze sluzewca  😅 w niedziele
dziewczęta do mnie też możecie walić na pw zawsze
ja już też wymiękam 🙄 mam ochotę skończyć z końmi, bo to daje więcej łez niż radości. finito.
fly co takiego nabroiłaś??
borkowa no niestety też miałam takie momenty.. mów o co chodzi!  :kwiatek:
anioleczek do mnie też możesz zawsze napisać!  😉
Co za masakra, ale zimno  jesli w pazdzierniku chodze w kurtce zimowej, to co bedzie za miesiac, dwa?

narzekasz- ja na początku września wyciągnęłam,a teraz dodatkowo czapka,szalik i rękawiczki 😀
Naprawdę, kobietki, nie chcę Wam aż tyle czasu marnować.. Sprawa zawiła, oczywiście z takim jednym gnojkiem w roli głównej. Szczenięce love story, ale boli strasznie.

Kurczę, jak przeczytałam Wasze posty, że mogę spokojnie do Was napisać i się wyżalić, to aż się cieplej na serduchu zrobiło..
fly matko to jeszcze gorzej. Ja to te moje trzy razy przeżywam, bo jedyne co pamiętam to straszny ból w nadgarstkach (nadgarstku? tego już nie pamiętam, wszystko bolało  😁 )
Ale krew będę oddawać na 100%.

A mnie teraz czeka sprzątanie, bo mi mama dała kredyt zaufania. Miałam dziś posprzątać, bo nie było lekcji, a ja nic nie robiłam prawie cały dzień i jak miałam wychodzić, to syf był i się mama zgodziła, żebym posprzątała jak wrócę. Także wieczór sprzątanka 😀
Mi pobieranie krwi też jest obojętne, lubię patrzeć jak jest jej coraz więcej w tym pojemniczku  😜 Aczkolwiek mam uczucie że zabierają mi kawałek mnie  😂

popielata Podziwiam!  🤣 szacuneczek  😁
Kupiłam sobie plecak i nie mogę się doczekać aż dojdzie  😜
anioleczek pw poszlo 😉
no nie moge, ale mialam sen  🤔wirek: bylo w nim ze w nowej stajni wsiadlam na Hadziego, on mi poniosl, rozwalilam innym na hali trening i mnie znielubili, a w dodatku to przeciez on mial dzisiaj dopiero sciagane szwy i ja glupia o tym zapomnialam i wsiadam ba konia ktory ma jeszcze 3 mies stepa w reku...  😂
ale mnie plecy bolą 🙁
konwalia, sen wspaniały, nie ma co  🙂
Mnie plecy bolą średnio codziennie, od... kwietnia?  Ba, a przed wizytą u lekarza bolały tak, że wieczorem jak się położyłam, to cieżko mi było wstać. Nieraz płakałam z bólu. 🤬
anioleczek, ja Tobie szykuję bardzo długą odpowiedź, więc wieczorem się spodziewaj PW 😀 tylko ostrzegam, że to będzie dłuższe niż Twoje... 😂

siedzę sobie z koleżanką w kawiarni, gadamy o głupotach, jest dobrze 😁 niiiic mi się nie chce 🤔

konwalia, ja też miałam nieciekawy sen...

tata wczoraj wrócił wreszcie, w dodatku wpadł do nas i naprawił telewizor 😁
maiiaF jak miło!  :kwiatek:
To moze być jeszcze dłuższe od mojego?  🤔 Nie uwierzę, puki nie zobaczę! 😀

Jak tam wam, drogie małolaty, dzień leci? Bo mi tak szczerze już się humor poprawił. Wystarczyły 3 godzinki na r-v, posprzątanie mieszkanka, jajecznica na śniadanie, pół tabliczki czekolady na drugie śniadanie i wizja pysznej zapiekanki na obiad. 😜 tylko jeszcze muszę do sklepu jechać...
Mi jak na razie dobrze, gadałam z moim tatą apropo ferii zimowych i jadę na narty  😍 jak co roku, ale się ciesze, na Słowację lub mój tata się pytał czy nie chce do Austrii bo znajomi się zastanawiają a z nimi jeździmy  😉 a i jeszcze dziś mam nadzieje że spotkam się z przyjaciółką na spacer, zimo jest ale dla niej wszystko  😁
Kamita01, ale super 🙂. Zawsze chciałam nauczyć się jeździć na nartach 🙂.

A ja na wakacje jadę pod koniec listopada... Cały tydzień bez szkoły... Ahh.
Ja miałam jakos teraz wyjechać ale niestety kasy brak  🤔
Sisisa gdzie wybywasz? 😀
Kamita01, do Szkocji 😉.
A ja miałam taki piękny sen, że smutno mi było jak się obudziłam i przez 30min próbowałam zasnąć znowu.  🤔

Nic mi się nieeeeeee chce.
I jakoś mi tak smutno, poszłabym na konie.
Heval mnie takie sny najbardziej denerwują. 😤 I jestem wściekła sama na siebie, że się obudziłam.

oo tak, na konie to też bym się przeszła... Szkoda że nic z tego. -,-'

Ale coś czuję, że moja hipersuperextra zapiekanka mi to wynagrodzi.  😁
anioleczek.97, PW poszło, można? można 😂

wróciłam do Ebg 🙁 nie lubię wracać 😁 porządeczki i wynoszę meble do malowania 🏇 ale mi się nieee chceeee 🤣
Chcecie foteczkę z dzisiejszego treningu, prawda?
Sisisa to jest ten twój Hors? 😍
Ale mam fajny humor  💘 spotkanie z paczką zawsze spoko.  😀
Kamita01, dokładnie.
Hors ma nawet fejsika, możecie polubić http://www.facebook.com/horsox3  😎.
Sisisa genialny jest  😍
Sisisa, ale ciśniecie 😀

no super, jak na złość mama zrobiła obiad 😵 a ja liczyłam się z tym, że nic nie będzie i zjadłam placka w oczekiwaniu na autobus 😂
maiiaF, Kamita01, dzięki 😉.
maiiaF, jedz obiad! :P. A ja nie mam nic w domu do jedzenia oprócz wczorajszych bułek i serków czekoladowych ;O.
Chyba zaraz pojadę na obiad do KFC, bo sama zostałam w domu i nie chce mi się nic robić...

Pojawił się pomysł, żeby w listopadzie jechać srebro, zobaczymy, co z tego wyniknie...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się