Hermesik trzymaj się z tym ząbkiem. 🙂 U mnie w klasie 3 osoby mają coś ręką (wybicie i skręcenie, pęknięcie kostki, zwichnięcie) tak się kończy genialny pomysł wf-isty ,, A może tak pogramy w siatkówkę?'' 😁
A ja jutro jadę swój pierwszy czworobok 😀 ( co prawda "szkoleniowy" czyli przejazd na koniec oceni i skomentuje sędzia ale nie są to zawody) Stresuję się kurde bo nie umiem ogarnąć nóg w ćwiczebnym w strzemionach ( bez nich siedzę bez problemu :< ale gdy mam strzemiona noga mi się zamienia w galaretę co nie sprzyja też zachowaniu konia) myślicie że za przejazd L4 anglezowanym mnie nie zabiją 😀 ?
A ja to bym już chętnie kombinerkami ściągnęła 😉 Ostatnie miesiące to ból, którego do poprzednich porównać nie mogę (bolące zęby które sie ustawiają i nie da sie jeść? pikuś) krew, rany, masa maści z apteki, nie mogłam nawet śliny przełykać ani spać...
Ja po prostu miałam makabryczną wadę, zostałam odesłana od jednego ortodonty do jednej z najlepszych w Wawie no i faktycznie, kobieta świetna, miła również i widać, że sie zna na rzeczy ale no... nie cacka sie 😉 Ja żuje gumę, marchewki jem, żelki jem, problemu nie widzę
No właśnie jakoś tak 😀 Wcześniej to było dla mnie takie dzikie. A po dzisiejszym wieczorze spodobały mi się takie dzikie "tańczenie". I tak czytam (achh ta ściana śmierci 😜 ) i w sumie poszłabym! Tylko musiałabym się w glany zaopatrzyć 😀
Heval, To chodź na Jelonka 😉 Na nim zawsze zabawa świetna, 20 października gra w Stodole Ja 2 razy w pogo bez glanów byłam i w sumie to nic mi sie nie stało
Mi wszyscy mowią że nie 😉 Nawet jak sie słucha rapu (hip hop to kultura) a nie paktofoniki to nie bardzo bo nie zrozumie się filmu, albo nie wysiedzi do końca bo trwa ponad 2 godziny. Każdy radził mi najpierw sięgnąć wgl po ich historię, ogarnąć się co sie działo. Odechciało mi się, zalicze kroniki opentania w tym miesiącu a Jestem Bogiem online najwyżej
bo mnie juz znajomi dwa razy namawiali, ale jakos mnie nie ciagnie. mowia, ze 'mimo ze nie sluchasz, idz zobacz' 😉 nigdy tego typu muzyki nie sluchalam, wiec pewnie tylko obejrze z ciekawosci na necie. 😉
a ja wstałam o 6 i biorę się za wszystko, żeby weekend mieć całkowicie wolny 💃 tyle prac pisemnych to dawno nam nie zadali... :/
pogo, ah 😁 z tym, że ja mam taki problem, że lekkie puknięcie w jakiś mebel i już mam ogromnego siniaka. więc jak wracam z koncertu, to się mamie nie pokazuje w ubraniach, które nie zasłaniają każdej możliwej części ciała 😂
A ja jestem Jesteś Bogiem zachwycona. Już nie mogę się doczekać aż wyjdzie na DVD, bo będę go chyba w kółko oglądać. 😁 Ale ja słuchałam w dzieciństwie PFK, bardzo mi się kojarzy z siedzeniem na placu zabaw i próbach rapowania ich piosenek, więc dla mnie ma to wartość sentymentalną. No i pamiętam śmierć Magika mimo, że miałam 7 lat. No i uwielbiam rap, a Fokus to mój przyszły mąż [kolejny 😁], więc nie było siły na to, żeby film mi się nie podobał. Do pośmiania się jest, a końcówka jak dla mnie mega dobrze zrobiona, aż cała sala wyszła w kompletnej ciszy.
Ech małolaty, znowu mi idzie zamek w lewym czapsie... Chyba z piąty raz (w ciągu 2 lat) będę wymieniać i to tylko właśnie lewy, w prawym jest oryginalny.
W ogóle dzisiaj ta moja jazda taka średnio udana ; < Na dodatek zaczęło lać.
u mnie zamki w sztylpach to była zmora 😤 Przerzuciłam się na FairPlayowskie i nic się nimi nie dzieje (chociaż jeżdżę okazjonalnie,no ale mam je od dawna 🙂 )
Coraz bliżej do przeprowadzki a ja mam milion pomysłów na pokój i nie wiem na co sie zdecydować 😵
Ja mam Hippiki Romy, nie narzekam na nie, ale te zamki to koszmar... Nie wiem, nie szarpię ich, nie rzucam, dbam o nie a tu co wymiana zamka to max pół roku wytrzyma i to nie Hippikowski. Brak słów.
Rydon, ja też mam Hippiki już od 3/4 lat i są w stanie idealnym dalej, żadnych problemów z zamkami czy czymkolwiek nie mam. (no oprócz tego, że lekko się guma już odpruwa od skóry). Ale fakt faktem już jaaakiś spory czas temu małolaty się ze mnie śmiały jak powiedziałam,że mam obsesję na punkcie dbania o końskie buty i o wygląd :P 😁