Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

vicke a nie myślałam że jakaś Bydgoszcz czy Włocławek. 🙂😉 Kaszczorek jest koło Torunia,a właściwie to część torunia-osiedle. Tamjest GP Torunia w skokach i hubertus.  😁
Podłączam się do pytania anioleczeka.97
Pogo to jest najbardziej niepotrzebna rzecz jaka istnieje, czyli szaleńcze, niezrozumiałe obijanie się o siebie, popychanie i tak dalej. Masakra, nie wiem po co to. 🙄
Pogo to taki jakby taniec  💃 Na koncertach jak się wszyscy na wszystkich rzucają. Jest to bardzo pozytywne  😎 Jak się przewrócisz to od razu Cie ktoś podnosi i wziuuuuu dalej jazda, i się przepychasz  🏇 Ale nie radzę wchodzić bez glanów.  🤣

Pogo to jest najlepszy sposób na...wszystko. Na adrenalinę, na emocje, na problemy, na ból, no odlot 😜
Ja tam lubie sie wybawić w pogo, rozumiem flygirl ale kto co lubi
anioleczeka.97, popielata Pogo to forma zabawy na koncertach, robi sie luźne kółeczko, skacze i obija o siebie. Czasem możesz sie nabawić siniaków ale zabić się nie bardzo da, wiele razy widziałam sytuacje że ktoś ma skurcz to wielki krzyk "stop!" wszyscy sie ogarniają, potem dopiero było że znów sie można bawić. Przewrócisz sie, nie zdążysz dotknąć podłogi a wszyscy Cię podnoszą, to takie fajne akurat  😀
niemiłek, a ty nie ściane śmierci przypadkiem pokazałaś?   W sumie na pewno 😉
edit: ściana śmierci o wiele bardziej boli. Często inscenizują ją wokaliści krzycząc by sie rozsunąć, muzyka sie zwalnia, ludzie sie rozsuwają na pewną odległość, na znak, krzyk czy mocniejsze uderzenie muzyki lecą do środka sie zderzyć, czasem niektórzy ochotnicy tańczą na środku tego "luzu" (to już nie dla delikatnych 😀 ).  Bywa, że całą kupa ludzi sie wywraca przez to też trzeba sie nawzajem podnosić, otrzepują się i dalej bawią  😁

Dlaczego ja np. lubie pogo... przede wszystkim dlatego, że na ulicy sie przewrócisz to nikt Ci nie pomoże, na koncercie sie przewrócisz to dziesięć par rąk Cię łapie, kilka osób pyta czy wszystko okej, czy sie żyje. Niby taka a nie inna zabawa ale ja sie czuje dośc bezpiecznie
Alabamka ja bym się bała, że by mnie podeptali, bo mała i drobna jestem.  😁
Alabamka, jasne, że ścianę, ale ściana to też element pogo, a tylko ten gif mam pod ręką 😉

Zaraz poszukam innych, ślicznych obrazków!
Nie czytam, nie nadążam, jestem szczęśliwym studentem jeżdżącym konno i bardzo was mocno wszystkie pozdrawiam!  😅
No tak, po zderzeniu zazwyczaj się dalej bawi w pogo.
Popielata, hehe rozumiem, chociaż mam malutkie znajome, które w pogo śmigają 😀 Dla mnie normalne jest sie obudzić po koncercie całym poobijanym ale to właśnie oznacza, że było świetnie!
Ja tylko nie rozumiem, nie iść na koncert kogoś kogo sie lubi, chciałoby sie zobaczyć na żywo bo sie boi pogo, w zabawach na prawdę nie trzeba uczestniczyć.
Vana może już odpowiadałaś na to pytanie,ale: Co studiujesz?:-)
Budownictwo  😎
AAAAA! MAŁOLATY!!!! AAAAA!!
Właśnie piszę na fb z moją pierwszą miłością z którą ostatnio widziałam się na półkoloniach w stajni, i . Ojeeej, tak mi wesoło  🏇
Wariuję  🥂
Ale co tam.

Życie jest piękne!  😎
🙂 Jejku jak wieje.Mam nadzieje,że jutro będzie lepsza pogoda, bo chcę trochę pobyć na tych zawodach....
Nie mów nic o fejsie, też chcę mieć.  😜
popielata Nie masz fejsa? ;D
vicke chociaż jedna promieniuje radością!  😉 zaraź mnie  :kwiatek:
vicke nieee  😕
Miałam ale usunęłam, bo szkoda czasu trzeba się uczyć hahaha. 
Ja zawsze promieniuje  😎
Jak się nie śmieję, to wszyscy się pytają co mi jest  🏇 Podobno zawsze mam banana na twarzy (uśmiech) xD  😅
anioleczek.97 ZARAŻAM CIĘ!  😅

popielata podziwiam. Ja jestem uzależniona  😂

RATUJCIE MNIE! ZARAZ EKSPLODUJE SZCZĘŚCIEM!  😍
vicke a po jakim czasie zaraza zacznie działać? :P
No to podziwiam. U mnie wręcz przeciwnie: jak się śmieję, to pytają, co ćpałam. A jak siedzę przygnębiona i smutna to uważają że to normalne
Aaa dzis miałam wielką ochoę na sunbaisy i co sę stało? mamusia kupiła akurat mój ulubiony smak  😜
Ej vicke narobiłaś mi smaka na facebooka.  😁 😜
Facebooka da sie przywracać, usuwałam 2 razy  😡
popielata Nie schodź na złą drogę!  🤬  😎
hahha 🙂 dzięki vicke za wsparcie.  😉 Ale pewnie długo nie wytrzymam, ostatnio koleżanka dała mi fejsa je jej profilu, ale miałyśmy tych samych znajomych, normalnie cieszyłam się jak dziecko te zdjęcia itp. najbardziej zależy mi na ,,koniarzach'' chyba wiecie o co chodzi.  🤣
A pewnie kojarzycie Gangnam style nie mogę ogarnąć jak można tańczyć w takich butach  🤔
O kurde  😜
Ja ledwo na szpilkach chodzę  😂
Ale ktoś tu tańczył Gangam Style na szpilkach. Tylko nie pamiętam kto  😜
O ile się nie myle to Facella. 🙂
Ratuuunkuuuu, boli boli bardzo boooooliiii 🙁
[size=10pt]Wyrasta mi ósemka[/size]
ZĄB MĄDROŚCI, moja droga  🏇
vicke, tak bolącą mądrość to ja mam w d... 🙁 lecę od tygodnia na przeciwbólowych, maściach/płynach znieczulających i jest ciągle gorzej 🤔
byłam wczoraj na potańcówce i z dziewczynami zrobiłyśmy gangnam style... w szpilkach  😁 jedna z nas miała chyba 12cm, licząc bez platformy (z nią by było jakieś 15). kostki mam miejscu  😁
na płasko się nie potrafiłam tego nauczyć  😂
i belgijski był, i papita (czy tam pita-pata) i masę innych, uwielbiam takie integracyjne  💘

No nie myliłam się.  😀
O kurde  😜
Ja ledwo na szpilkach chodzę  😂
Ale ktoś tu tańczył Gangam Style na szpilkach. Tylko nie pamiętam kto  😜

Ja jestem w stanie wszystko zrobić w szpilkach, nawet moich najwyższych 15sto centymetrowych, które kocham miłością wielką 😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się